sista blogg inlägget

som ni har märkt så har jag inte bloggat på ett tag nu , och anledningen är att jag har haft så mycket att göra att jag inte har hunnit , och det blir inte lugnare , det är såå mycket som är på gång just nu och ni kommer att se mycket mer av mig snart . 

men tills dess så kan ni följa mig på INSTAGRAM .

Sök på @bangsbymarre och följ mig så får ni inspirations bilder på frisyrer och annat roligt 🙂 

kram på er . 

 

Roligast på länge

i tisdags så var vi bjudna på ett av dom trevligaste festerna jag har varit på , vi var på saluhallarna ,det var mat dryck o sång i oändlighet . 
Solfors
boppers
Bo Casper
Marcella , Kristina och söta vovven Jessi
Malin ,Kristina , Marcella o Jessi
vi hade såå kul på dansgolvet till live musiken ,b.l.a Daniel Nylen bjöd på bästa dansen .

Saras bröllop

En av Marcellas kompisar gifte sig i helgen , det börjades me att Sara kom till salongen o fixade håret av Marcella  , hon hade med sig sin egen sminkös är hon var klar med sminket så såg hon ut som en tomat med två blåtiror 🙂 så Marcella fick tvätta av det och sminka om henne . 

 

dagens frisyrer

det här är en prov uppsättning, så den e bara slarvigt gjord på korttid för att visa på ett ungefär va man kan göra på den stora dagen .

 

 

sen var det Sonias tur ,hon var varm brun och ville bli ljusare till sommaren , har inget före bild glömde  att ta ett eftersom det var så stressigt idag som vanligt 🙂  

 

tur att jag har min fru som hjälper mig, det var så stressigt att jag inte hann me Elitas hår men vem kan göra det bättre än Marzo 🙂 

 

Bigbrother Camillas total förvandling ,check this out

KL 23:45 kom jag hem.

helt utmattad efter en lång dag  jag har varit dålig på att ta kort dom senaste dagarna ,så stressigt på salongen att jag glömmer helt enkelt bort att ta före o efter bilder . Men idag så kom Camilla Jacobsen från big brother för att själv klart bli snygg i håret hos mig . jag färgade och la in extentions från Balmain självklart, mitt allra favvo hår ever 🙂 .

och så har jag hunnit med många andra behandlingar men jag kom på att fota en .
Joanna hade varmbrun  toning som vi har lagt dom senaste gångerna men idag ville hon göra OMBRE .
VOILA .
och så har vi Camilla 
FÖRE: platina blond 
EFTER:

min bror kidnappades

 

Det har varit en fullspäckad  helg för mig , i fredags så kidnappade vi brorsan till hans svensexa , vi tog han hemma hos sig och drog ut till skärgården till en vän Kalle som hade en stuga , det blev en skön dag med Grill , skjutning , bärs , åka ring bakom båten i 35 knop 🙂 första dopp i typ 10 grader efter att man hade bastat mitt i natten .

jag önskade man gjorde såna tripp oftare .

dagen efter så drog vi tillbaks till stan , vi började med brunch och sen åkte vi till västberga allen till Target och sköt med alla möjliga vapen ,det är rekomenderat till alla killar o tjejer ,såå kul .

sen vart det paus och på kvällen så blev det middag på east och vi avslutade på Cafe opera hos pillan självklart ,och nu kommer jag att vara död i en vecka 🙂 .

vi lurade upp han på scen han trodde han skulle uppträda 🙂