SJUKHUSBESÖK & BRA NYHETER

Hej alla fredagsfilurer! Haha Fan vad fult. Den här dagen är så lång att jag smakade på en hård sked ris, för fem minuter bubblandes i kastrullen, kändes som trettio. Kunde verkligen inte förstå att tiden gått så sakta. Så trött, tung i huvudet och yr.Vi hade tid på sjukhuset idag för Aaliyah. Mamma följde med mig för Rsvirus spruta #2 och sedan hade vi uppföljning med Aaliyahs läkare från neonatal och hennes Lungläkare. Dem var så nöjda med hennes utveckling och framsteg. Förundrades över den lilla sjuka bebisen dem en gång i tiden vårdat, blivit så stor, frisk och fin! Dem tyckte att det är dags för att lämna tillbaka hennes andningsmaskin, ungefär om en månad! Skrämmande stort steg, men den hade inte tagits, om inte dem var hundra på att Aaliyah äntligen verkar redo för det! Så det var bara bra nyheter idag. Så skönt ❤️

Blev helt flummig efter mötet och stod med mamma, Aaliyah och en främmande lång gammal gubbe med hål i mitten av huvudet och hår runt omkring. Han stod vid sidan om oss. Framför hissen. Frågade mamma om Han var hennes typ. Menade INTE den gamla gubben på typ 190 (?) bredvid oss. Men när jag frågade ”Är inte han din typ?” så vände gubben huvudet mot mammas håll och mamma ba ”nej”. Sååå gubben bara vänder sig om och tar trapporna istället. Det var en så iävla awkward missförstånd. Fan vad vi skrattade. Stackarn han var helt thirsty men så trodde han att han blev roasted och ba fuck this shit Im takin the stairs. Skitsynd.

Mina jävla tarmar typ rave;ade idag igen när Aaliyah fick sprutan i benen. Känns verkligen som en halvkrampande slingrande orm i magen. Men fick höra det kan bli förändringar efter operationer. Finns alltid en risk för det och min mage har ju skurits upp två gånger så Ew mina organ kanske har vuxit ihop och jag får typ kanske leva med denna sliskiga känslan livet ut. Men får ringa och boka tid hos mödravården so they can check me up. Så det är inte farligt. Har fan inget minne av att ha varit på efterkontroll för tredje barnet. Ajnte bra! Känns som varenda unge har gjort mig trögare. Dem har typ dödat mina hjärnceller och gjort mig så glömsk. Men kanske inte så konstigt att glömma sig själv när jag har typ femtio barn med 78 olika personligheter och 96 olika behov var. Im doin My best and for that I gotta give myself credit.

Applåååder

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.