Sanningen bakom varför jag inte är så aktiv på bloggen längre

Som ni alla vet så har jag inte varit så himla aktiv det senaste och det är pga att jag och barnens pappa har haft våra upp och ner, men nu känner jag för att gå ut med det så ni alla har lite mera förståelse för vad som händer.

Barnens pappa vill skilja sig  och det är ju inte så mycket som man kan göra åt saken. så just nu e det lite si sådär men men jag och barnen bor hos min mamma tills jag har fått något annat boende vilket jag hoppas på att det går fort. Sedan det andra är att jag är gravid med en liten söt pojke. 

 

 

Fortsätt läsa

Drömmar

Igår tog den hemska vidriga sjuk domen ytterligare ett offer i min släkt, jag fick en chock och började gråta jag viste ju att hon var sjuk men inte att det var så illa. Vila i frid kära du. du kommer alltid finnas bland oss.( vi lämmar det så för respect till familjen……)

 

Det där med att ha olika drömmar och mål, ibland känns det som att allt är omöjligt hur mycket man än kämpar och försöker. jag vet att man inte ska ge upp men min så kallade morot börjar försvinna men jag fortsätter att kämpa men jag når aldrig dit, är det kanske meningen att jag inte skå nå mina mål och drömmar då? Är det meningen att jag bara ska ge upp jag vill ju inte det egentligen men hur hårt jag än försöker står jag fortfarande kvar på ruta 1.

Jag måste verkligen ta en funderare på detta alltså kanske göra upp en ny plan eller ska jag sätta dit nya mål istället. Jag har så mycket tankar i mitt huvud så jag måste fixa några så jag kan tänka klart….

 

 

 

Fortsätt läsa

Äkta Vänner och falska vänner

Man har vänner och så har man vänner.

Men hur vet man egentligen att det är en äkta vän som man har?

 

Jag har 2 stycken är inte mycket jag vet men det är inget jag bryr mig om faktiskt.

Ena har funnits vid min sida sedan 2006 dock kan vi inte träffas så himla mycket då det är över 80 mil emellan oss, men när vi träffas eller när vi pratar med varandra så har vi så himla mycket att ta ikapp och att berätta för varandra.saknaden efter henne är så klart jätte stor och jag önskar att vi hade kunnat träffas mera ofta men vi håller ändå kontakten och har så bra minnen ihop.

Min andra har funnits vid min sida sedan 2013 träffade denna tjejen via min man och vi klickade, visst har vi tappat kontakten nån gång men vi hittar alltid tillbaka till varandra och jag är så otroligt tacksam för att hon finns vid min sida.En helt underbar vän som man även här kan lita på i vått och tortt denna tjejen var den ända som kom och hälsade på mig när jag låg inne på sjukhuset med min dotter.Man kan skämta med henne på ett sett som man inte kan göra med andra ”vänner” och det är så himla skönt. Hon är min ängel rent ut sagt faktiskt.

Dessa två är dem vännerna som aldrig lämnar min sida eller går bakom ryggen på mig. och det är en riktig vän.

I en by som den jag bor i så går det alltid massa skit snack och man får vänner men de vännerna det är inga ÄKTA

Äkta vänner går inte bakom ryggen på en Äkta vänner lyssnar inte på allt skit snack som går. och då båda två kommer här ifrån så vet dem vilket skitsnack det går här hela tiden.

Visst jag har inte så många vänner det har jag faktiskt inte men under tidig ålder så fick man veta vad dem gick för dem andra och då väljer man bort dem som visar sig att vara falska.

Jag är så otroligt tacksam för dem vännerna jag har och dem betyder mycket för mig. men dessa två dem är mina bästa vänner faktiskt.

Sedan har jag faktiskt en till vän som är så sjukt underbar.

Hon får mig att skratta när jag är ledsen eller deppig och hon har själv barn i mina barns ålder som är lika busig som mina. och man kan vara sig själv med henne så himla underbart faktiskt.

 

Fortsätt läsa

To search for jobs…… dont be stupied……

Often when you search for new jobs, you do not even get an answer and many say we belong to us but they do not, that shit is so damn damn iritating.
If a person does not get the job, they can usually write to the person who is waiting for the company to hear that they have unfortunately passed on to another applicant or something. But it was much easier in the past to actually get jobs than it is at the present time. Now almost all jobs require high school education and it’s very sad because there are those who have worked with things for many years so get them not only because of the cursed damn education. Actually, my dream is to be able to open my own but at the moment, nothing is unfortunately going to work tediously. why was I so stupid and really skinned because of why I was so stupid and did not understand I did not get a good education that had done a good job. You thought you were smart to start making money, but I did not think about the future. It’s easy to be young and stupid. but I’m actually soon 28 years old and it’s time to wake up. Now damn it’s going to change everything, I’ll do it for my sake and I’ll do it for my children’s sake because they deserve the best.

Fortsätt läsa

The beginning of something new…

Today is no ordinary day without anything we’ve been waiting for now a couple of months.
I think this will be very fun very exciting and may be the beginning of something good.

Beginning with new steps towards my goals. This will be very good both for me and for the children. so now we will drive rally speed and look for a job, and hope that I will continue to have my high income that I have to have. can not really cut it all too much ..

Today, my children will come and have a good time on their new kindergarten or really, it’s a day mom. Seems this will be very exciting actually they need to get out and play for my son is 3 years old and only have 1 friend who is my friend’s daughter. and I feel sorry for him when he is sad and says he has no friends. hope he will make new friends now who wants to play with him even after kindergarten…..

Fortsätt läsa

Sökt in på utbildning igen

Sökte in på en vård och omsorgs utbildning nu i veckan och skickade även till csn hade vart kul om jag kom in och får jag inte studie lånet så kan jag inte börja heller då får jag skita i det och börja jobba helt och hållet. så nu får ni alla hålla era tummar för jag vill verkligen detta.. sen har jag även hittat en dag mamma som skrev att jag skulle ringa henne så jag och barnen kan komma och hälsa på för att eventuellt börja där. hade vart perfekt så jag håller verkligen mina tummar och tår nu.

Fortsätt läsa

Mardrömm delux

Vakna vid 05:00 av värsta jävla mardrömmen och kunde verkligen inte sommna upp och fått gå upp och kolla till barnen så dem är okej. så nu sitter man ute dricker morgonkaffet och tar en morgon cigg och varken kan och vill inte somna om efter denna förbannade drömmen alltså.

hemskaste hemskaste jag någonsin vart med om alltså och försökte kolla drömtydning men hittar inte va drömmen betyder.

och inte nog med det så är jag fortfarande sjuk också, magkramperna har blivit lite bättre men har fortfarande ont som fan och aa ni kan ju gissa blääääääääääää….

blir galen på sånt här alltså… pust alltså…

Fortsätt läsa

Detta har inte vart min vecka…..

Vi kan börja med i fredags så skulle vi till min mamma och pappa för att hjälpa dem med sitt tak på huset, jag börjar packa in i bilen och stänger bagage luckan PANG säger det och d är glas över allt  då var det hämta dammsugaren och börja dammsuga hela uppfarten . Så jävla typiskt alltså och jag börjar så klart gråta nu blir d att lägga mina sista pengar på  en ny ruta till bilen.  och vi kan inte sälja bilen riktigt än heller på grund av det. men men  en sak till som är bytt på bilen iallafall det är ju bra på ett sätt.

Om ni är intresserad av en väldigt fin audi a6 besiktigad till mars nästa år och skattad till april nästa år så hör av er till mig väldigt fin både ut och invändigt.  varför vi vill sälja bilen är bara pga att vi måste ha en bil som vi får dra våran husvagn med.

 

och nu till går dagen som ni vet har jag haft magsmärtor från helvetet och det har bara blivit värre hela tiden så fick ringa 1177 som skickade upp mig till akuten igår. där det visade sig att jag har blivit mat förgiftad har aldrig vart det innan så första gången men som jag beskrev magsmärtorna till både min man och till läkaren dem gör ondare än att föda barn alltså. och vet hur d känns att föda barn helt frisk och även när man har över 40 graders feber . ussh hoppas inte på att råka ut för detta igen alltså fy fan säger jag bara… men dem ska att jag ska åka hem och vila och blir det inte bättre innan torsdag så ska jag åka till läkare igen så får dem ta mera prover och skriva ut antibiotika. så vi får väl se hur det går… har inte mått så här dåligt i magen sen jag låg inne på förlossningen med min dotter för 2 år sedan och födde henne i v 24 + 0   ……. hoppas att detta helvetet går över snart faktiskt och mitt liv börjar rulla på till det bättre snart igen alltså… vill bara att allt ska gå bra för mig så min mormor kan bli stolt över mig. jag tänker inte ge upp jag ska kämpa….

Fortsätt läsa

blogg torka delux…..

Ör så jäkla tom i huvudet när jag sätter mig vid bloggen men när jag inte sitter här så känner jag fan det måste jag skriva om och så försvinner det när jag sätter mig här är så himla iriiterande. Händer faktiskt inte så mkt i mitt liv just nu när jag är hemma igen väntar bara på att allt ska lösa sig med mitt  liv.

är så jävla trött på att inte ha barnen på dagis och inte ha något jobb. blir bara mera deprimerad av detta alltså. jag söker och söker och söker men får inga svar tillbaka och man blir så jävla förbannat ledsen utan det vet inte riktigt vad jag ska göra….. egentligen hade jag velat plugga men det går ju inte heller när barnen inte har något dagis nu. jag hade gärna velat flytta från detta huset oxå jag känner mig så isolerad här. jag hoppas och önskar att allt blir som jag önskar nån gång i alla fal. och snart kommer vintern med skyhöga el räkningar. i somras kostade elen mig för EN MÅNAD 6000kr japp ni läste rätt helt sjukt så hade så gärna inte velat vara här i vinter.

sedan har jag även börjat få mag smärta från helvetet jag får ligga i foster ställning för det gör så förbannat ont det gör ont hela tiden men vissa stunder blir värre och det värkar inte vilja försvinna. min 3 åriga son sa åt mig igår att jag måste ringa doktorn så att jag kan få medecin så jag inte har ont mera, men är rädd för just d att dem ska ge mig medecin jag har fått äta så himla mycket tabbletter nu det senaste mot min stress ångest och deppresioner så jag vill inte ha mera tabletter och det är inte så lätt att förklara. men hans tanke var väldigt go. men aja vi får se hur jag gör.

Fortsätt läsa

Tillbaka i det kalla i sverige

Vi kom hem natten mellan söndag och måndag denna veckan och det känns faktiskt lite tråkigt, det kändes tufft att lämna hotellet måste jag erkänna vi hade gärna varit kvar en vecka till. Vi fick lite nya vänner också och det var roligt.

När vi satt där och väntade på att våran buss till flyget skulle komma så kom våra nya vänner för att säga hej då och önska oss en säker resa hem.

Vi hade det helt fantastiskt där borta och personalen var så himla underbar så jag kan verkligen rekomendera gold city i alanya. Det var helt underbart där faktiskt och var väldigt mycket för barnfamiljer så nu väntar vi bara på att kunna boka för nästa år 🙂

Fortsätt läsa
1 2 3 6