ALDRIG GLAD FÖRLÄNGE

Det regnar. Det är grått. Kallt. Är Orkeslös. Bokstavligen hällde i alldeles för mycket kaffepulver. Så starkt. Men jag behöver det idag. Orkar inte städa men gnäller jag här kommer jag finna styrkan, orken och motivationen att göra det, efter jag skrivit av mig, här. Var såååå varmt och skönt igår! Tog en promenad runt fina Sannegårdshamnen.

Träffade en skön person vid vattnet, drack två öl, lyssnade på musik och bara levde livet. Mådde tvärbra igår. Skrattade. Kände mig levande. Ung igen. Hög på livet. Life was good. Men så fort jag är lycklig och mår lite för bra, så vänder allt. Natten fylldes med tårar och helt plötsligt längtade jag efter att dö. Helt bedövad idag. Känner ingenting för jag kände för mycket igår. Så är som en grönsak idag.

Levande död typ. Men så känns allt livet så mycket bättre och meningsfullt med små gosiga varelser omkring sig.

Jamie tog fler steg emot mig. Helt utan stöd på egen hand. Gör mig så glad att se min älskade söta feta bebis utvecklas. Men han är så söööt. Vill se honom växa upp, men samtidigt ha min feta lilla glada bulle såhär föralltid.

Men det är mäktigt att se bebisar och små valpar utvecklas. Så fint

Aaliyah sa monkey, cat and dog igår <3 Hon säger pretty ofta nu, baby, och Jamie.

Ska dricka upp min starka ”arabiska” kaffe, samla kraft, börja pumpa hög musik och tvinga mig själv återuppstå från döden.

En tyckte om “2”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.