FRÅN LITEN TILL STOR


ETT ÅR SENARE. Så mycket har min älskade prinsessa växt sen dess!!! <3 Det är svårt att tänka idag att hon ha varit så liten. Jag kommer ihåg hur många utav er skrev till mig att en vacker dag kommer den där svåra prövningen med Aaliyah bara vara ett gammalt, mörkt minne. Det var svårt för mig att våga tro det och hoppas.  Jag såg hur sjuk hon var, hur svårt det var för henne att andas och ville inte vara naiv. Bad av hela mitt hjärta för det bästa, men förberedde mig samtidigt på det värsta. Många gånger föll jag ihop utav tanken på att det inte skulle sluta lyckligt. Men titta bara. Hon räddades, växte och krigade på. Idag är hon en tjock, gosig och bedårande tjej.

 Jag och Adriano tycker det är gulligt att kalla henne för prematur, men det går inte att se det på henne längre. Brukar peka på henne ibland och fråga honom ”Vem är hon?” Så svarar han ”Det är prematur”. Haha, låter så sött! Så mycket som kan hända på ett år. Vi klarade den hårda prövningen och nu kan jag ta ut henne på dagarna, som vilken bebis som helst. Fri från slangar och fri från sitt förflutna <3 Men jag kommer alltid påminna henne om vilken styrka hon bär på. Min speciella dotter Aaliyah. Du kommer alltid vada ett levande bevis på att mirakel existerar <3 

Älskar att gå ut med henne och Adriano. Vågar äntligen lämna maskinen hemma. Hon trivs att vara ute. Somnar direkt. Känns lite läskigt när hon sover och jag inte har koll på siffror. Hon sover med halvt öppna ögon som en gangster också. Så det är fortfarande lite läskigt, men jag tittar till så magen rör sig upp och ner och känner mig lite tryggare för varenda dag som passerar. Vi köpte glass och stannade till vid en lekplats. Adriano hittade många roliga barn att leka med. Jagade en radiostyrd monstertruck över gräset med en liten snabb hund och hade kul. Aaliyah och jag satt på gräset, kramades, pussades och tittade på när hennes storebror hade the time of his life. Två gulliga flickor i sexårsåldern tyckte Aaliyah var så söt och att det var så coolt att hon skulle bli storasyster vid så ung ålder. 

Tänk er <3 Vad mycket har förändrats. För ett år sedan bodde hon på sjukhuset med mål att överleva för dagen. Nu kan hon skratta, prata bebisspråk, säga pappa, rulla, åla sig fram krypandes, resa sig upp, rulla i gåstolen och äta. Åhh vad jag är stolt över dig Aaliyah.

En tyckte om “1”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.