e.l.f featuring Rivet Makeup


e.l.f Rivet Makeup

 

Fick äran göra en feature med e.l.f cosmetics för ett litet tag sedan – och nu har mini-intervjun kommit upp på eyeslipsface.se! Älskar verkligen deras produkter så det var hur roligt som helst när dem kontaktade mig för att ställa några frågor.

Ni hittar hela intervjun >här<

Butter Gloss

Vårens och sommarens absolut härligaste produkt:

Butter Gloss från NYX.

Mjukgörande, sköna på läppen och extremt fina nyanser. Typ den bästa produkten man kan springa runt med i handväskan i sommar.

 

WORK @ NYX Cosmetics

Att ta hand om det sällsynta.

Igår var jag för en gångs skull helt ledig. Och som jag tog vara på min ledighet. Hängde ute i solen med Linda, brände pengar på Adidas, tog en kaffe i humlegården med Theo och på kvällen for jag hem till min käre vän Fredrik och käkade sushi och snackade lite skit. Så sjukt välbehövd dag.

Idag jobbar jag halvdag i makeup-himlen – NYX i Gallerian. Älskar det här stället, kommer aldrig få nog av alla klockrena produkter. Kom in och hälsa på vetja!

Puss ❤️

En sväng på ADIDAS

Solen skiner, värmen har kommit, jag är äntligen ledig och bäst av allt – jag och Linda har hunnit förbi ADIDAS idag. Världens finaste butik ever. Köpte ett par nya fräscha kicks till sommaren och dem är såååå fina. Jag älskar dem.

If I had a D**K I would pull it out and p*ss on ’em

Lite latenight bloggish.

Precis hemkommen från Linda, min #1 vapendragare i alla lägen, trots att vi inte känt varandra så länge så känns det som att vi redan vet exakt var vi har varandra vilket är jävligt skönt. För är det något jag upptäckt under mina ynka 21 år i livet är det att raka och straight-forward människor är sällsynta och riktigt svåra att hitta.

Är fruktansvärt trött på svåra människor. Människor som skvallrar, snackar skit, sprider lögner. Men framför allt, människor som inte har ryggrad nog att stå upp för en vän – eller medmänniska för den delen. Är det något jag lär mig mer och mer är det att våga säga vad jag tycker och inte ta skit. Tänker fan inte ta mer skit.

Visar inte du mig eller mina vänner respekt så visar inte jag respekt tillbaka. That’s the case.

Så fruktansvärt less på alla.

Crisis.

Hej vänner. 

Jobbar som ett svin. Saker rullar på väldigt bra just nu vilket innebär att bloggen tyvärr hamnar i andrahand. Inte ens mitt instagram-konto är väl uppdaterat trots att det alltid varit min grej och jag tidigare uppdaterat flera gånger om dagen.

Sommaren är påväg vilket känns fruktansvärt skönt. Äntligen kan man plocka fram solpudret och bronze-skuggorna igen och vara härligt effortless. Fick hem ett paket från E.L.F Cosmetics med härliga sommarprodukter, bland annat en underbar mineralskugga som jag ska visa er i helgen.

Annars smids en massa planer inför sommaren som jag kommer kläcka för er om ett par veckor, ska bli så jävla roligt. Har börjat att successivt plocka bort alla negativa energier i mitt liv och har insett att det finns oerhört många. Det finns människor till allt. Tyvärr. Men man får sålla tills man kommer till sitt mål. Allt eller inget, liksom.

Time to paint some faces. Puss.

I WANNA RUN TOO

Du irriterar mig så hårt.

Jag vet att jag egentligen borde skita i allt bullshit och bara fokusera på framtiden men så fort jag lyckas släppa det ena så sveper det andra in som en jävla flodvåg och bryter ner och förstör. Jag trodde att jag rensat ut det mesta av giftet som vardagligen rubbade mitt humör och mitt välmående men det verkar som att det aldrig tar slut, jag trodde att jag skulle träffa nytt fräscht folk som inte skulle ta mig för någon annan än mig, jag trodde att jag flyttat från skvaller och skitsnack men det verkar fan som att jag aldrig någonsin kommer kunna rymma från just det. Idioter finns det överallt, det är jag fullt medveten om, men att man ska springa in i så ofantligt många i en och samma ”anonyma” storstad kan inte vara annat än ren och skär fucking otur.

Det här med att lita på folk har jag nästan slutat med helt och hållet och det finns bara ett fåtal jag verkligen känner att jag kan släppa mina hämningar med, men trots att jag alltid har min gard uppe så lyckas folk ändå överrumpla mig. Jag blir inte ett dugg förvånad att det händer, men jag blir fruktansvärt less på skiten. För alltid är det någonting.

Jag är inte en person att jävlas mycket med. Jag är en oerhört godhjärtad och omtänksam person men fuckar du med mig så fuckar jag med dig. Jag vill alltid se det bästa i en person men visar du minsta tendens till att vara dum i huvudet så kommer jag inte behandla dig som något annat än just det. Så snälla, var inte en idiot. Jag ber dig.

 

Sluta lek svår

 

Sunshine

 

Solen som skiner utanför får mig nästan att glömma all stress och press för en sekund. Vilket är fantastiskt skönt. Har två dagar ledigt nu innan vi kör igång i 180, och försöker hinna med mig själv så mycket som möjligt. Nu ska jag iväg till en studio och skriva lite musik, så vi kan höras lite senare.

Har fått en thing för bronze-sotade ögon. Wah.