Paper light

bea

 

I veckan har vi hållt på med ett lite speciellt projekt. Vi fick nämligen i uppgift att marknadsföra Bea Szenfelds utställning som öppnar imorgon. Jag tänkte därför påminna er som bor i Skåne (eller i närheten) att inte missa denna utställning som startar med vernissage imorgon kl. 18-20. Missa inte det!

Pink bullets

Foto 2015-03-10 23 11 24 Foto 2015-03-10 23 21 10 (1)

I helgen när jag var på NK i Göteborg fick jag med mig detta underbara lacket från Chanel. Så himla fint och vårligt, bara namnet ”May” säger ger ju en hint om vad jag kommer att bära på mina naglar varje dag i min favorit vårmånad!

All of me

Foto 2015-03-03 21 23 51  Foto 2015-03-03 21 36 10

I paketet från Reddville och Babyliss fick jag en superbra tuperingsborste. Tycker att den är väldigt bra att använda som vanlig borste också då håret blir så himla mjukt och fint! Ska försöka lägga upp lite fler frisyrtips till er efter helgen.

Morning glory

Foto 2015-02-07 13 58 22 Foto 2015-02-07 13 58 18

God morgon finingar!

Idag har jag bara en lektion mellan 1 och 3 sedan beger jag mig till Göteborg för en helg med en av mina bästa vänner! Ska bli så himla skönt att komma iväg lite… Ska försöka blogga lite ändå men annars blir det massa inlägg igen efter helgen!

Better than words

Foto 2015-03-03 14 02 25 Foto 2015-03-03 14 02 40 Foto 2015-03-03 14 12 39

När jag kom hem från semestern hade det kommit flera underbara paket med posten som jag fick hämta ut. Ett av dem var från Reddville och innehöll produkter från Babyliss. Jag slutar aldrig förvånas över deras paket, då de alltid lyckas överraska mig med superbra produkter. Denna gången innehöll det produkter som underlättar för vårens alla frisyrer. Älskar verkligen flätor, så det kommer bli många fiskbensflätor i vår.

Horisonten

Skrollade som vanligt igenom facebookflödet idag och hittade då en artikel med en rubriken ”5 vanligaste sakerna folk ångrar när de dör” (ni kan läsa den här). Intressant tyckte jag och klickade in för att läsa vidare.  Jag fastnade mest för den första punkten som löd:

1. Jag önskar att jag hade haft modet att leva ett liv sann mot mig själv och inte ett liv baserat på vad jag trodde andra förväntade sig av mig.

Detta var den vanligaste orsaken till ånger. När folk inser att deras liv är nästan över och med klarhet ser tillbaka på det, är det lätt att se hur många drömmar som blivit ouppfyllda. De flesta människor hade inte ens uppfyllt hälften av sina drömmar och var tvungna att dö medvetna om att det var på grund av de val de hade gjort, eller inte gjort.

Det är nobelt att göra uppoffringar, men om du aldrig följer dina innersta drömmar och önskemål har du snart ingen kärlek och glädje att dela med dig av.”

För mig har det varit viktigt att göra det jag älskar och brinner för, som jag så många gånger skrivit om förut. Jag har tänkt tanken många gånger att när jag blir gammal vill jag kunna vara stolt över det jag lyckats åstadkomma i livet. Så när chansen att börja plugga kom kastade jag mig ut för stupet. Jag vet inte var jag kommer att hamna i slutänden, men jag vet att jag kommer att få jobba med det jag älskar! Jag vet även att jag kommer kunna se tillbaka på mitt liv med ett leende på läpparna när jag är gammal. Jag har valt att leva det liv som jag drömmer om och jag hoppas att jag har inspirerat er till att följa era absoluta drömmar!

Nothing really matters

Foto 2015-03-03 20 41 50 Foto 2015-03-03 21 11 08

Köpte en ny svart kofta i helgen. Har letat efter en liknande jättelänge och äntligen hittade jag den perfekta. Superskön är den också.

Idag har jag varit ledig och har faktiskt inte haft något jätteviktigt som behövde göras så vi passade på att ta lite bilder.

Good thing

Förändringar är superbra! Jag har gått igenom många olika sorters förändring i mitt liv, så som att jag flyttade till Göteborg, började plugga, sökte till min drömutbildning, började blogga på en ny portal osv…

Allt har verkligen påverkat mig på ett positivt sätt och gjort mig till en starkare person. Jag har blivit mer självständig och tror mer på det jag gör. Alla förändringar som jag vågat göra i mitt liv är jag otroligt stolt över.

Även om det känns svårt och jobbigt att inte veta var man hamnar i slutändan, så ger det alltid så himla mycket. Trots att en förändring känns jobbig i början så gäller det att inte ge upp utan istället låta det bli något bra i till slut!

När du väl kommer till den punkten att du vågar förändra något i ditt liv till det bättre så kommer du definitivt att fråga dig själv varför du inte lyckats göra det mycket tidigare!