STARTA EN BLOGG!
21248
Bloggar

Frågor och Svar

Nedan har vi listat några vanligt förekommande frågor med svar. Hittar du inte det du söker? Maila assistent@finest.se.   För bloggrelaterade frågor bli medlem i gruppen "Finest Support" på Facebook. Där kan du se tidigare frågor med svar samt ställa dina egna frågor till redaktionen. För bloggrelaterade frågor kan du även kontakta jenny.gunnarson@finest.se  

Hur startar jag en blogg på finest.se?
Klicka på starta en blogg på startsidan. Eller gå in här: http://finest.se/start-blog/.

Hur går jag tillväga om jag vill att mingelbilder på mig ska tas bort?
Kontakta assistent@finest.se för borttagning av bilder. Glöm inte att ange det namn som står taggat på vimmelbilden eller länken till just den bilden som du vill ska raderas. Obs!! det kan dröja lite till innan bilden försvinner helt från Google..

Vem får blogga på finest.se?
Du som är över 15 år kan starta en blogg på Finest.se.

Hur laddar jag upp min header?
På din kontrollpanel klickar du på utseende. Där klickar du på anpassa för att sedan klicka på bild för sidhuvud för tema Twenty Twelve, under Webbplats för tdSimple och under "Sidans titel & slogan" på Olsen Light..

Hur byter jag profilbild?
Profilbilden ändrar du när du är inne i kontrollpanelen och trycker på miniatyrbilden högst upp i det högra hörnet..

Hur får jag min Instagram att visas i bloggen?
På din kontrollpanel klickar du på utseende. Där klickar du på anpassa. Gå in på Widget och klicka på lägg till Widgets. Då kan du lägga till bla: Instagramflöde, arkiv, kalender och sökfunktion. Du kan även ändra ordning genom att markera dem och flytta dem över eller under varandra. .


.

Önskar du att vi tar bort en bild?

Maila assistent@finest.se och ange nattklubb, datum, samtliga namn under bilden samt en länk till bilden du vill radera.