Nya kärleken!

När man som låtskrivare ibland blir lite nostalgisk av sig så kan det hända att man vill gå tillbaka och kolla igenom gamla texter, eller idéer till texter osv. Då kan det vara bra att ha dom samlade på ett och samma ställe för en enklare genomgång. Jag har en gång tidigare varit med om att min hårddisk krashade, då jag under en tid skrev allt på datorn och ALLT sparades på den där hårddisken. Inte kul.

Det har varierat lite vart jag skrivit. Datorn, kollegieblock, telefonen, böcker, på lösa ark osv osv. Och senaste året har jag skrivit mycket på datorn eftersom jag inte haft nån bra bok att kraffsa i.. Den förra blev full för nåt år sedan, men finns fortfarande kvar.. Den er ut såhär..

Nu har den tjänat sin tid.. Sliten och välanvänd. Dags att ställa den på hyllan för att då och då plockas ner för ett gott skratt eller en tår eller nåt.. whatever.

Min nya kärlek är lite mer färgglad! 

Har inte helt vant mig att skriva i den en, men jag har klämt in en vers i den och vi börjar bli bekväma med varandra sakta men säkert. 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.