FÖLJ MED MIG PÅ ETT ÄVENTYR

Hej, hemskt mycket hej!

Vem kunde trott att lilla jag skulle medverka i den omtalade reality serien ”Ex On The Beach”. Det kunde jag knappt tro även då det har legat i liften för mig. Men nu är det verklighet, såsom programmet. Verkliga skratt, leenden och tårar. Äkta känslor som visas över hela Sverige. Jag hoppas innerligt att folk förstår att man bli utsatt för ovana situationer. Det är ett social experiment med x antal människor som har väldigt starka åsikter . Men det är bland det sjukaste jag har gjort, och jag har gjort en hel del sjuka grejer innan detta. Ska bli så kul och se första avsnittet ikväll.

Nu ikväll börjar Ex On The Beach sändas på kanal 5 kl 22:00. 

Nu börjar ett nytt äventyr för mig, följ med och skratta med mig. KÄRLEK

IMG_9653

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.