Två nya ???

Återförsäljare!!!
Tjoho!! Och vilka underbara människor!!!
Det ska bli ett nöje att samarbeta med dessa!!

Ni kommer att vänta er Champagne / mousserande träffar i bla Stockholm där vi visar våra sjukt snygga grejer;)
Häst Butiken i Viken & Natur & Fritid butiken i Nyköping! De har tagit in exklusiva märken inom häst / Jakt & Fiske!

image

Premiär i Viken!!!

God morgon på er!!

Nu drar jag till en ny butik i Valdemarsvik!!!

Hästbutiken i Viken!! De har 2 års Jubileum idag så KOM!!!!!!

Jag kommer till kl11 men nu en kvart sen för jag skrev det här;)sanna ryttargala

Tjoho!!!!

Tjena mors på er allesammans!

Jag har försökt blogga lite från min  telefon och  en gång funkade det men nästa inte och det gör att jag inte orkar….

Men det händer verkligen massor nu!!

Det har tagit mig nästan 2 år att äntligen få höra att ryktet om mina fantastiska unika byxor som ALDRIG töjer sig och är såååå snygga sprider sig snabbt!! Och likaså mina egen designade pikè som också är helt unika och sjukt snygga/sköna.

Jag blir kontaktad  hela tiden från människor som både sett och hört talas om dem att de är helt enkelt något extra;)

Det värmer mig att efter allt slit så  äntligen börjar det ge resultat! Så mitt budskap till er som tror på något: GE ALDRIG UPP OCH HÅLL UT!!! Är det en riktigt bra produkt och en super kvalite så kommer det att lyckas till slut men det tar ett par år för människor är lite rädda för något nytt och de har svårt att tro på som ex. här att de ALDRIG ändrar form eller töjer sig men efter 1.5 år så har jag bevisat att jag inte hittade på som många gör bara för att sälja!

Nu har alla kunder som köpt de första svarta med silverlogga köpt samma byxa men med svart/ på svart logga och de har även köpt samma byxa i vita och står i kö för att köpa de mörkt marinblå som kommer inom 3 veckor! Det säger väl allt om  vad det är för byxor;)

Och likaså gäller pikèn !!

Jag kommer uppdatera hemsidan snart så ni får se!

www.sannasydborg.se

Tyvärr har jag inga nya bilder så ni får lite blandat från när Alice fyllde fem och den vita piken men den svarta  och rosa är snyggast!! Jag kommer nog hoppa den vita för jag känner inte att den är WOW…Eller vad tycker ni? den har samma arm som den rosa och svarta.

wpid-20150226_072621.jpgwpid-2015-01-06-12.32.24.jpg

sanna stolwpid-2014-12-11-14.41.40.jpg

En perfekt dag!!!

Med lite motgång i morse då Alice inte ville till dagis utan hellre vara hemma med mig så öppnade sig dagen bättre och bättre:) jag hade möte  min designer Ela och D & Company som utvecklades perfekt!! Tjoho!!! Mitt varu märke börjar verkligen sprida sig att mina byxor är helt UNIKA med att de ALDRIG töjer sig och verkligen shaper till rumpa och ben, och min piké är urläcker;)
Efter dagen avslutade jag med ett skönt rid pass på Qiera som är helt underbar! !! Godnatt kära vänner!

image

image

Lääänge sedan!

Hejsan på er! Jag har tagit ett lutet break i bloggandet för jag känner att jag inte riktigt hunnit med…Men livet går verkligen i rätt riktning!  Jag är fortfarande själv vald singel 😉 Qiera står på Skärlunda Gård och där storm trivs vi!
Lilla Ester har varit på kärleks semester med  Disel och är förhoppningsvis dräktig och då får vi tillökning i mitten på april.  Ja där fick ni en liten upp datering av sista tiden.;) Och det är mkt mkt mer men jag måste känna att det funkar att blogga igen;)

image

image

image

Vilket skitsnack….

Idag har jag en en gång fått höra en människa som borde akut se över sitt psykiska mående. ….skrämmande att vi har så mkt människor som får gå omkring fritt utan att få psykisk hjälp och medicin. …Men den här människan förvånar mig inget längre och jag noterar bara att hans vanföreställningar blir bara värre och värre. …För övrigt så har jag åkt på värsta förkylningen och feber och ligger  i soffan:( Men annars så är livet bra! Hästen blir bara bättre och bättre,  vi ska hoppa på torsdag för första gången.  Mina kläder kommer finnas i Enköping till våren och jag har flera roliga projekt på gång!
Tjoho!!!

image

Vilket 25 års kalas!!

Flyinge final bild Qiera!!

Igår firade vi min underbara kusin Rebecka som fyller 25 den 15 februari!!

Vi var hela gänget med alla barn hos min moster och där sov Alice och jag över.

Maten var underbar, gästerna likaså och  kvällen blev hellyckad!

Vi stannade till efter lunch idag och hjälpte moster i stallet och på höskullen.

Jag/moster och alla barn slängde ner halm och hö till hästarna som skulle räcka minst en vecka;) mmmm underbart att få lite gratis styrketräning:) haha

Nu sitter vi nybadade och myser med Disney film på TV och jag längtar till sängdags…

Men jag måste berätta att jag har blivit så heltaggad att börja träna och utveckla Qiera så jag knappt kan hålla ut!! Jag måste vänta till onsdag för då kommer hovslagaren och sätter på nya skor. Jag märkte igår när jag töm körde att hon är alldeles för öm fotad och verkligen trippar fram med korta steg och blir väldigt mark bunden.

Så nu skor på sen naprapat och sen massor av John Hickey inspiration…Han hade clinic hos min fina vän Fia Bengtsberg på Staby Gård i helgen och moster var där och filmade så nu kan jag knappt vänta tills Qiera fått skorna på sig och jag kan lägga upp träningen!!

TJOHO!! Äntligen ny vecka!!!!

 

Mkt Positivt!!

wpid-20150104_171232.jpg

När jag  tillslut kom hem igår och tog en film mysfredag med Alice och hennes vänner så gick jag snabbt in på mailen och hittade de här härliga mailet!! :))

Äntligen en bra pikè Top!

!Hej Sanna!

Var igår och köpte en cerise sanna-top/piké och fastnade för den snygga kragen som är på toppen!!
Sitter nu på jobbet med den nya toppen på mig och stormtrivs.Kommer att även att köpa den vita i butiken Company i Norrköping.
Ser framemot att se mer av dina snygga och fina kläder.
Ha en fortsatt trevlig fredag och helg!!
Med vänlig hälsning
Ingrid Åberg

 

Jag blir så glad att allt jag designat hit tills blir verkligen bra. Men det tar sådan tid!!!

Jag skulle ha velat haft hela kollektionen klar redan och diverse annat.