STUDERAT VID LIVETS GALNA SKOLA

Trodde jag skulle bryta fingrarna på väg hem efter att ha handlat. Tips. Handla inteeee när du är hungrig. Köpte med mig hela affären hem. Det är illa när man till och med köper en stor, tung burk äppelmos. Bara gamlingar som har det på inköpslistan. Kände mig gammal på väg tillbaka. 1000 kr fattigare haltade jag typ hem med två tunga påsar i händerna samtidigt som jag körde Aaliyah i barnvagn och hade en stor påse i korgen som fick typ barnvagnen att vingla. Shiwan har alltid varit den som åkt för att handla. Men nu har vi ingen bil och jag trodde bara jag skulle köpa lite. Årets skämt.

Trodde Aaliyah skulle älska äppelmos. Gav henne typ en allergisk reaktion med utslag. Stress. Men det gick bort snabbt. Haha stackarn. Hon ba yo ma, what the hell was in that?!


Hon ba ”Frankley My dear. Now that it’s gone I don’t give a damn.”


My happy looneytune. Kolla hennes galna hår. Hon kröp runt i soffan helt speedad, ställde sig och typ twerka, retade upp Adriano och var på livets bästa humör. 


Hittade en gigantisk choklad mynt hängandes i affären. Klart att tre st skulle med hem. Ni fattar hur jag gick loss nu va? För vi har tagit studenten. Fyyyfan va vi e bra hahaha 
Studerat vid : Livets galna skola. Fått A+ att göra mamma och pappa galna


Min älskade prins. Efter det här halsades vodka och det badades i Poseidon HAHA. Jag är sarkastisk. Anmäl mig inte.


Min älskade Dodoooooo. 


Shiwan blev så tom i blicken nyss. Dör. Sitter med tutten ute. Jamie tar paus från maten och har somnat. Matkoma. Adriano spillde vatten över hela vardagsrumsbordet och sög upp vattnet med en starbuckssugrör. Shiwan ba viftade med handen, skakade på huvudet, ba ”Näää” vände sig om och gick. HAHA. Småbarnslivet i ett nötskal.

Locked up. Hon ba ”Johnnys home” HAHAHA the shining. 

En tyckte om “1”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.