Jazz hair produkter ska testas

thumbnail_IMG_7291 thumbnail_IMG_7292 thumbnail_IMG_7293

Jazz hair schampoo kom med posten  

Som ni vet är mitt hår inte alls på topp som det brukar vara. Har aldrig haft bekymmer med varken tjockleken eller tappat mycket hår förr, sen jag blev gravid är mitt hår rena mardrömmen. Har till och med lugg i dagens läge, tack vare att håret gått av på längden. Jag förstår verkligen inte hur graviditeten kan påverka mina hormoner så galet mycket att håret tar skada.

Hur som helst är jag otroligt irriterad över detta och gör allt i min makt att få håret på banan igen. Köpte mig det här schampo som jag läst så otroligt mycket positivt om. Det verkar få håret att växa så mycket fortare än i vanliga fall. Läste att dem som testat denna produkt, har håret växt upp till flera cm i månaden vilket är galet. Beställde hem schampo och efter behandlingen som jag ska ge chansen ett tag fram över.

Testade detta första gången i fredags, håret kändes väldigt glansigt och mjukt efter vilket jag gillade. Återkommer med lite före och efter kort efter 1 månads användning. 

Fortsätt läsa

Rosa Nike skor till solbrända ben

thumbnail_IMG_7580 thumbnail_IMG_7581

Rosa Nike till sommaren 

Dem här skorna är så otroligt snygga till bruna sommarben. Jag fullkomligt älskar dem till allt, slitna jeansshorts, klänning och alla slags byxor. Använder dem flitigt då jag är en person som föredrar bekväma skor i det mesta. Nu under graviditeten är dem rena räddningen, bekväma men inte särskilt varma som sportskor kan konsten att vara. Funderar på att införskaffa flera då det finns många fina färger att välja bland.

Fortsätt läsa

v.27 är äntligen här

thumbnail_FullSizeRender (2)

v.27 är äntligen här 

Goddag, har precis landa i soffan efter lite mat i magen. Sitter och tar igen mig, fått jätte dåligt sömn dem här två nätterna eftersom Harley är så otroligt hostig. Han hostar tills han vaknar på natten. Tycker det är så jobbigt att höra hur han kämpar, i natt var jag upp och gav han lite hostmedicin för att lugna ner det lite. Känner mig helt slut men vad gör det, huvudsaken är att Harley blir kvitt sin hosta.

Idag gick jag in i v27 känns helt fantastiskt snart inne på sista trimestern. Tänk hur otroligt fort det går fast det är dagar som är hemska bokstavligt talat. Snart inne å sista versen med våran lilla skrutt där inne. Jag kan inte riktigt förstå själv hur det går till, hur kan det gå fort samtidigt som många dagar är så sega? Jag hade önskat att min foglossning gav med sig lite, hade varit skönt att kunna göra saker och ting som vanligt utan att få så ont att jag blir liggandes. Kan inte få allt här i världen, kommer iallafall få en liten goding som kommer till världen.

Har jag förberett något tror ni! En vagn iallafall, inte helt fel. Helt seriöst är jag så trött hela tiden att jag inte ens finner ork att ta itur med allting som ska göras. Dock känner jag ingen som helst stress inför det, det blir när det blir. Med Harley va det lite tvärtom, allting skulle vara perfekt och klart långt innan. Vågen står på 8 kg plus den här graviditeten. Har fått för mig att han ligger mycket längre ner än vad Harley gjorde. Magen börjar inte för ens en bit ner, ibland när han sparkar mig, känns det som han är på väg ut.  Dem senaste veckorna känner jag stor skillnad på sammandragningar. Så mycket tätare och tätare kommer dem. Börjar på att bli mer rejäla, då det drar ihop sig ordentligt. En stark gosse med bra benmuskler verkar det som. Idag fick jag mig en spark i revbenet, kippa efter andan en liten stund innan jag kom tillbaka på banan igen.

Han påminner mig ofta att han är där inne. 13 veckor kvar förhoppningsvis innan vi får träffa dig hjärtat, som vi längtar. 

Fortsätt läsa

Äntligen kom paketet jag väntat på

IMG_7710IMG_7722IMG_7717IMG_7721

Äntligen kom paketet med en efterlängtad foundation från Urban Decay 

Idag kom äntligen mitt efterlängtade paket från Kicks med mina nya foundation från Urban Decay. Ska bli super intressant att testa denna som har fått jätte mycket beröm. Ska ha en grym täckning samtidigt som den ska hålla hela dagen. Imorgon åker den på, då ska jag testa den för första gången.

Köpte även denna parfym som fångade min uppmärksamhet. Doften är väldigt kvinnlig, älskar den ljuvliga romantiska känslan som den ger. Lukten sätter sig bra på kroppen och doftar länge.  Det var Kicks egna parfym, just denna hette Jolie.

Bronze pudret är snart slut för min del, hade H&M egna nyligen men nu köpte jag tillbaka den här som jag haft förut från Isadora. Tycker den här ger mera naturlig färg. Den glittrar perfekt på hyn varken för mycket eller för lite. Ger en fin sommar lyster och brun färg.

Fortsätt läsa

Att föda barn är en skräck efter min förra förlossning

thumbnail_IMG_7356thumbnail_IMG_7414

Min förra förlossning blev en skräck jag aldrig mer vill vara med om

Idag är en typisk inne dag, rena stormen utanför dörren kan inte riktigt förstå att sommaren kan vara så här illa. Känns mer som en höstdag än mitten av juli. Idag gick jag äntligen ner på tvåsiffrigt, idag är det 99 dagar kvar enligt graviditets appen. Sitter med en cappuccino på magen, bästa kaffe stödet som existerar om jag ska vara ärlig. En stickad tröja eftersom orken inte riktigt är där den borde. Kan iallafall raka benen en så länge, kände sist nu att det börjar på att bli så mycket svårare. Erik kommer få hjälp mig med dem fram över tills jag ser dem skapligt igen. Det ljuva graviditets livet som kvinna. 

Har lite ångest över födseln, pratat med några läkare plus min barnmorska. Är totalt livrädd att föda barn, har till och med övervägt att inte ha flera eftersom Harleys födsel blev en mardröm. Fick inte alls en fin upplevelse som det nu ska vara att föda barn. Det enda jag kopplar värkar med är total panik och ångest över hur misslyckande allting kan bli. Harley var en underbar graviditets upplevelse, kroppen älskade att vara gravid. Foglossningen kom runt v20,det var väl det enda bekymret jag hade. Födseln skulle inte bli några som helst bekymmer då han låg perfekt och verkade redo att få träffa mig. Gick över 10 dagar fast vad gjorde det när allting var i sin ordning.

Träffade min barnmorska dagen innan Harley kom till världen, hon nämnde att jag börjat öppna mig och att det handlade om några dagar innan det var dags. Mycket riktigt dagen efter vaknade jag med små förvärkar och en konstant molande mensvärk. På eftermiddagen kom intensivare värkar en efter en, dock omedveten som man va väntade jag inpå kvällen innan jag ringde förlossningen. Fick packa det sista och börja inse att nu va det äntligen dags. Jag skulle få träffa Harley, lilla prinsen för första gången. Vattnet gick i bilen på vägen in till BB, värkarna blev starkare och starkare. Kom in då vattnet bara forsade på, fick läkarhjälp och en koll där man konstaterade att jag inte var nog öppen. Hemska tanke då läkaren hade koll på Harley från början, så var inte värdena som jag eller vi hoppats på men ändå skapliga.

Jag kom in på BB runt halv åtta på kvällen, hade värkar fram till morgonen då jag inte fick sätta igång eftersom min kropp helt plötsligt vägrade samarbeta och öppna sig helt. Tog både lustgas och spruta för att orka under tiden jag hoppades på att få klartecken från läkare.  Morgonkvisten började närma sig med stormsteg och helt plötsligt var det dags att börja krysta. Min kropp verkade vara redo att föda barn då jag äntligen var öppen helt. Varför vet jag inte, men min läkare stoppade mig efter några krystande för att kolla Harleys värde bara sådär. I dagens läge är det räddningen på min fina Harley, man insåg att moderkakan inte alls var under kontroll. Från att krysta för allt jag var värd till en fullkomlig panik i rummet med sköterskor springandes överallt runt mig. Jag fattade ingenting mer än att allting inte alls gick som planerat. En läkare som krävde operationsrum på en gång då Harley inte kom ut på egenhand.

Jag glömde bort att möta krystvärkarna i all panik. Allt jag kommer ihåg är att jag grät av smärtan samtidigt som jag var helt säker på att jag skulle förlora min bebis. Hur skulle jag förklara för mina nära och kära att jag misslyckades på mållinjen. Varför allting hände just mig, hur en förlossning skulle bli så otroligt smärtsam istället för en livsupplevelse. Sköterskorna sprang ner till operationssalen med mig, medans min läkare försökte påminna mig om att andas. Det sista jag kommer ihåg var att läkaren tittade på mig och sa; snälla Sara det här kommer gå bra, andas in i masken och somna in så får du äntligen träffa din son när du vaknar för nu ska han få komma ut. Det fantastiska känslan när jag fick klartecken att det fortfarande fanns ett gnutta hopp.

Jag vaknade yrvaken i ett rum där en sköterska kom fram till mig och frågade med ett leende, är du redo att träffa din son? Den känslan! då jag äntligen kunde släppa allting. Första gången jag såg Harley började tårarna att rinna. Kunde inte stoppa känslorna som överraskade mig. Jag vakande och va mamma till min lilla prins som var helt perfekt. 3500gr och 50cm lång frisk kille som tittade på mig med stora svarta ögon. Jag grät och grät av ren lycka. Så mycket kärlek till en liten människa jag lärt känna via hans hjärtslag inne i mig. Vi två har lärt känna varandra utan och innan i 9 månader.

Känslan att få barn är oövervinnlig, det finaste känslan jag någonsin känt. Så mycket kärlek jag inte trodde existerade. Så varför har jag såna här känslor som jag har att det inte är värt det? Jo för att känslan av att förlora ett barn är det hemskaste och den mest smärtsammaste tankarna jag har i mig. Det va så nära sist att jag hann känna på smärtan som en del människor faktiskt får genomlida. Jag vill verkligen aldrig mer behöva känna den känslan av sorg.

Fortsätt läsa

Välkomnar ännu en ny graviditetsvecka

thumbnail_IMG_7333 thumbnail_IMG_7170 thumbnail_IMG_7169

Ännu en graviditetsvecka avklarad 

I lördags gick jag in i ännu en graviditetsvecka, denna gången hälsar vi v26 välkommen plus att vi kommer ett steg närmare målet. Har haft så otroligt ont dem här dagarna, molande värken som hela tiden ska försvåra hela den här graviditeten. Orken existerar inte alls så som jag är i behov av den. De är därför bloggen blir lite drabbad, den tiden jag är inne på att lägga på skrivandet somnar jag i soffan istället. Ska bli mycket bättre det lovar jag er. Mina sammandragningar blir tätare och tätare under loppets gång, stenhård mage som spänner på som tusan. Vem sa att det skulle vara en dans på rosor. Våran lilla pärla har varit stressad på sista tiden, full fart konstant inne i magen med sparkar. Försöker vila titt som tätt under dagarna eftersom sömnen på natten är lite si och så. Han är som bråkigast på nätter och kvällar då jag vill vila. Igår kväll skulle Erik hålla om mig innan vi somnade, till och med han påpekade vilken fart det var inne i magen. Hur han sparkade konstant där Erik hade sina händer. Antingen är det en liten fotbollsspelare som tränar på sina sparkar,  annars är den en vilding som tycker det är otroligt trångt där inne.

Idag ska vi åka ner och köpa lite efterlängtat material till en uteplats här hemma. Har pratat om ett soldäck hur länge som helst, tror minsann det börjar närma sig. Har en fantastisk utsikt från huset, där vill jag bygga en altan som man kan sitta under sommarkvällarna och bara njuta av livet. Gå ut på morgonen med en kopp kaffe, dra in lite frisk luft och filosofera. Ska passa på att köpa lite nya utemöbler, har en bild i huvudet som jag ska försöka få till verklighet.

Ser så fram emot att få allting på plats innan lilla bebisen kommer. 

Fortsätt läsa

Jätte nöjd med Nioxin hårkit

thumbnail_IMG_7286 thumbnail_IMG_7284

 Resultatet efter 2 veckors användning av Nioxin hårkitet

Kommer ni ihåg att jag köpte det här kitet för ett tag sedan, då mitt hår blivit så otroligt slitet efter graviditeten. Köpte system nr 4 som var anpassat för kemiskt behandlat (färgat) och förtunnat hår. Har använt mig av dem i tre tvättar, där det är schampoo, balsam och en efter behandling som ska i håret när det är handdukstorkat.

Kan redan se en stor skillnad! Trodde inte riktigt det skulle blir så pass mycket tjockare och kraftigare på så kort tid. Det som är lite sådär är dock lukten på schampot, känns lite som tandkräm då doften är mint. Inte helt i min smak men man kan inte få allting som man önskar. Flaskorna innehåller 150 ml, tyckte dem såg ganska så små ut. Det som är imponerande är att man inte behöver mycket åt gången så det blir nog ganska lång förbrukningstid ändå i slutändan.

Rekommenderar dem verkligen, hjälpte mitt hår att börja stadga sig igen och få tillbaka styrkan i stråna. 

Jag tar lite Nioxin schampo och masserar in det i hårbotten och på hårrötterna lite på början av längderna. Till resten av längderna använder jag mig av vanligt schampo för färgat hår. På så vis slösar du inte på mer en du behöver, eftersom detta schampo arbetar med att ge hårbotten den näringen som behövs för att må bra och stärka resten av längderna. Köpte kitet på cocopanda för 183kr vilket är ett toppen pris då dem kostar runt 350kr i ordinarie pris. Var noggranna med att läsa vilket kit som passar just ditt hår eftersom det finns 6 olika system som arbetar på lite olika hårtyper och hjälper olika hårbekymmer.

Köp kitet här 
Fortsätt läsa

Jeanslooken nya favoriten

thumbnail_IMG_7195 thumbnail_IMG_7193 thumbnail_IMG_7186thumbnail_IMG_7161 thumbnail_FullSizeRender (5) thumbnail_FullSizeRender (6)

Jeanslooken är min nya favorit

Har fastnat för den super fina jeanslooken så otroligt mycket. Passar till allt jag äger i min garderoben, klänning, kjol eller byxor. Jag äger både jeansjacka och jeansskjortan, kan inte få nog av att shoppa jeans material. Kan bero på att jeansen jag äger inte passar mig längre, behöver använda mig av demi looken på ett annat sätt som funkar en gravid kvinna.

Just den här jeans skjortan är en oversize modell, fullkomligt älskar den. Har den som både jacka under kvällarna eller en överdragströja. Ryggen har ett stort tryck som gör den lite mera rockig och lite mera i min stil. Små detaljer på plaggen gör alltid det lilla extra.

 Jeansjackan köpte jag nyligen på Cubus under deras rea för bara 199kr. Den har en sliten look med en mellan ljusfärg i lite stretchmaterial. Sitter jätte fint samtidigt som den är bekväm och inte så där stel som vissa jeansjackor kan vara. En liten grej som jag rekommendear er är att köpa en jeansjacka som varken är ljus eller mörk. På så vis kan du ha vad för jeans du vill till den.

Dagens outfit

Svarta graviditets bikerjeans från hm

Blommigt linne från Cubus

Jeansskjorta från Junkyard

Solglasögon från H&M

Fortsätt läsa

Klickade hem en ny foundation från Urban Decay

3605971198311_allnighter_3-0

Klickat hem ny foundation från Urban Decay – All nighter

Har klicka hem denna goding från Urban Decay i färgen 3.0. Har läst en hel del gott om denna foundation. Letar efter en hel täckande som ska klara av att hålla hela dagen. Den här ska man kunna använda sig av när man tränar till och med eftersom den står emot svett. Ser så fram emot att testa denna. Hoppas verkligen den lever upp till sitt namn. Har läst en hel del om hur nöjd många är med den så tänkte testa prova på den själv.

Köpte färgen 3.0 som går lite mot det gula hållet eftersom jag är gulare i hudtonen. Den här finns i otroligt många olika nyanser vilket är jättebra då den passar alla , rosa, brun eller gulton.

klickade hem den från Kicks där den kostade 375kr. Återkommer med resultat såklart så fort som möjligt.

Fortsätt läsa

Nere på två skiffrigt

thumbnail_IMG_7039

Nere på två siffrigt

Snart nere på två skiffrigt iallafall även fast det känns otroligt långt bort.  Dock är det ca 3 månader kvar , vilket är jätte snart. Ser man det från den synvinkeln står det inte på för ens våran lilla goding är hos oss. Idag är en dag då jag iallafall kommit upp ur sängen, fick bort huvudvärken vilket är otroligt skönt. Har till och med fått sova hela natten för en gång skull. Idag är det en bättre dag med andra ord. Hoppas det får hålla i sig ett tag skulle behövas lite medgångar så graviditeten känns lättare och roligare. Vill försöka få lite lycka och njutning under min gravida period.

Nu försöker jag finna orken att åka och grilla lite med Eriks syster och familj. 

Fortsätt läsa