Mitt sista Finest inlägg!

Hej alla ni som följt mig på Finest! Alla nyinkomna och alla ni som följt mig sedan starten. Detta är mitt sista blogginlägg här på Finest. Jag har bestämt att inte fortsätta blogga, iallafall på ett tag. Och därför är det ingen ide att behålla denna bloggen! Men ni Allihopa kan följa mig HÄR! På min Facebook sida! Uppdaterar mig rätt så flitigt där faktiskt!

Vill tacka alla på Finest som varit underbara och tagit hand om mig på ett bra sätt! Tusen tusen tack!
Det största tacket går såklart till alla er som följt min blogg! Tack för erat stöd, hoppas jag bidrog med ett och annat!

Vill avsluta med att jag idag släpper en helt ny singel! ”Pyromanen!” Gå gärna in och lyssna på den HÄÄÄÄÄR!!! 
Hoppas den faller er i smaken! Gillar ni den så sprid den gärna vidare så att så många som möjligt får chansen att lyssna!

Ta hand om er ! Kram! /R

 

Bra reklam!

Jag sitter och ser på TV Och måste erkänna en sak. Tror aldrig reklamen varit så bra som den är nu! Den absolut bästa måste ju vara den med lotten. Grattis du vinner pengarna tillbaka! Hahah kung!!

Vi har varit på NRJ Och hoppas att de snart lägger ut Intervjun med Knappen och Hakim. Så får alla ni som missade en chans att lyssna igen! Ha en grym kväll! själv ska jag se film!

Kärlek! /R

 

Lyckligt lottad!

Att jag har dessa människor, dessa fans runtomkring mig! Tack!

Jag har världens bästa fans! Utan tvivel! Och detta gör mig till den jag är! Ni är bästa!!

Alla ni fotbollsintresserade. Ni som följer mig på Twitter kanske såg att jag faktiskt tippade in rätt lag igår. Galatasaray vann, likaså juventus! Enkelt! ikväll har jag två säkra. Porto, samt Paris! Just sayin!

Kärlek!!

Alla ni som har twitter! follow. @RJRabih 

BOOM!!
 

Good news!

Godmorgon! Vaknade lite sent idag. haha!

Är så glad för alla er som sprider vidare ”Om Du Vill Se Mig” imorse fick jag reda på att vi klättrar rätt högt upp på Spotify!

Ville verkligen gå på Chris Brown men kunde inte tyvärr. Hoppas ni som var där gillade!! Var det bra ?

Kärlek! /R

Rabih – Om du vill se mig

Palestina.

Tänk om, tänk om man för en dag fick ändra något. Just bara en sak här i världen… Tänk om man för en dag fick vara en stor ledare inom FN… Ibland funderar jag. Ser inte alla dessa stora ledare det vi ser? Är detta bara en fruktansvärt äcklig film som bara vi ser? Naturligtvis inte. Så varför inte agera? För varje dag så dör ju fler och fler barn, kvinnor, män, mammor pappor.. Om ingenting görs idag så kan en hel familj få betala priset imorgon. Och det som skrämmer mig är att detta inte pågått i fem dagar. Utan i flera flera år. Men det mest komiska är endå att USA fortfarande jagar ”Terrorister” i Afghanistan, i Iraq och i flera andra länder. Men vad gör de för alla Palestinier som dödas dag för dag? Precis ingenting! Jaa inte ens när flera länder med Sverige inräknat skall åka till Gaza för att lämna en hel del medicinska resurser som Gaza akut behöver så får dom överlämna det.. Nej, de tror att det är bomber. Allt detta skrivs i tidningarna varje dag.. alla har fakta framför sig, men vi blundar.. Precis alla av oss blundar. Och det skrämmer mig.
När man går i skolan så måste man läsa en hel del för att klara av ett prov. Men nu har vi facit framför oss, rakt framför näsan. Men ingen lyckas med att klara av provet endå.
Jag såg tidigare en film där en hund hade övernattat i flera nätter bredvid en annan skadad hund, som var döende. Hundarna hade ingenting gemensamt förutom att båda två var av samma djursort, hund alltså. Och de fick den ene hunden att stanna och ta hand om sin nyblivne vän som han tyvärr bara skulle få vara vän med i några dagar. Men när jag tänker på hur vi människor är så inser jag att vi bevisligen aldrig skulle göra något sådant för varandra. Alla får klara sig själva… Ja, jag blir bara yr och får en sån obehaglig känsla när jag tänker på allt detta. Men jag själv eller du själv kan inte göra något. Utan vi måste verkligen göra något allihopa tillsammans nu. Innan den där familjen i Palestina som idag lever.. dör.

Ta hand om varandra! /R 

 

Start it!

Hey yaa´ll!

Har ni haft en bra helg ? Jag har haft en riktigt bra helg!

Ny vecka.. i veckan händer en del. Kommer bl.a intervjuas av knappen och hakim på Fredag. Känns bra! Länge sedan jag träffade grabbarna, riktigt grymma grabbar!

Nu promenad!

Love! /R 

Oj oj oj!

Vilken dag Sverigedemokraterna haft! Zlatan Ibrahimovic! Jag är riktigt glad över att få vara med och uppleva detta!

Nu gör vi Sverigedemokraterna ännu gladare och länkar denna låten!

Gonatt mina vänner!!

Älskar er! /R

 

Hiya Hiya!!

godmorgon alla underbara vänner!

Vaknade idag, och det känns bara som att det kommer bli en grym dag!! Här är det fullt med sol, men även fullt med snö!

Måste bara tipsa om en skön låt som jag faktiskt vaknade till. Khaled – Hiya hiya 

Och så finns det såklart en till riktigt grym låt som jag gärna vill att ni ska få syn på! Check this out!