1 år sen jag vann!

I April 2014 blev jag utsedd till Årets Säljare av Säljarnas Riksförbund. Prisutdelningen skedde på Hasselbacken där jag var tillsammans med min chef.

Min vinst stod för mångfald i Säljbranschen.

Halvargentinska och kvinna tog jag stolt emot priset på scen även om jag var lite omtumlad.

Här kan du se en filmsnutt från eventet. ÅRETS SÄLJARE 2014 Susanna Agg Eberstam

Vattenlöftet och du?

Jag avstår från flaskvatten under en vecka och räddar istället barns liv. Gör det du också på Vattenlöftet

 

Varje år köper vi svenskar över 200 miljoner liter flaskvatten, trots att vi har obegränsat med rent vatten i våra kranar. I världens fattigaste länder dör 1 000 barn varje dag för att de saknar tillgång till rent vatten. 


Avstå från ditt flaskvatten och välj istället att lägga pengarna på att rädda barns liv. 


100 kronor renar mer än 10 000 liter vatten. 


Jag har tagit Vattenlöftet och utmanar er att göra samma sak! 

Ta löftet du med! 

  

Vattenlöftet

Botox i pannan

I tisdags på lunchen, följde jag med en vän som skulle på konsultation hos en privat läkare som bedriver estatisk medicinmottagning i centrala Stockholm.

Hon skulle fylla på med Fillers och jag skulle mest kolla och lyssna men eftersom det kändes tryggt och läkaren var mycket professionell så slutade det med att jag fick injicerat botox i pannan bara så där på lunchen.

Jag har länge hakat upp mig på rynkorna i pannan och med alla selfies i vårens dagsljus har de synts mer markant än någonsin tidigare så idag är jag nöjd. Efter just 4 dagar börjar man se resultatet och om en vecka syns det som mest.

Sist jag tog botox i pannan var för drygt 3 år sen och då fick jag ont i huvudet i en vecka och det blev inte ett bra resultat. Nu känns det betydligt bättre utan biverkningar och med små små förändringar varje dag.

Skickar med en Selfie utan filter från soffan ikväll. :)

  

Egentid

Idag har jag haft egentid. Det är en viktig och uppskattat tid och inte alls överskattad som det diskuteras om idag. Utan dessa timmar gör så att man blir en ännu bättre mamma faktiskt. :)

Efter jobbet så gick jag och fyllde på mina lösögonfransar hos Hudhälsan på Brunnsgatan. När jag var klar fanns det en tid över så jag tog den timmen med för pedikyr.

Härligt nypreparerad gick jag sen till East och joinade Nathalie och senare även Eveline för samtal, lite cava och Sashimi.

Hade en jättetrevlig eftermiddag och kväll.

Och mitt inne en stressig period var der underbart att bara bromsa, släppa och rå om sig själv en stund. :)

Sov gott!

  

Nyfärgad i brunsvart

Sen jag blev mörkhårig igen har jag själv börjat med att tona håret. Först blev det toning men nu har jag gått över till färg eftersom de gråa håren i utväxten ska täckas helt.

Och äntligen finns det hårfärg utan ammoniak och med droppar av olja som inte torkar ut håret.

Loreal Prodigy hårfärg är ny på marknaden och fungerar jättebra på mitt hår. Färgen jag använder är alltså brunsvart så att det inte blir så hård färg. På bilden är det svart men nu vet du hur kartongen ser ut. :)