Splash world med Tui

De 7 dagarna på Kreta är över och kvar ör minnena från hotellets Splash World, pooler, strand och All Inclusive service.

Så himla skönt att ha vistats vid Medelhavet där det var varmare i havet än i poolen. Der blåste hårt de första dagarna och då kunde man bara doppa sig i de höga vågorna och inte simma men har man barn är man mest vid poolerna ändå även om vi doppade oss i havet 2 ggr om dagen.

Därför behövs Stockholm Pride

Jag läser på en del ställen på Facebook, några få men ändå om varför Pride behövs och att det behöver skrotas.

De som skriver detta är antagligen väldigt långt ifrån verkligheten i den frågan då de inte har någon personlig relation med någon i HBTQ rörelsen.

Det har jag – massor. Och en person i vår familj är just transsexuell så för mig blir nedan inlägg högst personligt. Jag blir mycket arg över en händelse som RFSL ordförande i Hälsingland utsattes för tidigare ikväll. På hennes bekostnad och för min familjemedlems bekostnad som inte ska behöva ta emot all form av trakasserier OCH diskriminering.

Hallå från Kreta!

Vi är på Kreta och bor på ett aktivitetshotell intill stranden med flera vattenrutschkanor. All inclusive, perfekt för alla barn.


Jag och T har fått varsin massage idag och ska få det även i morgon med fokus på bröstrygg och axlar.


Ikväll var det poolparty på hotellet och vi var med en liten stund men vi är trötts idag efter allt håll igång för kroppen i saltvattnet och poolerna.

I morgon är en lika härlig dag!

Extra benutrymme

Vi köper alltid till extra benutrymme på flyget när vi är ute och reser. T är lång och måste sitta bra annars får han ont i ryggen.

Ser att en del klagar just på att det är trångt i planen och undrar över varför man inte köper extra benutrymme när man har råd istället för att dela med sig av det i social media?

Själva vill vi ju sitta ihop så även sonen har det blivit köpt extra benutrymme till. ????

Pray for the world

Today is another extra sad Day for Europe. This nights terror Attack in Nice was so unnecessary and cruel.
All my condolence to France with this picture from the harbor in Nice taken on my Honemoon. It makes me wonder how many other couples that where in Nice yesterday to celebrate a new beginning that suddenly changed to an end.

Pray for France and pray for the world.

Två år sen vi såg varandra första gången.

Two years ago we met our son for the first time. Teo months before we had received all information about him and he had been told all about us, seen photos and a movieclip.
We came to the orphanage early in the morning escorted by the Ecuadorian representatives of Adoptionscentrum and three socialworkers.

After have been talking to our son and have had some coffee, we all 7 went to a park with the orphanages psychologist and was being watched in every step in purpose to protect the boy in case he felt psychologist, but he didn’t and in the evening he stayed with us. That is very unusual but as I speak Spanish and he really didn’t want to go back to the orphanage he stayed with us.
The Day after (July 15:th 2014) the Representative and the three Social workers + the Psychological from the Orphanage picked us up in the morning and we all went to the Ruins of the Incas at the Historical part of Cuenca.
This pictures are taken from that moment. ❤️ 

Hallå från Öjn!

Hej! Oj oj nu är jag långt efter i bloggandet. I onsdags flög jag till Gotland för att delta i Almedalsveckan. Jag har skött social media för mitt jobb med så tid har inte funnits.

Kommer skriva om Almedalen men först en bild från idag med familjen som kom över i torsdags kväll. 

Tofta Strand.


Märklig mäklare

Jag har varit och kollat på en lägenhet åt min mamma. 1 rok på 36 kvadrat mitt i Vällingby Centrum med stor balkong och spännande utsikt.

I annonsen stod det 1,5 men utan avskärmning av bokhylla är det ingen riktig alkov och tittar man på andra lägenheter i huset som sålts står det 1 rok.

Mäklaren – en kille på 22-23 år gav inget välkomnande intryck på visningen, det gjorde däremot hans assistent annars hade jag vänt i dörren.

En ung kille som såg på oss trött och knappt sa hej. Han hade först en kaxig approach men ändrade sig sen när han fick faktan av mig att jag varit Brf ordförande i en stor förening så att jag ställde sakliga frågor om ekonomin och annat.

Sen kom det en rad konstiga saker från killen som jag och T förstod var lögner. Bland annat att han bodde på Grevgatan, Östermalm. Sen sa han att han sålt en villa i Bromma för 28 MSEK!

Han trodde nog att jag och T var stroppiga och ville matcha oss genom att säga något så idiotiskt som att:

”Eftersom ni bor i stan förväntar jag mig att ni höjer buden med 60.000 SEK direkt och inte lägger futtiga bud med 10.000 SEK i stöten.”

Jag svarade att jag inte hade någon avsikt att förköpa mig.

Jag fick en mycket dålig magkänsla och sa till T när vi gick därifrån att jag kan inte göra affär med någon som jag inte har förtroende för och mycket riktigt när jag googlade på honom så bodde han bland annat inte alls på Grevgatan utan i Västerort.

Ljög han för att visa sin kompis att vi var lättlurade? Eller hade denna unga mäklare från Vällingbykontoret dålig självkänsla eller var han mytoman?

Skriver detta för att han säkert lär dyka upp i andra sammanhang för andra. För det slutade med att vi inte la bud för jag avvaktar hellre än att lägga tid på någon jag inte har förtroende för.