För det är bara regn hos mig

Så klart det ska regna på valborgsmässoafton. … :-(

Jag kommer inte att vara utomhus i kväll, stå där och frysa medan de försöker få fjutt på brasan i ösregn. Dessutom måste vi här i byn ta oss till annan by för att få se på detta elände. Fyrverkeri ska det också bli minsann! Var är empatin för de stackars djuren??

Flisan nästan dör av skräck varje gång det smäller till. Jag har åtminstone fått henne att inse att en ballong som smäller till, inte är farligt. Hon måste få se på när den smäller o sen lukta på resterna.

Jaha….Idag ska jag till tandläkaren. Nästan det värsta jag vet….  Till er som har skuld hos kronis,  ni vet väl att ni får bidrag med upp till 5000 kr av kronis.  Jättesjukt, jag vet!. För de är tvungna enligt lag att hjälpa till med tandvårdsbiten.  Idag ska det alltså kollas hur mycket som behöver göras i min käft. Om det behövs mer än 5000 kr, ansöker man om ytterligare några tusingar. När jag fick höra om detta trodde jag att man drev med mig, så jag ringde och frågade.

Jodå, det är sant. :-)

 

 

Lite turk på burk

Turkisk yoghurt med ingefära, kanel, och lIte lite chilipulver. Så gott till frukost :-p. Bra för min lilla mage också. Det blir vackert väder idag! I vartfall nu på morgonen, så en liten promenad ska det bli när solen skiner. Så skönt att fylla på energidepån….

Ska kolla om Margareth och Natcha vill hänga på  :-)