HOT MESS

Spillde nyss min kaffe över hela handfaten i badrummet. Jag spiller ALLTID kaffe. Alltid. Haha så klumpig. Minns första dagen jag skulle börja jobba som telefonförsäljare som artonåring. Höll en mugg full utav kaffe i ena handen och gick RAKT in i fönstret till kontoret. Den var så ren att jag trodde jag gick in genom dörren och plötsligt var hela fönstret brunt. Spiller hela tiden. Kaffekatastrof är jag. Jag har sovit gott iallafall med mina tre bebisar. Det regnade som FAN igår men Mona och Najma kom och gjorde dagen lite bättre. Adriano följde med Pappa och Najma för att klippa håret medan Mona klippte mitt hår hemma. Hon gick frisörlinjen so I trust her. Och mitt hår hade blivit så slitet och smalt därnere att det behövdes verkligen. Adriano kom in genom dörren snygg och glad.


Don’t let het happy face fool ya. Vilken krabba hon har blivit. Spänner ihjäl sig när jag försöker sätta ner henne i matstolen. Så STARK att jag inte ens fick henne sitta igår. Hon har börjat slänga sig omkring och dampa loss. Yay.


Äta foten <3


Solen kom fram mot kvällen och såhär glad blev hon då. Photoshoot och sånt<3


Mådde ändå bra igår trots vädret. Brukar annars typ dö utav ångest när det regnar och är grått ute. Men vi skrattade mycket och hade det bra. Sen kom Shiwans bästa vän och bror förbi mot kvällen och berättade sjuka minnen. Dog av skratt. Så kul att höra. Hoppas det blir en bra dag idag med. 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.