Felparkerare

Fyfan vilka pengar de lurar staten på!!! Lite pisk med rottingen en runda så kanske de coolar ner sig lite!

Man, 31 år. 42 280 felparkeringsmål hos Kronofogden. 56 094 645 kronor i skuld.

Man, 30 år. 11 408 mål. 15 157 850 kronor.

Man, 57 år. 10 848 mål. 14 311 550 kronor.

Man, 44 år. 10 706 mål. 14 310 050 kronor.

Man, 63 år. 11 185 mål. 13 774 245 kronor.

Man, 36 år. 10 176 mål. 13 427 305 kronor.

Man, 58 år. 7 611 mål. 9 417 800 kronor.

Man, 25 år. 6 639 mål. 8 750 768 kronor.

Man, 44 år. 5 419 mål. 7 183 925 kronor.

Man, 53 år. 4 657 mål. 6 185 280 kronor.

Källa: Metro.

Vad din födelsemånad avslöjar om din karaktär

9012d34113aae41a9f642f82bbba8678_305x160

Anledningen är okänd, men det finns en hög möjlighet att de som fötts samma månad har vissa gemensamma personlighetsdrag också. Vad skulle kunna få olika kvinnor som är födda samma månad att agera likadant? Stämmer detta?

Här kommer de chockerande resultaten!

Januari

Kvinnor som är födda i januari har höga ambitioner samtidigt som de är konservativa och ärliga. Även om januari-kvinnor ibland är kritiska mot andra tycker de oftast inte om att tala om sina egna känslor. Januari-kvinnor föredrar att interagera med personer som är deras intellektuella jämlikar. De kommunicerar bara med personer med samma intellektuella nivå och identisk livssyn.

Februari

Februari-kvinnor är ganska romantiska och måste behandlas med tålamod på grund av deras ständiga humörsvängningar. Det är inte varje person som förstår dem på grund av dessa svängningar i humöret. De kan tänka i abstrakta termer och agerar lite som fria själar. Om de bli svikna är dock inte februari-kvinnor de som kommer tillbaka.

Mars

Kvinnor födda i mars är ofta karismatiska och charmiga. Dessa hängivna och lojala kvinnor tycker att det är svårt att ge av sina hjärtan för att bli förälskade. När de blir upprörda kan de bli väldigt obehagliga, men för det allra mesta är de underbara att vara med.

April

Kvinnor födda i april är effektiva kommunikatörer som på ett bra sätt kan föra fram sin poäng. En brist för april-kvinnor är att de har en tendens att bli svartsjuka och har ett skört självförtroende som gör dem mycket känsliga. Dock är kvinnor födda i april bra på att göra andra glada genom att de öppnar sig för de som de litar på och delar deras djupa känslor.

Maj

Kvinnor födda i maj är väldigt ihärdiga och överger aldrig sina principer. Maj-kvinnor är ofta väldigt fysiskt attraktiva men kan vara ganska svåra vilket gör dem till en utmaning för de män som faller för dem. Maj-kvinnor är minnesvärda i den meningen att de har stark vilja och är vackra.

Juni

De som är födda i juni har en tendens att vara nyfikna, kreativa och starka kommunikatörer. Nackdelen med detta är att de ibland talar innan de tänker. Juni-kvinnor är ofta rättframma med sanningen snarare än att de döljer hur de mår. Detta gör dock juni-flickor viljestarka och de har en tendens att ha mycket makt över män.

Juli

Kvinnor födda i juli är vackra, smarta, ärliga och mystiska. För att undvika konflikter är de som fötts i juli oftast ärliga från början för att det inte ska ske förvirring i ett senare skede. Med det sagt förväntar de sig även ärlighet från andra.

Augusti

Emedan kvinnor födda i augusti har en tendens att centrera sina liv kring dem själva har de också stora hjärtan med plats för andra personer. Dessa kvinnor vinner ofta argument samtidigt som de inte tolererar dess existens. Augusti-kvinnor sky negativitet och folk som inte håller med dem och reagerar mer än gärna om någon uppvisar dessa beteenden Dock har de en fantastisk humor. Augusti-kvinnor älskar att vara i centrum för uppmärksamheten och får ofta mycket uppmärksamhet från män. Tack vare deras styrka faller män ofta hals över huvud för dem.

September

Kvinnor födda i september är ofta väldigt självdisciplinerade, vänliga och vackra inifrån och ut. De är trogna mot sig själva på så sätt att de aldrig glömmer de som har svikit dem och att de ofta söker en chans till hämnd om de känner att någon gjort dem illa. De är ofta framgångsrika med denna hämnd. September-kvinnor väljer att vara i varaktiga förhållanden snarare än korta sådana. På grund av längden på dessa förhållanden har de höga förväntningar på de som de älskar.

Oktober

Oktober-kvinnor visar inte upp mycket känslor men däremot väldigt hög intelligens och har en stark karaktär. De är ofta rädda att bli svikna och håller sig därför till sig själva. Kvinnor som inte fötts i oktober avundas ofta de som har det.

November

Detta är smarta kvinnor som känner igen oärlighet på långt håll. Att bråka med en november-kvinna är ett misstag då hon antagligen kommer att fatta vad du sysslar med. Dessa kvinnor har gott om åsikter och är inte rädda för att yttra dem.

December

December-kvinnor är otåliga men de vet hur de alltid ska få saker att fungera för dem i slutändan. De älskar andra positiva humör och öppnar sina hjärtan vilket lämnar utrymme för att bli sårade.

Inväntar sommarskörden

Det måste vara fler än jag och mina ”örtsystrar” där ute som tillvaratar naturens underbara under?
http://www.skogsskafferiet.se/
Björksirap är riktigt gott 🙂

Och *Kamomill* är väldigt bra att skölja håret i, särskilt för blondiner då håret, bleks naturligt.
Vill man ha fina solblekta slingor sköljer man håret ofta i kamomillvatten under sommaren.
Och Kamomillte känner ju alla till. Eller?

kamomill-1-372x279

*Renfanan*, som är en medicinalväxt, kan även användas vid färgning av tyger.
Så färgade vikingarna sina kläder bl.a Ekologiskt så det förslår.
http://www.skogsskafferiet.se/renfana/

*Brännässleskotten* är det som ska plockas på brännässlorna.
Snart spirar de och då är det bara att plocka, koka soppa eller te på. Mat överhuvudtaget…
Ja, ni kan själva kika in på länken och förkovra er.

*Ringblomman* är också en superbra blomma att använda sig av.
17457892_10154569357927545_314385570525001684_n

RINGBLOMMA är en lättodlad blomma.
Själva blomman är den växtdel som används. Undviks vid graviditet.

Stärker immunförsvaret. Avslappnande, läkande, antiinflammatorisk, avgiftande och östrogenrik, bland mycket annat. Hett te på ringblomma är febernedsättande, förbättrar blodets och lymfans cirkulation samt reglerar menstruationen.

Magi: Den ger klarsyn och livskraft. Sov med ringblomma under kudden för tydliga drömmar. Örten sägs också föra tur med sig.

http://www.skogsskafferiet.se/skordetider/http://www.skogsskafferiet.se/

Lite pistach tack

Helv***e vilken underbar vår vi fått! Åtminstonde här i norra Bohuslän. Görgött väder!
Jag har fått färg i ansiktet och blivit lite väderbiten med. Lite torra fläckar i anisktet som smordes in med hudlotion igår innan sängdags.
Idag har jag förberett mig genom att smörja in med sunlotion nr 15. Får se hur det går med det.
Jag ska bli härligt jordig under naglarna i dag med 🙂

Att vara ute i solen så ofta ni kan är bäst för kropp, själ och sinne, DET har ni säkert hört er till leda.
Men faktum är att det är väldigt sant, även om ni råkar bränna er lite i nyllet!Få till er så mycket vitaminer ni kan, både utanpå och innanför!
Vi bor i Sverige och den underbara varma ljusa säsongen är alltför kort. Ta hand om er och må bra!

Liv är hälsa, hälsa ofta

http://www.medicalmedium.com/blog/pistachios

Det är också nyttigt att kramas och pussas! Hugg tag i nästa person ni ser och ge en stor kram <3

Helvetet är nära

Jätteförkyld och infekterad är jag. Blä!
Men idag mår jag mycket bättre – jag håller på att bli ihjälvårdad här hemma. Blev i tvingad pinnglass bl.a =D

Undertiden jag frisknar på, roar jag mig själv bäst det går. Bloggen, facebooken, nätverkandet(ögonshopping), planering av gröda osv…

Facebook är sååå kul att följa andra kuliga människor på.
Här finns t.ex är en småländsk man som syr klänningar med krinolin och spets till oss som har 1800tals mode som hobby.
Väldigt duktig kille med lång kötid…

Så här berättade han om sin dag igår =D

*Efter idag kommer jag inte till himlen, va på butiken o handla där har dom börjat med självscanning, en brud fråga mig hur man nu gjorde igen, man måste blippa VAR VARA FÖR SIG 😉 men det va ju jobbigt, går inte blippa samma 5 gånger då blir lagersaldot fel, suck o stön;) ja påpeka jag lite fint det e la inget vänta tills du ska blippa potatis lök o morötter 😉 när jag gick förbi stod hon o vägde potatisen en o en o en klisterlapp o blipp en potatis en klisterlapp blipp 😉 *

=D

Bland det bästa jag läst på sistonde 🙂 lol

Sen hinner jag bli förbannad mellan varven också…
När folk skriver privat till mig och tycker jag är rasistisk för jag har åsikter om de kriminella invandrare som rånar sina egna utanför butiken!
Åt helvete med dessa kriminella som kommer hit för att jävlas!
Kan dom inte sköta sig ska de förbanne mig inte komma hit!
Det finns flyktingar som är i behov av hjälp och då ska inte dessa kriminella dårar råna dom stackarna på det lilla de lyckas skaffa sig själva via andras humanitära hjälp.
Hur är man skapt som människa om man har mage att ta pengarna från en gammal tant som handarbetar(vantar, sockor, mössor, halsdukar) utanför butiken med garn hon fått från välvilliga personer?? Hon försöker förtjäna sitt levebröd och då kommer en svartmusklig snobbig typ med händerna slappt i fickorna, gräver henne innanför behån och hennes slitna kappfickor och tar de pengar hon fått ihop på sitt handarbete. Hon stickar och virkar helt underbart denna gamla dam!
Inte en jävel vågade reagera, inte jag heller, när han rånande stod över henne och väste nåt elakt.
Tårarna rann på tanten och hon vågade inte röra en fena.
Hon försöker faktiskt bara göra sin beskärda del för att inte ligga till last i samhället!
och då kommer ett äckel och snor hennes pengar.
Av det jag fått höra gör han detta ett par ggr om dagen utan att någon blandar sig i! 🙁

Värsta rasisterna mot oss själva finns finns bland våra egna!

Så kalla inte MIG rasist för då vill jag inte vara din vän mera!

Sjyssta hjältetjuvar

http://www.expressen.se/gt/tjuvarna-brot-sig-in-for-att-lamna-tillbaka-olles-dator/

Underbart när tjuvarna har ett samvete <3

Min förkylning har inte samvete nog att låta bli mig!Blåsorna i gommen har spruckit och nu är det plågsamt att borsta tänder och att äta.
1 tsk honung drog jag i mig rakt upp och ner som nu får verka några minuter innan jag dricker nåt.
Halsflussen försvann sist så det kan hända att hela förkylningen rinner av mig innan dagen är slut.
Jag hoppas det ivartfall 🙂

Jag hoppas ni får en härlig dag med massor av sol och minimal sjukdom

Bye bye from me to you <3

12079973_10153521507120432_8348269278639320777_o