FÖRSTORA LÄPPARNA

Nu ska jag fixa med en hårleverans. Efter det ska jag på en sista-minuten tid och fylla läpparna 😀 blir mindre kul att jobba ikväll med fläskläpp haha, men sånt man får ta. Blir ju snyggt om någon dag 😉

  

MYSPYS

Igår var både jag och min pojke lediga, så vi bara låg hemma. Köpte pizza och massor av godis haha! Typiskt oss, vi planerar att gå till gymmet men så mycket skönare att ligga i sängen och lata sig!

Idag har jag haft både hårförlängning och sedan började jag klockan 12 på kvällen i baren på Patricia. Nu 06 är jag påväg hem! Vill verkligen ta körkort nu, speciellt när man jobbar såhär konstiga tider. Men det lär det inte heller bli något av haha 😉

  

12 timmars jobb

Precis jobbat i baren på ”En Arena” i Globen innan derbyt! Nu åker jag och Therese vidare och jobbar  på Johannes bar från 21-03. Blir en lång dag men tur man har världens bästa kollega 😉  

GRATIS ALFA JACKA

Var hemma en vända hos mamma här om dagen. Fyndade en gratis jacka 😉 Lillebror tyckte han hade växt ur sin knappt använda ALFA-jacka, så jag fick ta den. Kul att han är 14 år och längre än oss båda haha! Haft tankarna på att köpa en bomberjacka, dom är ju så himla snygga så det här kom ju lägligt 😀
P1018964 P1018962 P101bj8960

Fyfan för er

Sluta vara så jävla trångsynta.

Hela mitt liv har jag fått höra att jag gör fel, att folk hoppas på att det går åt helvete. För en 13 årig flicka att växa upp på det sättet var det svårt men nu är jag 21 och får samma bemötande av både unga och äldre. Jag har alltid haft fel hårfärg, när jag solar önskar ni mig cancer. När jag är vältränad är jag en man och när jag är smal är jag inte hälsosam. Listan kan fortsätta för den är lång. Jag förstår att det sticker i ögonen när man lyckas eller gör något annorlunda.

Men det finns ingen rätt att önska någon livet, skratta åt den när det går fel eller kränka den för att den gör andra val än du. Jag hoppas den dagen jag får barn att hen aldrig blir lika trångsynt som du. Att min lilla slipper höra att hon/han är annorlunda och gör allt fel bara för att du inte gör så. Tyck och tänk på ditt sätt, men det är skillnad att uttrycka sig och kränka någon. Jag är förvånad över att 13 åriga jag orkade växa upp och höra allt det här. Jag minns varje dag jag fick meddelanden av andra som frågade hur jag kunde vara så stark och det undrar även jag än idag. Hur orkade jag i ung ålder lyssna på alla er som ville mig något illa för att jag valt att se ut och göra på mitt sätt? Finns det inte trevligare sätt att uttrycka sig på? T.ex ge ett schysst förslag men ändå önska varandra lycka till. Fyfan för er som lever på att äta upp andra med era ord. Det är så lätt att skriva en mening som träffar rätt in i hjärtat på fel på person. Men den tanken har väl aldrig någonsin slagit er? Kom ihåg att själv vara perfekta hela livet om ni ska peka ut fel på andra.

  
 

BARBIEDROGEN

Igår testade jag för första gången Melanotan 2 – Barbiedrogen!

Har velat testa sen jag var typ 18 eftersom jag solar ständigt och inte klarar av att vara blek. Så nu är det dags för mig att pröva känner jag 😀

Första sprutan, den kändes knappt. Fick lite ont i magen efteråt men inget värre än så. Jag var orolig över att må illa efteråt, många som sagt att de gör det men det gjorde jag inte alls. Nu får vi se hur resten av processen går. Tänkte vara öppen och dela med mig utav det! 😀
  

Jag vill bli som du.

Jag har legat hemma så många dagar senaste veckorna och undrat vad fan jag är bra på. Vad ska jag lyckas åstadkomma? Jag har sökt jobb till höger och vänster men inget verkar man duga för. Det är inte konstigt att man ibland känner sig helt värdelös. Men det vi glömmer är att stanna upp och klappa oss själva på axeln ibland, för vi har åstadkommit mycket och det är helt omöjligt att ständigt nå toppen och leverera dag in och dag ut.

Idag klev jag utanför min dörr och ett gäng unga tjejer & killar i 14 års åldern sprang efter mig och frågade mig om jag varit med i TV. ”Dig vill jag bli som när jag blir stor.” sa en av killarna. Efter att jag gick därifrån hade dessa kids vänt mitt humör från att inte vilja gå utanför dörren idag till att njuta av att vara jag. När jag var liten ville jag också vara med i TV, resa och bli igenkänd på gatan. Allt det har jag fått göra. Jag har ju lyckats med något. Så istället för att vara expert på att trycka ner mig själv ner i skorna så måste man också våga sig ut för att komma ihåg att man gjort så mycket ändå. Mina mål behöver ju inte vara desamma som alla andras. Jag är inte bra på sånt som andra, jag fattar ingenting av vad vissa pratar om. Men likaså förstår vissa personer ingenting av det jag brinner för. Typ dessa kids, de väckte så mycket idéer inom mig, för jag drömmer egentligen om något helt annat. Allt har sin tid! Det här var exakt vad jag behövde idag för att komma ur min negativa bubbla jag varit i senaste tiden. Tänk hur bra småkids är!

  
 

NEW

Senaste veckan har jag verkligen varit down. Fått feber och världens allergianfall så det har ju inte gjort saken bättre.. Varit på gråt och skrikhumör hela veckan, avskyr att vara såhär. Känner mig så himla mesig när jag gnäller men ibland gör det bara så ont och det känns som man ska få ett riktigt mental-breakdown när som helst. Men det är väl så livet är ibland helt enkelt.

Nya kläder har iallafall trillat ner i brevlådan. Massor av bilder ska ni få men här är en utav tröjorna. Tröjan hittar ni – här! Den går att ha åt båda hållen, går ni in på länken förstår ni vad jag menar 😉 Perfekt höst-tröja som finns i andra färger också!

img_4761.jpg

SPELA IN FILM – RONDTJEJER

Mötte upp Ronja idag utanför Berns, där vi mötte vi killar och spelade in en film till IRFA, MMA galan som kommer vara på lördag! Vi ska nämligen gå som rondtjejer 😉 Så häftigt att få göra sånt här. Lite annat än vad andra gör till vardags!

Nu ska jag hämta min redbull för att sen åka och jobba! Puss

img_4731.jpg

NU3 SKÖNHETSTIPS

Åh. Jag kom precis in på hemsidan www.nu3.se där jag läste om massor av skönhetstips för hår, hud, läppar m.m. Då man använder sig utav deras egna nu3 aloe vera juice/kokosolja tillsammans med andra produkter som man har hemma. T.ex honung, kvarg, olivolja och liknande. Jag blev så sugen på att själv beställa hem en sådan aloe vera juice och ha en riktigt self-treatment hemma! 😀 Första gången jag hittat en hemsida som inte allt låter så himla komplicerat på. Dessa tips älskade jag!

Fler skönhetstips hittar ni här!

Skärmavbild 2016-09-14 kl. 09.40.59
Skärmavbild 2016-09-14 kl. 09.44.49