Slutbloggat

Hej alla läsare! Efter drygt ett år så är det dags för mig att knappa in mitt sista inlägg (för den här gången?) här på finest. Jag tror inte att alla som läser bloggar förstår hur krångliga vissa bloggar är, och då menar jag rent tekniskt när det kommer till att lägga upp videoklipp, länkar etc. Att blogga på finest har varit en dröm, det har varit så smidigt!! Min förra blogg var en mardröm…Men trots att det har varit både smidigt och roligt att blogga har så har jag tyvärr  haft för lite tid för bloggande de senaste månaderna och i takt med det så har inläggen också blivit tråkigare och tråkigare…..och så kan vi ju inte ha det! Stort tack till Fredrika, Alexander, Citty, Jackie och alla andra som jobbar på finest. Och tack alla som följt mig!

Och vi ses till hösten!(mer än så säger jag inte!)

Trevlig sommar!

Slurp och pust

Nu har jag varit på smygläsningen och den var superb. Nu har vi hamnat på morfar ginkgos uteservering och min kompis är och kissar vilket känns väldigt jobbigt för nu sitter jag här helt ensam och tragisk på en stol framför en värmefläkt. Jag önskar att jag åtminstone rökte så jag inte kände mig så muppig. Pust, nu har han kissat klart.
Slurp, där försvann mitt glas.

Nu strax ska jag iv

Nu strax ska jag iväg på spontanmingel! Det är en bekant till mig som har smygläsning för en tidning och en smygläsning är perfekt nivå för mig idag. Jag är lite seg efter veckan så jag hoppas att det här blir kul-utan att ge mig blodad tand!

Manligt besök

Minns ni walter som var på besök hos mig förra året? Då var han här och fixade med strömmen. Nu tömmer han avloppet i köket som vi kan låtsas är fyllt med påskgodis efter helgen! Walter är en rolig prick och jag blir glad när han kommer hem till mig och fixar. Men dessvärre så tog han upp min katastrofala bedrift i Singing Bee och frågade mig om jag fick hjärnsläpp! Jag är sugen på att koka en brygd av sirap och kaffesump och sen hälla ner den i vasken och be honom göra om allt jobb! Grr:)

Mordförsöket på Obama

Jag vet inte om det har undgått någon, men en man i USA har hotat att döda President Obama. Han är uppenbarligen väldigt instabil, det märker man om man tittar på det här klippet. Jag tycker såklart att det är fruktansvärt att någon vill döda Obama, men jag kunde inte låta bli att skratta när hörde programledarens sinnessjuka övergång mellan pratet om mordförsöket och den kommande reklampausen. Se på den sista minuten här så kommer ni att förstå vad jag menar!

 

 

Yes! Nu börjar ett

Yes! Nu börjar ett av de mest komiska som någonsin har visats på tv- Dating in the dark! Jag fattar inte hur man vågar ställa upp men det är extremt underhållande tv. Nu på kanal 5!

Agnes-Nicole Winther

Nä, gissa vad? Efter en sliten helg har jag tagit det väldigt lugnt idag. När jag nu kommer hem från häng med kompisarna tänkte jag att långhelgen, med allt kul, nu var över. Men när jag går in på facebook så ser jag till min glädje att en av Hollywoodfruarna har addat mig på facebook! Vem? Agnes-Nicole Winther. Nu är jag glad! Nu kan resten av veckan vara tråkig! Nu får de andra damerna också gärna adda mig!

Påskfest! För någ

Påskfest! För några år sedan firade jag påsken tillsammans med ett gäng studenter i uppsala. Det var sjukt kul och ändå sedan dess har vi lovat att vi någon gång ska tillbringa dagen i solen och dricka påskdrinkar tillsammans igen. För ca en månad sen så fick jag meddelanden på facebook om att ett datum hade satts för dagsfest- och det datumet är idag. Det är med skräckblandad förtjusning som jag nyss tog min första klunk. Glad påsk