Tisdag

Börjar dagen med lite Mannen som talar med hundar. Så jävla ball snubbe fan, han förstår ju hundarna till fullo och hjälper både människor och hundar! Sitter i soffan och glor på tv och försöker känna av ifall jag åkt på nån förkylning eller dylikt. Vill dra o träna idag iom att jag är ledig hela dagen så har inte mycket för mig annars. Hatar att bara ligga i soffan och vara rastlös och vila. Så ifall kroppen tillåter blir det nog ett lätt axelpass senare idag. 

Sjukt otaggad på att skriva saker just nu då bloggning tydligen inte ger så mycket feedback/respons liksom.. 

Peace! 

Hahaaaa! Hey girl what you doin?

Ååååh vad jag älskar tv serier. Specielt komedi serier som får en att skratta! kollar alltid på serien, är en serie nörd av HÖG rang. Hur skönt är det inte att komma hem från ett jobbigt arbetspass, träningsspass eller bara en seg jobbig dag ELLER ha en skön slappardag där man väljer tv-tablån helt själv.. eller i mitt fall dator tablån då jag streamar allt jag ser. Streaming… fuckin love it! Han/hon INTE HEN som uppfann detta borde fan mig få ett pris och evig rikedom, mycket sex och sköna lojala vänner och en fin hund. 

Är just nu besatt av en serie många säkert sett: New girl heter denna underbara lilla serie som bringar mig skratt och får mig att fly verkligheten i 20min perioder. Väldigt få saker får mig att sitta ensam och skratta rakt ut men denna serie är helt i min smak. Har ni inte sett detta program men gillar komediserier så rekommenderar jag denna varmt. Ska dock erkänna att det tog mig ett bra tag innan jag själv började kolla på denna serie då jag va lite skeptisk till den. 

Schmidt är nog min favoritkaraktär i serien och efter honom är det nog Jess(huvudrollen), Schmidts sjuka kommentarer, lines och personlighet får mig att le konstant. 

http://www.youtube.com/watch?v=v53-CBwp7yY

Så jävla bra hahaha! 

I sängen en måndagsmorgon

Detta är anledning till att jag mycket hellre jobbar kvällspass. Har lyxen att vakna när jag vil varje dag och jobbar ju bara 5timmar till klockan 9 vilket inte är så sent. Love it! 

Måndag idag alltså, har slarvat smått med träningen nu så idag tänkte jag straffa/belöna mig själv med ett monster benpass. Ben är ju för många de tråkigaste att träna men jag har börjat inse att det inte är så farligt förutom den jobbiga mjölksyran som kommer i dessa stora muskelgrupper. Det är ju faktiskt rätt kul att höja sig i knäböj å det blir en hel del kilon som läggs på stången. Mycket krut i benen finns det, ofta mer än vad man tror! 

Ska packa väskan nu o sen hälla i mig min PWO och fylla min BCAA shake som jag dricker under passet. Efter passet blire protein shake och 30-60min efter det blire dagens första måltid. Den brukar ofta bestå av 20-30 köttbullar eller 300-400g kyckling som jag på sista tiden rört ihop en tikka-masala av, snuskigt gott!! 🙂

 

Ison och fille är barndomshjältar för mig! lysnnat på dessa två i ungefär 8 år. 

Man lever som man vill leva.

Jag går konstant igenom perioder av olika slag, och med det menar jag att jag snöar in mig på saker jävligt enkelt och fastnar där i några veckor/månader. Har alltid fungerat så här och till största delen så älskar jag faktiskt det, men när de kommer perioder där jag inte har nått att driva eller vara besatt utav så blir jag smått deprimerad typ. Blir rastlös och känns som att det mesta är smått meningslöst.. detta är det jag försöker ändra på. Man lever som man vill leva.

Om jag istället kunde vara glad eller fortsätta driva på idén/ämnet jag senast snöade in mig på och avsluta det så skulle jag kunna uppnå mycket mera! Jag ger helt enkelt upp ganska enkelt om jag inte ser resultat eller en klar plan på det jag måste göra för att få dessa saker gjorda eller uppnådda. Och istället för att göra en plan eller kanske bara kämpa på lite och utstå så lägger jag ner ett projekt och efter någon vecka öppnar jag nästa. 

Jag har ju börjat träna rätt så mycket de senaste månaderna och har legat i med ett genomsnitt på 5dagar i veckan på gymmet i 4månader nu. Detta är nog den största vändpunkten på min jakt att sluta ge upp så enkelt. Alla vet att de inte är lätt att ligga i med träningen och att det enkelt slinker ner en hamburgare eller pizza. Och nu är det så att kroppen är svår att förändra åt det bättre hållet, detta uppnås bara med hårt jobb! Man kan som jag har gjort många gånger skylla på att jobbet tar den mesta kraften eller att man inte har tid, skitsnack säger jag. Allt handlar om vilja.(PUNKT) Ifall man kan ändra sin egen kropp att prestera bättre än man trott och se resultat och till o med muskler man aldrig sett på sig själv så blir man otroligt glad. Man hamnar i ett stadie där allt går och inget finns inte, man är glad och fylld med energi. Detta är ren livskvalité. Detta stadium har jag befunnit mig i de senaste 3 månaderna ungefär och svävat runt på mina egna små fikus moln. Detta stadium vill jag befinna mig i konsant! Och detta är mitt mål nu. Inget säger att man inte kan ändra en dålig situation eller känsla till en bättre. När jag började skriva detta så hade jag precis kommit hem från jobbet, trött, dålig energi och väldigt lite vilja. Men nu har jag ändrat på det och ska börja packa min väska för att dra till gymmet och totalt demolera mina muskler.  

Detta fungerar med det mesta man måste bara våga vilja och göra!

Nu sätter jag på träningsmusik och laddar inför gymmet.

Blöt måndag!

YEEEEP! Måndag idag alltså och den blev inte helt som förväntat.. Var ju meningen att jag skulle gå och träna idag och sedan jobba kvällspass.. Meeeen hade glömt att jag hade läkartid. Så istället blev det att dra till sjöstad för att kolla lite grejer, allt va prima förutom att jag har en överansträngd trapezius muskel och måste nu vila ryggen ett tag. men de stoppar ju inte all annan träning hehe. Får lägga om mitt träningsschema lite o klämma in kanske ben eller något som jag måste få mer fart på under tiden. Lutar ju mot att köra lite intervall träning och mer kondition, var ju pinsamt hur lite man orkade på fotbollsplan igår! 

Synkade mitt adidas chip jag har i mina fotbollsskor nyss. Denna lilla mackapär är ju helt fantastisk! Ser allt från hur långt jag gått, joggat, sprungit, rushat och spurtat! Detta är ju lite kul om man vill hålla kolla på vilken nivå man ligger på i olika punkter. igår va min topphastighet på 26,55km/h och de ska ändas, person bästa i år ligger på 27,45km/h . Kommer inte vara nöjd för ens jag kommit upp i 30! Och de är jag övertygad att jag kan utan tvekan! måste bara komma igång mer och få igång fotarbetet lite mer som i gamla dagar. 

Efter läkarn idag blev det att kolla efter jackan jag pratat och tjatat om med min flickvän. Va först inne på en The North face Himalayan parka men den va alldeles för tjock och pluffsig. Med den på så får man garanterat sitta själv med 2 säten på bussen och ofrivilligt tackla folk när man går förbi dom. Sååå jag skrotade iden med den jackan och kollade efter en annan jag sneglat på som va en Sail Racing jacka model: pole down parka. Köpte denna jacka med lite osäkerhet, absolut inte i kvalitén då de är gore-tex och hej vad det heter! Men för att den är röd och ser lite för mycket ut som en seglarjacka. Ska rådfråga några polare och kolla vad dom tycker innan jag river av prislappen.. 

Sail Racing pole down parka


Nu är jag trött och i morgon kommer det efterlängtade armpasset och laddningen börjar nu så dags att sova! 

Tjohej! 

Sova ståendes..

japp… som jag misstänkte så slutade dagens match med förlust. Det suger ju alltid att förlora men som sagt var de träningsmatch och för många i laget var de första matchen på 4-5 år! Va i alla fall sjuuuukt jävla roligt att spela igen! Är helt slut nu och energi mätarn står på 0,00 men de känns som vanligt riktigt bra att vara trött efter att ha gjort något vettigt!  Tryckte i mig 4 ägg, en korv, keso och lite blåbärssoppa nyss. Kan ju inte äta något annat än lättuggad mat just nu på grund av att jag precis satt in en tandställning som sitter på insidan av tänderna. Sjukt frustrerande att inte kunna tugga!! Blir en casein shake innan jag somnar sen också för imorn blir det dagens missade armpass! 

Imorn ska jag synka chippet jag har i min fotbollskor så får vi se hur långt jag sprang och vad topphastigheten va på. Ska gå till min underbara tös nu och mysa lite.. Peeeaacee!

What to do a sunday like this?!

Söndagen är nu kommen och idag blir de träningsmatch med det ny startade laget! Nästa år väntar division 7, är brutalt taggad! Laget har inte bästa formen just nu men de kommer vi ha i tid tills säsongen startar..  

Söndag som sagt…  står mellan att dra ett armpass på gymmet och de är ju alltid lockande! älskar att känna armarna upp pumpade med blod så att skinnet spänns åt och ådrorna smyger sig fram ju längre passet går! har ju dock match ikväll och behöver all energi jag kan få tag på. 

Grym inspiration Kai Greene

Eller ska man kanske dra till stan och kolla efter vinterjackan jag ska köpa imorn. Detta år blire storsatsning på jacka! Att frysa kommer inte finnas i mitt ordförråd denna vinter! Mwhahaha!! Lutar mot en The north face jacka som är gjord för klättring på 6000m höjd. hehe. Kanske låter överdrivet men denna jacka kommer vara guld värd i flera år framöver!