Utthita Hasta Padangusthasana

Veckans pose :)) Haha.. Näerå, den ingår i livets poser 😉 Men just denna vecka har jag fått bra flow i Utthita Hasta Padangusthasana som den heter. Den ingår i Ashtanga Primary Series :)) Bilden tog mamma på mig när vi gynnade tillsammans häromdagen :)) Outfiten är från Bring Sportswear <3

Fredagkväll och jag ska hem och sova. Heeelt slut efter en dag av seminarium, kursavslut, Mysore yoga klockan 6:30, lunch med Michelle och fyspass + yinyoga. Och det med 2 h sömn i kroppen haha! Yinyogan är (thank god) en superlugn form där poserna hålls i flera minuter och ett visst stretchområde fokuseras medan resten av kroppen helt slappnas av. Jag sov igenom hela 90-minuterspasset haha! Somnade i de olika poserna så jag fick ju fortfarande en stretch ;)) I spagat- och splitstretchen lyckades jag dock inte somna, den kändes för mycket. Men najs som fasen för övrigt!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.