Tisdag

Gjorde några tappra försök att blogga från skolan men deras jävla internet är ju helt värdelöst.. Gårdagen spenderade jag mestadels med damsugaren och golvmoppen. Men fint vart det.. Och micke vart nöjd med min städinsats..

Idag får vi besök av mickes underbara pappa! Han är en äldre version av Micke.. Haha.. Tog ett tag innan jag förstod va dom sa till varandra och hajjade deras skämt.. Men nu jävlar är jag me i svängarna..Haha..

Kollade igenom lite bilder i min data som jag äntligen har hämtat från pappa..

Här är några av dom 🙂

måndag morgon

Hej allesammans:)

Som ni såg i förra inlägget gick jag på ganska hårt och skoningslöst mot en människa.. Och så kommer jag nu hedan efter att fortsätta göra mot alla människor som jag tycker förtjänar det eller som besvärar mig.. Har tröttnat på detta spel med dom här dramatiska tjejerna som enbart bara vill starta intriger och få sig själva att må bättre på andras bekostnad.. Vi är inte vänner, Vi har aldrig vart vänner och vi kommer aldrig att bli vänner.. Så vad är det för mening att hålla på och larva sig med allt detta? Ni gillar inte mig och jag kan garantera er att det är ömsesidigt och jag har aldrig gillat nån av er, Det är enbart för andras skull jag har funnit mig i dessa obekväma situationer med er. Jag fattar helt ärligt inte varför jag ens säger hej till er ute på gatan… Ni är inte värda det. Men dont feel bad. Ni spånskafft har ju iallafall varandra som ni kan förtsätta erat dubbelspel och drama med..Ha de gött!

 

Så. Skönt att vi fått det avklarat nu.. Jag vet ju att dom läser min blogg.. Det har dom altid gjort.. Haha.. Jag är intressant 🙂 Idag va jag ledig… Det hade jag glömt bort.. Kom på de i sista sekund innan jag skulle somna i går.. Skönt med sovmorgon.. Att fåsova ut är nåt jag får göra 2 dagar varannan vecka så att få göra det nu såhär i början på veckan är lyx 🙂

Idag kommer natalie hem oxå. Har saknat henne jätte mycket faktiskt.. Jätte jätte..Kul det ska bli att se henne igen 🙂

 

 

lördag morgon

Godmorgon kanske man ska börja med att säga.. Somnade med balkongdörren öppen igår så idag har jag ont i halsen..Jävligt typilskt efter som att vi ska till min mormor idag..

Fick till en ganska skojjig drivning med pernilla igår. Och de roligaste va ju att domde handladeom tog åt sig! Det va ju riktigt kul..I själva verket bryr vi oss inte.. Jag kunde helt ärligt inte bry mig mindre men som ni alla vet är jag ju en bitch och skulle lätt bara kunna gå dit och visa upp mig enbart så dom skulle få en mindre bra kväll..Så dom skulle ha mig i åtanke hela kvällen..Hahaha.. Är jag elak nu ? Kanske. Men jag kommer ändå aldrig bli lika elaka och falska som dom har vart mot mig.  Dom förtjänar detta.. Att må dåligt och att ha det mindre bra.. Iallafall S.. Henne önskar jag all olycka i värden och hoppas att hon får ett värdelöst liv utan mening..
Dessutom borde hon lära sig att hon altid kommer komma efter mig på listan.. Hur känns det att veta att du inte är  första alternativet.. Du va tröstpriset.. Haha..

I morgon är det fredag :)

Härligt med fredag i morgon..  Skönt att ha hugo och bara slappa! Idag har vi haft blivande svärmor på middag. Det va lyckat trots att de va micke som lagade maten..Hehe. Nedå. Han är jätte grym i köket! Han är faktiskt grym på allt.  🙂

Hugo va lite blyg med de gick bra. Han fick en jätte fin present. Ett spel! 🙂 Med bokstäver och bilder. Villket är väldigt passande då dagis håller på å lär ut alfabetet.. Mycket bra val av spel. 🙂

Jag tjatar på viktor och micke att dom ska spela TP med mig men dom vågar inte bli utmanade utan TP experten sandra.. Rädda att åka på torsk! Haha..

På lördag ska vi på midda hos min mormor., Det skabli mysigt tyckerjag..Kul för barnen att träffas 😀

Ne nu ska jag kolla lite på tv innan de är dags att sova..Hejhej..

Onsdag

Fortfarande hemma med hugo.. Han är nästan helt frisk nu.. Bara lite snorig.. Men jag tänkte att han skulle få ha en dag extra hemma så han får tillbaka energin så han orkar leka på dagis..  Och dessutom så behöver dom ju ha en feberfri dag hemma från dagis.. Så den dagen får bli idag.. Och i morgon är det bara att gå tillbaka till vanliga vardagen..

I går va vi utanför dörren för första gången på 2 dagar.. Vi var tvungna att åka till äffären och handla midda..

Det vart Tacos .. Riktigt mysigt vart det oxå..  Vart även en spindelmammed dress till hugo.. Haha.. Den åkte på omedelbart vi kom in innanför dörren.. Han va super glad!

Slänger upp en bild lite senare..

måndag

Igår kom min lilla älskling äntligen hit! Det vart att kolla på blixten mc queen och äta pizza.. Mysigt va de iallafall.. 🙂

Idag när vi vaknade hostade och snorade Hugo jätte mycket.. Så det vart att stanna hemme idag.. Och i morgon så han får repa sig lite..  Har även klippt lill killen. Stackarn grät och ville att hans hår skulle vara på huvudet istället för på golvet.. Haha..Men fint vart det!

Nu kollar vi på cars för 3:e gången idag och för 5:e gången på detta dygn.. Haha.. Undrar hur många gånger vi kommer kolla på den idag..

 

Jag är jag och jag är bäst!

Vaknade innan alarmet.. Konstigt, Eftersom att jag inte ens brukar vakna av alarmet.. Men men.. Känner mig så pass bra idag så jag kan ta mig till skolan och göra litre nytta..

har ganska mycket att göra i skolan nu.. Men de fixar ju jag lätt som en plätt! Akutsjukvårds kursen är den bästa kursen. Så intressant och rolig. Älskar att lära mig nya intressanta saker..

Använder den nya kaffemaskinen varje dag nu.. Skönt att vi fick ordning på hur man använde den.. Va lite komplicerat i början men nu jävlar kommer det kaffe ur helvetet.. Och det är oerhört gott kaffe oxå! Tack mickes super snälla pappa som gav den till oss i förlovningspresent 🙂

Kan även skumma mjölk med den så de blir riktigt goda lattar.. Och ni som känner mig vet at jag har typ 100 olika sätt att göra latte på och att de är lite av min speciallite.. Haha..Det va ju typ de ända jag gjorde som mamma ledig..

Sminket är nu fördigkletat och jag ska välja vilka kläder jag ska ha idag. Vet inte riktigt vad som passar detta väder.. Kallt blött och snöigt.. Regnjacka kanske ? Eller varma kappan ? Hmm.. Svåra frågor idag.. Haha.. Skönt att jag inte har större bekymmer..Faktiskt!

Home from school today

Jaha.. Nu blir frånvaron i skolan hög.. Jag är sjuk, Igen!  Vill bara bli ordentligt jävla frisk nån gång.. Men nedå.. Det får man ju tydligen alldrig bli..

Nu väntar jag ivrigt på att min andra halva ska komma hem från jobbet.. Helt värdelöst att vara hemma utan honom, Ush.. Men men.. Har lyckats plugga lite teori idag oxå.. Går väll inte så jävla bra men jag försöker ju iallafall.. Har ju typ en månad på mig att försöka lära mig skiten.. Blä..

 

You party like a rockstar, Look like a moviestar and fuck like a pornstar!