Dagen före doppar, doppare dan!

Godmorgon solstrålar!

Känslan i min kropp när jag öppnade ögonen imorses var förväntansfull, glad, trött, stressad, sliten…men såååå taggad!
Sen när jag väl reste mig och skulle gå och kissa för 500:e ggn denna vecka (tömningsvecka) så gjorde sig stelheten och den dova smärtan i mina muskler och leder påmind.
Och med det så är allt precis som det ska!!!!
Jag har verkligen gjort ALLT jag kan under den här satsningen, pressat mig till det yttersta i alla lägen, krigat till 200 %
Aldrig skippat ett pass hur mycket jag än har gråtit påväg till gymet eller under mina pass när phsyket har spelat sina spratt (the body achieves what the mind belives)
Aldrig avikit ifrån min diet, gjort mitt yttersta för att få ihop livets pussel med alla måsten och sammtidigt hålla fanan i topp.
Igår gjorde jag mitt sista pass på gymet för den här ggn/veckan säkert runt 500e passet där med för den här satsningen.
Och det gjordes med en ordentlig jävla kraftansträning och ett leende på läpparna. To the very last drop ❤

Idag är det invägning!
Checklistan inför detta är snart klar.
*Tonad kropp a la x-shape
*Egendesignad Bikini från SCILLASDOTTER
*Smycken
*Poseringsskor
*Nyfärgat hår
*Poseringsträning i ryggraden
*Kollisladdning inhandlat
*Kroppsfärg i väntan på att bli påsprayad

Sen är det bara ALL in på Söndag och visa upp allt slit! ❤❤❤❤❤

Jag får ofta höra ”kommer du vinna?” vad är det för fråga?
Mitt svar på den frågan e att mitt fokus ligger på ett helt annat plan, ni som har följt mig ett tag vet att jag triggas av utmaningar. Alla grymma tjejer som ställer sig på den där scenen som har jobbat hårt är värda ett pris!
Jag tävlar alltid med mig själv i alla lägen vad jag än tar mig an ligger mitt fokus på att bli bra bättre bäst!
Och så även i detta… Jag går upp på scen för att visa ett bättre paket än sist, mer självsäkerhet, starkare posering, grymmare fysik.
Och påvägen dit och nästan viktigast av allt i min bok vill jag inspirera andra. Jag är så otroligt överlycklig för alla mejl och kommentarer på olika forum och sms från nära o kära där jag har fått höra att jag gjort just det… Där har jag en vinst i sig ❤ Tusen tack alla!
Nu ska jag göra er stolta!

Hett tips!… Michele Negri.

Jag må älska vackra ting som det modefreaket jag är men är det något som slår allt i min bok så är det när något snyggt även är bekvämt! Finns inget bättre!
Och skor i alla dess former är något jag håller kärt (halva min lägenhet är ett skoförråd) men jag har ALLTID haft svårt för att hitta just bekväma höstskor/stövlar som jag kan traska runt i var dag utan att behöva sänka min standard till att gå runt i uggs när jag ska på möten och jobb.
Men nu har jag hittat dom! Dom perfekta höststävlarna… Så bekväma men ändå med en liten klack så jag känner mig kvinnlig….gjorda i fint Italiensk läder och finns i alla dess färger. Passar såväl till byxa som till klänning då det är en overknee stövel.

Jag tokälskar mina och bor i dom redan. Har dom både i svart och kamel/beige… Passar till allt! Men jag är ändå sugen på ett par marin el grå 🙂

Här hittar ni dom http://michelenegriboots.com

Nedräkning….

Nu är det bara 13 dagar kvar till invägningen för SM i fitness och bla Bikini fitness och 15 dagar tills jag ska rocka på scen i min välförtjänta kropp som jag har slitit som ett DJUR för iklädd min specialdesignade bikini a la Scillasdotter. Det ska bli så sjukt kul!!!!!

Nu är det bara småfix runtomkring som måste ordnas och sedan bara bita ihop o köra 200% dom sista dagarna som jag har gjort hittills.

”Succés is always an option when u belive everything is possible”❤

Denna gången när jag kliver upp på scen så är jag inte ensam. Min käre vän och en av ägarna till Scandinavian Nutrition Johan Malm ska effer några skade-år gå upp på scen igen och visa var skåpet ska stå.
Jag är så äckligt stolt!!!!
Trots motgångar har han bara matat på som en äkta champ och sammtidigt varit den drivna företagsman och underbara pappa som han är. Han är en stor inspiration för många och även mig.
Nu ska vi äntligen få gå upp och glänsa på scen och visa varför vi älskar den här livsstilen… Bästa belöningen! ❤❤❤

Music is what feeling sounds like

Jag vet att jag kan fastna i en feber du har kallat den hänsynslös och kall. Där allt jag inte borde säga, blir sagt i allafall.

Det här är mitt liv. Det här är mitt jobb. Det här är min tid och mina val som jag har valt dom… Du behöver inte förstå Men det här är sättet som jag gör det på.., och det är ju upp till dig om du vill vara med mig.

Jag såg dig sitta bland publiken.., du hade hamnat i stolen brevid hans. När jag hade min bästa stund i livet kände du att du inte fanns. Om du skulle bli kär i någon annan så skulle jag låta dig gå.. För på nåt sätt som jag inte kan förklara så skulle jag förstå.

Men det här är mitt liv. Det här är mitt jobb. Det här är min tid och mina val som jag har valt dom… Du behöver inte förstå Men det här är sättet som jag gör det på.., och det är ju upp till dig om du vill vara med mig.

Jag har aldrig haft någon lust att lämna ut dig. Du får se det som en liten del av allt jag är… Och snälla be mig aldrig att välja, för då väljer jag det här.

För det här är mitt liv. Det här är mitt jobb. Det här är min tid och mina val som jag har valt dom… Du behöver inte förstå Men det här är sättet som jag gör det på.., och det är ju upp till dig om du vill vara med mig….

Push your limits

Hej o hå vad står på!?? Nu ska hon ge sig på att blogga igen. Måste ventilera lite.

Så som ni vet förutom mitt designande och passionen för tyger/material och snitt så ligger mitt stora brinnande intresse i fitness/träning och allt som hör där till
Och jag kan nu förtiden tittulera mig som en godkänd IFBB bikini athlete.
Jag älskar den här livstilen… jag är fullkomligt förälskad i det hårda arbetet, fokuset… All kraft energi, blod, svett och tårar du lägger ned på någonting för att sedan vinna den största kampen…. Mot dig själv!

Jag har fått erfara den stora fördelen och som jag skulle vilja kalla det en guldgruva som öppnar sig varje gång du spräcker dina gränser!
Man brukar säga ”think outside the box” och med det sagt så säger man mycket.
Öppnar du dörren till det okända så är gränserna limitless.. Det ger dig sån kraft på alla övriga plan i livet också… Möjligheten att lyckas och få erfara vad du är kapabel till.. Vilket är en hel del.
Det finns ingen och inget som har rätt till att begränsa dig!

Och så har jag alltid försökt till att leva.
Har alltid gått min egen väg.. Spräckt mina gränser gått över vad jag trott jag orkat och bara gått på min innre röst och så med det har jag nått framgång på många plan i mitt liv före min ”tid” och i ung ålder.
Och jag kommer fortsätta med så länge mitt hjärta slår och lungorna fungerar.
Livet är till för att levas!
Lämna det inte med ett halvdant ”jag kunde ha gjort”

Men på min väg har jag alltid fått handskas med sura miner, dom som ska hänga mig i fotknölarna och säga till mig vad som är rätt o fel här i världen.. energitjuvar kallar jag dom.
Och aldrig har jag mött så många som under min fitnesskarriär… ”bli inte för stor nu Alexandra” ”en tävling sen kan du juh lägga ner” ”här är en kaka… Lev”
Leev?!!!? Men snälla rara… Jag lever till fullo… Jag andas och krigar för mina mål/val här i livet varje dag.
Gör du?
Jag leeeeever!!! Och med ett stort leende på läpparna!

Men jag har så även fina individer i mitt liv som stöttar mig likt jag stöttar dom. Dom är som diamanter i min tillvaro.
Och tillsammans blir vi starka, starkareee och oslagbara. Det är med er jag vill leva mina dagar! Ge o ta! Stötta och skratta!

Här är ett älskvärt ordspråk som jag håller hårt i… ”if u are abscent during my struggle don’t expect being present during my success”
Så snälla energibovar håll er undan ni kommer inte få ta del av kakan. Jag vet gott och väl vilka som funnits/finns där för mig!

Och med stor kärlek o varma kramar till mina underbara läsare… Tack för åren ni har följt mig genom karriär och barriärer. Era kommentarer har alltid lämnat ett leende på mina läppar och gett mig ett välbehag när det varit tungt.
Kom ihåg, gör eran grej låt aldrig någon annan sätta dina gränser här i livet ❤

Kl är 00.30 och jag ska fortsätta med mitt träningspass här på gymet… 200%fokus 50dagar kvar till SM Scenen… Röv o ben ikväll.. let’s do this!

SM Bikinifitness

Jag har gått in i min lilla bubbla… Fullt fokus 56 dar kvar till SM.
Så ni som vill följa mig bättre hittar mig på insta @scillasdotter Annars kommer jag titta in här titt som tätt med bilder och updates.

Kram Scillas!