SPONTANITET

Tjo mina fina ollywoods!

Hoppas allt är bäst med er för jag mår fan bäst. Tog mig en liten spontantripp för att träffa upp en gammal vän i Oslo. Tog tillfället i akt till att hälsa på lite gamla vänner som jag jobbat med för några år sedan. För de som inte vet så är jag typ halvnorsk eftersom jag bodde där i 3 år, då blir man väl typ lite mer svorsk än de som kollar på SKAM?

Just nu chillar jag med Joacim i hans feta lya här i Götelaborg. Han tar god hand om mig minsann. Mycket bollar i luften om dagarna. Imorgon gästar jag HIPP i Malmö för en hel del show! Vem ser man där?

IMG_9724

IMG_9714

Glöm inte ikväll så river vi huset på Ex On The Beach kl 22:00 på kanal 5 eller Dplay. Det kommer även visas ”exen berättar allt” på Dplay där vi sitter i en studio och reagerar på massa klipp. Sjukt kul!

Fortsätt läsa

FÖLJ MED MIG PÅ ETT ÄVENTYR

Hej, hemskt mycket hej!

Vem kunde trott att lilla jag skulle medverka i den omtalade reality serien ”Ex On The Beach”. Det kunde jag knappt tro även då det har legat i liften för mig. Men nu är det verklighet, såsom programmet. Verkliga skratt, leenden och tårar. Äkta känslor som visas över hela Sverige. Jag hoppas innerligt att folk förstår att man bli utsatt för ovana situationer. Det är ett social experiment med x antal människor som har väldigt starka åsikter . Men det är bland det sjukaste jag har gjort, och jag har gjort en hel del sjuka grejer innan detta. Ska bli så kul och se första avsnittet ikväll.

Nu ikväll börjar Ex On The Beach sändas på kanal 5 kl 22:00. 

Nu börjar ett nytt äventyr för mig, följ med och skratta med mig. KÄRLEK

IMG_9653

Fortsätt läsa