Söndagen den 5/2 2012

Förra söndagen hade jag ett Nike-gig i Globen tillsammans med Linda Pritchard och Love Generation. Det var en enorm tillställning med dansare från hela världen, bl a Beyonces koreograf och andra grymma dansare. Skitcoolt var det! Måns var konferencier och vi tjejer gick in och körde vårat Adele-medley som vi sjöng i julgalan nu i höstas. Love Generation inleder medleyt med Someone like you följt av Linda Pritchard som kör Set fire to the rain och till sist jag som sjunger Rolling in the deep. Och då kommer det in kill-dansare som dansade bakom oss. Sååå bra!:) Det finns inspelat nånstans men klippet har tyvärr inte kommit upp ännu, lägger upp den så fort den kommit! Det blev verkligen riktigt bra hihi. Jag älskar Adeles musik och röst och att sjunga hennes låtar är otroligt själfullt och melankoliskt. Fin känsla.

Jag hade på mig en enkel svart klänning och ovanpå det en otroligt fin rock med rosor och silverglitter på från Ida Sjöstedt. Till detta ett stort fyrkantigt halsband från VJ Jewelry och skor från Nelly. Lockigt och fluffigt hår till det:) Tyvärr fick jag inte så mycket bilder på alla för jag hann inte fota men gjorde så gott jag kunde! Dessutom vill jag passa på och önska Love Generation lycka till i Melodifestivalen nu på lördag. Missa inte! Heja heja på er tjejer, girlpower-times!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.