Träna överallt !

Man kan träna street workout överallt, ! Själv tränar jag på en lekplats utanför mig. Kan köra i princip alla övningar och alla kroppsdelar. Det funkar om man vill. Street workout handlar om styrka och sin egen kroppsvikt , bemästra sin egen kropp genom olika övningar . Man kan även göra det med stil så det ser coolt ut ! Man tröttnar aldrig på att träna ute, frisk luft ta med dig musik ut , bara och börja träna ! Resultaten kommer ! 🙂

Street workout is here

Tjenare ! 

Till slut är jag här för att börja blogga om min träning och vardagslivet plus allt i mellan. 

jag tränar som sagt street workout vilket innebär att man tränar med sin kropps vikt och att man tränar med det man hittar ute på gatan,,eller inte vad som helst men senare får ni reda på vad jag tränar mest med. 

Jag började träna som 18 åring på gymmet men för 6 månader sen så började jag lägga all tid på street workout då jag kände det var där man kunde visa sina krafter och få den ultimata kroppen.

Just nu är jag medlem i en internationell lag som endast street workout ( Barstarzzoch där vi har shower över hela världen och försöker inspirera människor att träna mer. 

Jag är den andra medlemmen från Sverige och vi är totalt 35 st som är sprida över hela världen.

Häng med  !!!