SLÄPPER MIN BOMB

HEJ mina kära läsare. Vilken HÄRLIG dag va? Blir alldeles glad och varm i kroppen av att titta ut genom fönstret. Okej haha man ba: ”gå ut istället???”. Agreed. Varit ute hela dagen dock och snart ska jag på förhandsvisning så då lämnar jag inomhusmiljön återigen. SÅDESÅ.

00556a9d-d359-460c-a9f2-af1574bb08de.jpg

Nog om strunt. VET NI VAD JAG SKA GÖRA I APRIL?! Och vad ni kommer att kunna ta del av? Äntligen får jag presentera mitt stora och otroligt spännande jobb för och under Stockholm Beauty Week 2017!

Jag tillsammans med min baby-Emms (Buggo Solstråle you guys know who) kommer att vara de officiella ansiktena utåt för den årliga skönhetsmässan Stockholm Beauty Week. Vi ska LIVE STREAMA mässan via SBW facebook sida och hålla er alla uppdaterade på allt vi gör. Vad ni kommer få se är oss köra olika tester på alla utställare, prova behandlingar och prata med stora legender som Gun Nowak (Grundare för Face Stockholm)!

Jag kommer även att gå i den officiella Björn Axén Modevisningen på onsdagen 26 april. Det är en avslutningsvisning som är väldigt exklusiv men självklart kommer vi Live Streama detta för er EXKLUSIVT!! Samt backstage! MIG GÅ CATWALK – CANT MISS IT!

b61cd02c-b137-49e8-92e8-82fec0a6f811-1.jpg

Här kommer lite viktig info för er att hålla koll på:

Det hela (SBW) kommer ta plats 24-26 april i Konstnärshuset på Norrmalmstorg och alla är välkomna till mässan. För privatpersoner kostar det enbart 100kr för alla tre dagar och biljetter kan ni köpa enkelt genom att gå in på www.bokadirekt.se – söka på  Stockholm Beauty Week och… KÖPA BILJETT!

 Är du däremot influenser, press eller youtuber, ja då ska du bara osa till osa@stockholmbeautyweek.se samt att du önskar komma. För er är mässan gratis.

Vill du veta mer om mässan så gå in på www.stockholmbeautyweek.se (HÄR)

Live Stream ➔ https://www.facebook.com/stockholmbeautyweek/

3 Kommentarer

  1. Kul! Spännande ju 😀 Är du signad som modell på någon agentur? Superfina bilder och givetvis ska detta följas!!

    STOR KRAM

  2. Är det därför du blivit så väldigt smal på så kort tid? Har reflekterat över det..hoppas du inte mår dåligt, man håller sig inte smal på quickfix bantning osv …

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.