FARVÄL WHITNEY

Jag ville tipsa er om 3 nya skräckfilmer som är riktigt bra på olika sätt. Den sista trailern nedan, The Devil Inside har jag tyvärr inte sett ännu men av det man ser på trailern förstår man nog en hel del av vad det är för film!

The Inkeepers 3-/5. Jag blev glatt överraskad av denna b-film!:) Handlar om en ung tjej och kille som jobbar på ett övergivet gammalt hotell som håller på att gå i konkurs i en liten småstad i USA. Där är mycket få gäster och det är något skumt med en av dom… Stället håller dessutom på att börja spöka i samband med att tjejen börjar leta efter fakta om den saknade damen Madeleine O’Malley som försvann från hotellet för många år sedan. Vad hände med henne? Varför försvann hon och varför vill hennes själ hemsöka dom? Filmen var faktiskt rätt bra. Lite klassisk spöksaga över det hela med vackra fina antika möbler och damer i 1800-talskläder som far runt. Det klassiska intrycket förstärks också med tjejens givna Janet Leigh utseende med dom stora blå ögonen och blont kort 60-talshår. (tjejen i Hitchcock-filmen Psycho). Ett måste för er som gillar denna typen av skräckisar.

http://www.youtube.com/watch?v=WFow3dsCibg

Rouge River 4-/5. En ung kvinnas pappa går bort och hon vill sprida askan på Rouge River lång ute i vischan. Hon har bilat hela dagen och äntligen var det dags! Plötsligt kommer det en äldre man som börjar småprata med henne. Efter ditten och datten blir klockan mycket och kvinnan vill åka hem. Men. Bilen är inte där hon parkerade den! Mannen erbjuder i sin tur att skjutsa henne hem till honom så hon kan ringa efter en taxi, hon går med men kommer tyvärr aldrig därifrån… Hon blir även mycket bekant med ”hans fru” hemma i stugan… Denna blir riktigt läskig efter ett tag kan jag säga er. Lite B-känsla även här men köttigare och klart mycket läskigare än den första. Se den!


Filmen nedan har jag ju inte sett ännu men kommer göra det så fort jag får chansen! Den verkar skiiiiitäcklig och klart bäst av dessa tre trots att jag inte ens sett den. Därför kan jag inte betygsätta den men jag tror att den kommer att få en stark 4:) En ung spansktalande kvinna hälsar på sin mamma på psykhuset för att hon är loco. Och hon är ju sjuuuuuukt störd! Ni som gillar exorcism-filmer kommer att älska detta. Total creepy times.


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.