Skjuter mera

Senaste dagen och kanske mer har gått i kamerans anda, bakom den. Idag var jag ute i Bromma för att spela in en film med mkt info och budskap för kidsens räkning. De behöver kanske lära sig lite mer om maten och dess konst och ursprung 🙂

Torka aldrig tårar

Ikväll sändes sista delen i Jonas Gardells serie om 80-talets HIV våg och som en liten extra nostalgitripp så fick man vara med på ett hörn. Gamla takter sitter i? Njae, kanske inte den här ggen 🙂 men det var kul att få vara en minidel i en så välgjord och stark tolkning av boken.

Softmode ikväll

När vi åkte ut till Vällingby Centrum för att spela några väl valda toner under en stipendieutdelning.. Soundchecken gick fint, giget med, och vi hade en extra trevlig liten skara framför oss som verkade väldigt förtjusta i musiken.

Inspiration

Att efter 25 år få se hela Bad konserten på dvd känns minst sagt nostalgiskt. Det här var tiden man/jag växte upp, tiden då man började lyssna på musik på riktigt och tiden då Michael regerade på listorna och på MTV. Kan inte sägas för många ggr, kanske den bästa tiden i popens historia.. #fanpage

Minnen från förr

I en fas av förändring kan jag gärna stanna upp och titta på det som varit. Förutom allt det man gjort med musiken fick man vara med om så mkt mäktigt som liten som många av er säkert inte vet då det tillhör en annan era. Jag har bjudit på festbilder, privata grejer mm längs tiden med bloggen och då jag funderar på ett break så blir det en liten samling till ur arkivet. Hoppas ni diggar.