Hey!

Ni som fortfarande går in på min blogg här vill jag jättegärna att ni följer mig på instagram där jag nu har börjat min träningsdagbok istället! Som jag lovade här på bloggen kommer jag att visa en bild på min kropp vecka för vecka och mycket mera! Let’s goo!

Instagram: sibel_kara

Bild från första veckan är redan uppe, gå dit och följ! Hugs and kisses!

En fråga till er läsare.

Wow, har långsovit idag. Skitmysigt, jag drömde att jag kunde hoppa aslångt och gravitationen fanns knappt haha. Tänk er folk hoppa omkring så, blev skiträdd varje gång jag skulle landa ”aaaahomgomg” hahaha. En fråga till er, vilken är den bästa appen för att fixa flera bilder på en och samma bild? Lite kollagetänket där?

Att ha ensamtid.

Jag har börjat märka att jag njuter av ensamtid lite mer än förr. Jag har alltid varit sällskapssjuk och alltid haft folk omkring mig, så jag har börjat lära mig att skaffa mig ensamtid. Har blivit varje fredag framför mitt jobb på fredagar, på ett sushihak. Sitter där själv i en-två timmar med en tidning och sushi. Riktigt nice!

Lunchbox

Så här ser min lunchbox ut idag. Ska precis lägga till cirka 3 matskedar keso och kiwin ska jag äta om 2 timmar. När jag kommer hem ska jag lägga upp bilder på hur min kropp såg ut i somras och hur den ser ut nu!

Provar ny produkt…

Det senaste jobbet var för en webbsida med hår och mode. På slutet av dagen fick vi en goodiebag från eventet de hade med Joico, en hårvårdsserie och nu har jag börjat prova den. Det är faktiskt skitbra och mitt hår ser fräschare ut än någonsin. Gud vad mitt hår har växt på ett år! Nu har jag ju klippt massor också på det!

Mycket ras nu på senaste…

Ja, hoppas de som såg min förra vlogg tar det med en nypa sand (haha tänker inte rätta det där, det lät awesome, för jag är ju nästan en sandneger), I’m a fighter for love och jag exkluderar aldrig hudfärg eller sexuell orientering, vi är alla lika värda i mina ögon och den större personen där uppe som folk tror på, på sina egna sätt och vis.

Men jag måste faktiskt fortsätta med ras och blablabalbal, den här gången någonting som JAG kämpat med hela min ”karriär” och 7 år, Jag har varit i intervjuer om det här och jag kämpar fortfarande emot det!

 

Thank you Naomi Campbell, att hon tar upp den här frågan eftersom att hon har sån maktposition och inte är rädd för att inte vara en i mängden. Det är tråkigt att aldrig någon med min härkomst syns och hon inte förespråkar för men det är ju det jag finns lite för ;)? Eller i allafall vill finnas för. Kolla videon.