Den vilda färden

1:1 metoden funkar!! Filmjölk med kanel o ingefära till frukost o kvällsmat, o middagen/lunchen består av kött/grönsaker/potatis och frukt. Kan bli en frukt till mellis också. Härligt att märka att brallorna glider av. Behöver snart inte knäppa upp för att ta av dom :-D

Och så rör jag ju på mig, naturligtvis. För er som tycker att gymma är ubertrist: ni gillar säkert att dansa, så dansa loss till bra musik i nån halvtimma.  Jag dansar, småspringer och powerwalkar. Dessutom mediterar jag för att hålla sinnet i balans.

Vågen visar obarmhärtigt på minskning. Detta är min melodi  :-)

För det är bara regn hos mig….

Men hos andra snöar det!! Så då har jag bättre väder  :-D

Köpte mig två par bikinis utan att prova. När jag fixa hem det var tuttbehållarna alldeles för små.  Alltså, antingen är kuporna mindre än de ska vara, eller så har mina tuttar blivit dubbelt så stora.

Så nu är sommarens intimplagg till salu. Bara så ni vet…Ge mig ett bra bud!

överdelar 75 D och underdelar 38/40

20150413_175319

Förlösande

Kom hem från Gbg i morse, åkte på trumresa kl.15 och kom hem efter kl.21. Sitter nu, trött men nöjd, uppkrupen i soffan och smuttar på en grogg. Energidepåerna är påfyllda igen.

En händelserik dag detta; inte var dag man värper ett drakägg  :-)

 

Våriga känslor

Det händer mycket nu! Förutom våriga pirrningar i kroppen, åker jag ner till Gbg för att passa barnbarn i veckan. De har påsklov men inte föräldrarna. Varför tvinga iväg de små liven till fritids o dagis när en mormor finns?  :-D

Vi ska nog hitta på nåt skoj under dessa dagar, men på lördag åker jag hem för man vet aldrig vad som kan inträffa den dagen   ;-)

Så retro

1428170442690

 

Titta vilken fin barnmöbel jag fick av en tjej idag. Hon använde den själv på 70talet och nu överlämnade hon den alltså till mig. Nu bara måste jag göra myshörna till barnbarnen här hemma  :-)