Club Monday/ Oskars

Idag delar huset på sig och hälften beger sig till Tylösand för att gå på Club Monday. Resten går ut och super sig fulla på Oskars här i Varberg. Själv ska jag jobba… Stunder som dessa vill jag också dricka 🙁 Men man ska inte klaga, det visar sig i slutet av månaden vem som har haft roligast!

Medans jag skriver detta så dunkar Avicii i högtalarna och får mig verkligen att insee att jag älskar livet just nu.

Puss och kram

 

///StarDuo NiklasV

Att skriva av sig

Ibland kommer det stunder då det helt ärligt inte finns något bättre än att bara sätta sig ned och skriva av sig. Det kan vara en lättnad om det är jobbigt eller bara något skoj du vill dela med dig utav. 

Den senaste veckan har bestått av endast jobb. Men tro mig jag klagar inte! Skulle kunna jobba i baren varje kväll. 
Igår frågade en kille i 20-års åldern hur länge jag hållit på, för att kunna jobba så jävla fort. Sånt får en ju bara att vilja jobba ännu fortare 🙂  
 

Jag har dock ett val jag måste göra nu kära läsare. Om ungefär en månad är den här säsongen i Varberg slut och jag måste landa på hemmaplan igen.
Det är två alternativ jag har.

1. Jag flyttar till Stockholm tillsammans med min gamla och kära vän Gustaf. Han ska börja plugga nu till hösten så det skulle passa perfekt. Jag behöver läsa upp mina betyg under det kommande året för att hoppa på det tåget jag med. 

2. Jag väntar ett år till med mina studier och sticker till Oslo tillsammans med Tobbe för att tjäna ihop en massa deg och sedan försvinna till Asien/Aus ett halvår. 

Just nu står jag mycket närmare punkt 1, då det känns mer logiskt för framtiden. Jag blir inte precis yngre…

 

///NiklasV StarDuo

99 Saker vi ska göra innan vi dör

Jag,Jon och Tobbe satte oss ner och började skriva en lista med 99 utmaningar eller bara feel-good saker vi vill göra innan vi går bort.

I listan finns det bla… Roadtripa genom USA, tågluffa genom Europa och dra en stagedive. Allt ska bli en hemsida. 

Stay Tuned.

///NiklasV Starduo

Inget internet

Våran router vägrar dela med sig med internet till mig så blir inte mycket gjorda inlägg just nu…

Ikväll är det Magnus Uggla för den största delen av Varberg men för mig själv blir det att jobba och förhoppningsvis få en glimt av honom.

Nu ska jag äta frukost.

Puss 

///NiklasV, StarDuo

Hiho

Igår åkte vi till Tyskland för att köpa lite alkohol som ska täcka våran vackra sommar!
Kört 12h och varit vaken på tok för länge.
Jakob är i Varberg och vi letar efter en aktivitet att göra…

Puss NiklasV/StarDuo

shot på shot

Börjar smått nyktra till med febern i behåll. Igår var det söndag och det var vi självklart tvugna att fira med en heldag med fest!
Som vanligt spårade det ut bland personalen och alla började utmana varandra på någon drick/byta kläder lek, syner och minnen som inte bör nämnas, någonsin .Kan avslöja att jag passar i både tighta linnen och korta shorts (vet inte om vakterna tyckte likadant dock). 

Nu sitter vi hemma i soffan och väntar på bättre tider, jag är sjukanmäld, niklas ledig och tobbe börjar jobba 9..Hade varit kul att jobba idag så man slapp sitta och dega hela dagen.

dags att hitta någon mysig serie man kan små sova till i mitt sjuka tillstånd. 

Simma lugnt!

//Jon StarDuo

 

Ditt jävla as, stick

Måste verkligen dela med mig om en händelse under gårdagens jobbpass som jag inte kan glömma. Blir så in i helvetes arg när folk försöker leka smarta framför baren även fast de är sämst och inte kan ett skit. Jag är jätteöppen mot kritik men vissa alltså…

En 25 årig tjej beställer en white russian (Kaluha,vodka och mjölk). Jag börjar med att isa upp ett glas som jag ställer till åt sidan. Tar min shaker tar fyller i allt och isar sedan upp shakern och skakar. När jag sedan häller upp drinken i det redan isade glaset så kommer tjejen in med sin kommentar. ” Du ska ju ha i is först i shakern annars blir din drink inte kall, kan du ingenting eller, ska jag betala för detta?” 
Jag säger först snällt att det är precis såhär man ska göra. Då skakar hon bara på huvudet och rullar med ögonen som om jag vore dum i huvudet. Då brister det för mig och jag ber henne dra åt helvete och aldrig mer komma till min bar igen. 

För att väga upp det tråkiga nu så träffade jag en gammal bekant från London som heter Calle. Nästan tio år sedan jag träffade på honom så det var roligt. Sjukt vad tiden har gått fort…man kanske börjar bli gammal…eller?

Såg även att mingelfotografen fångat två av mina June Bugs på bild.

Enjoy. Tycker själv dem ser goda ut 😉 

Nu sticker jag till stranden för att få lite sol av denna dagen i alla fall. 

Puss

///NiklasV, StarDuo

Gårdagen…

Jag har kommit fram till att jag hatar att fylla år. Jag älskar att ha fokus på mig själv men inte i form av att fylla år. Det bästa är att man får vara med alla nära och kära.

Firade först med mina föräldrar som kom och hälsade på nere i Varberg för att senare åka vidare mot Tyskland och Stuttgart för att hälsa på min syster och hennes fina familj.

Sedan blev det mat med pojkarna och dryck i alla dess former. Framåt kvällen beslöt vi oss för att gå till ”Oskars nightclub” som vi aldrig besökt innan. Ett 18-års hak så ja massa små-barn känns det som även fast jag bara är tre ynka år äldre… 
Och som födelsedagsbarn ska jag självklart bli bjuden på shots i baren,,,Och alla som känner mig någolunda vet att jag avskyr shots i alla dess former. Mintu, vodka och Razz är det enda som kan slinka ner någolunda allt annat är ej välkommet!

 Började med en 8a Cachasa följt av x antal andra shots och diverse drycker…

Dagens höjdare var nog att smyga sig in i varbergs fina utebad och ta ett kvällsdopp. Samt dyka från hopptornet skapligt full som jag ändå var. 10 poängare på det dyket. 

Tack till alla som var med och förgyllade min dag igår.

Puss 

///NiklasV, StarDuo