EN DAG PÅ TRAMPBÅT

Såhär mysigt hade vi det igår på en trampbåt. Har ni åkt det någon gång? På italienska heter det pedalò och jag trodde som liten att sånna bara fanns i Italien haha. Craycray. Vi paddlade runt i två timmar längs italienska rivieran. Aså vi kom ju verkligen inte särskilt långt men lite mer än bara Moneglia såg vi 🙂

Så tog vi ett dopp i klarblått vatten och filmade massa roliga videos med Sandras undervattenskameran haha. It was fun!!

CINQUE TERRE

Skärmavbild 2016-07-28 kl. 11.33.07

Cinque Terre, 5 byar i Italien ett par minuter bort från byn där jag här mitt sommarhus. Dessa fem kan man gå emellan, få vacker utsikt och en promenad. Det är populärt bland turister och något jag rekommenderar om ni råkar befinna er i de här trakterna av Italien.

Dessa 5 var vi vid igår, vi gick dock bara en sträcka mellan Vernazza och Monterosso, som byarna heter, på drygt 1,5 timme. Very niiiiiice. Otränad som jag är har jag nu värkar i vaderna haha.

Anyways. Idag kanske vi ska gå en till sträcka mellan två andra byar. We´ll see. Men först ska vi till strandis.

MIDDAG

Kvällens middag med mor och Sandra. Ravioli al ragú. Yummiiiii. Idag har vi gått Cinque Terre, 5 fina byar som jag ska skriva lite mer om i nästa inlägg. Nu ska jag och Sandra iväg och hitta på nåt skoj. Pusssss

BAE ÄR HÄR


Igårkväll kom Sandra och det firades med vin och aperitivo 🙂 Nu har vi varit ute med trampbåt och ska strax äta lunch. Nice!! Massa bilder kommer upp ikväll

En hel del flås och stön


Jaha ni vänner. Här är en liten outfit som ni finner HÄÄÄÄR, från Ohpolly, en sida som jag nyligen börjat samarbeta med. Fotot är givetvis tagit av Pavel (who else liksom???)

Jag å mor min har varit uppe å vandrat i bergen här i Italien. Sett lite öde små byar och stönat och skrattat på väg upp för branta backar. Nu har jag precis duschat och det vankas middag. Vid 7-tiden ska jag dessutom möta upp Sandra vid tågstationen!! SHE IS COMMIN. Ska bli myz. Vi hörs mer senare.

Kramzzzzz

SKIN CARE MUST HAVES 


I veckan fick jag hem ett gäng produkter från NuSkin. Har ni prövat dem någon gång? Det hade jag innan jag fick hem dessa, ett par av deras krämer. Nu har jag testat också sakerna på bilden, som kortfattat är ett hemmaspa-kit. Maskinen har utbytbara munstycken anpassade för ansikte, hårbotten och kropp. Perfekt för hemmabruk.

 Geleen är av olika slag. Först en Pre-treatment-gel som avlägsnar smuts så att porerna kan andas.  Sen finns Treatment Gel som innehåller annat en ny ingrediensblandning som bidrar till att bland annat bromsa synliga ålderstecken där de uppstår. Geleen är bra när hyn ser trött och matt ut för att liva upp den och de ger den närung och lyster.

Ni hittar produkterna och kan läsa mer HÄR

I samarbete med Nuskin

Middag


En glad och lite ful jag i väntan på middag. Bruschetta, friterad fisk, minestrone soppa och lite annat gott åt vi idag. Hoppas ni har det bra!

Puss

LOVE YO BOD


Bikini: HÄR 

Foto: Pavel Maira

Guys. Kommer ni ihåg att älska er kropp? Det är lätt å säga när man inte heller får glömma att köpa den där krämen som gör hyn så (nödvändigt) len och fin, eller den där sugerfree drycken because ”YOU DESERVE IT” eller whatever bullshit. Man ska se ut på ett visst sätt, samtidigt unna sig choklad men inte lyssna på vågen!!!!!!! Hälsosmoothies ska dock drickas. Gärna inspo sådana. Samhället är så paradoxalt och fyllt med bullshit so I dont even know where to go anymore. Jag tuffar på precis som ni och alla andra I guess.

ALL WHITE


Klänning HÄR // Skor: HÄR 

Foto: Pavel Maira

Såhär kan man se ut en kväll eller dag för den delen. Har med mig klänningen till Italien men eftersom bilderna är tagna för någon vecka sedan så kan jag inte kalla den för ”OOTD”. Tyvärr. Tyvärr tyvärr. Skoja det är inte tyvärr men vad tycker ni om den? I like it. Passande också som studentklänning 🙂 Nu ska vi ut till mitt sommarställe i Moneglia. Där är WIFI myyyyycket dåligt om inte obefintligt så I´ll do my best to please you guys.

PUSS

FIRST DAY IN ITALY


Byxdress HÄR // Skor: HÄR

Foto: Pavel Maira

Nej så jag ljuger. Det är faktiskt andra dagen i Italien som dessutom går mot sitt slut. Klockan är 22:53 och jag ska alldeles strax krypa till kojs såhär en partyfredag. Nidå?

Skulle publicerat detta inlägg igår nämligen, därav rubriken. And do I pall to change it? NOPEEE

Nattis

HUR MYCKET TJÄNAR JAG PÅ BLOGGEN? 

”Hur mycket tjänar du på bloggen?”. Den frågan får jag oftas i kommentarsfältet. Att just det är så intressant, hur mycket jag tjänar? Jag tycker faktiskt inte att det är någon annans buissness, tycker jag fel då?

Vad jag kan säga är att en som bloggare tjänar såväl från bloggportalen som från samarbeten från företag och parter utifrån. Har ju startat företag nu för bloggen, så lönsamt är det! But thats not why I do it. Förövrigt är ni nice.

PUSS

SKIPPA BH:N

img_8428.jpg

Klänning: HÄR // Foto: Pavel Maira

För ungefär 1,5 år sedan upptäckte jag freebra of sweden. Hade prövat så kallade freebras från andra ställen men tyckte bara att de lossnade och var jobbiga. Freebra of Sweden är den ”bandlösa BH:n” som för mig är ett måste i garderoben. Tuttarna sitter på plats, banden är inte i vägen för djupa urringningar såväl bak som fram, eller för axelbandslösa klänningar. Visar några nipples gör du inte heller (även om det också är jäkligt skönt att bara få göra ibland).

Jag har provat många modeller men min favorit är den på bilden ovan, som ni hittar HÄR. Har även fixat en rabattkod till er. Uppge SannaAnsaldo i kassan och få 20% off! How nice?