Duktig Collsan 

Jenny red alltså Collsan idag och testade honom lite och han visade som vanligt sin tjuriga sida först och gjorde alla möjliga kaninskutt så då blev jag faktiskt lite orolig men sen blommade han ut. 

Jenny är så himla duktig på att ta fram det positiva hos hästar och överförde sin självsäkerhet på honom så att han själv tog tag i hindren. Han var jättefin mot slutet och då fick faktiskt jag hoppa upp och prova och det kändes bra, jag hade lite svårt att rida honom rätt och ville gärna falla tillbaka i gamla mönster dvs rida på fart men nu ska jag tänka att han ska hoppa på teknik och korta ihop galoppen innan hindret och få tillbaka honom efter. Jättefina språng fick vi 🙂 

Imorgon ska han skritta ut, och Bosse får vila. Han red jag lite styrka på efter passet med C. Han var lite stark i början så jag jobbade massor med små volter och övergångar för att mjuka upp honom, fina små galoppvolter gjorde han tillslut i alla fall 🙂 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.