Före & efter bilder

Posted in Träning&Hälsa

Goddag på er!

Har inte hunnit blogga idag pågrund av att jag stressade iväg till gymmet imorse och sedan åkte och kollade bilar med mamma. Sen har jag typ slängt i mig lite lunch och äntligen fått tid till att blogga! Körde armar och rygg idag… Armar tycker jag nästan är roligast eftersom jag ser och märker resultat där fortast. Magen är tråkigast därför att jag känner att jag inte har några bra övningar som riktigt BRÄNNER, har typ två övningar haha. Benen är väl där jag kör tyngst men önskar mer resultat.  Känns som om jag har en jävla massa feeling i benen efter ett pass men känns som om jag bara blir starkare men det syns inte? Asså nu snackar vi om att jag gått upp 30 kg i vikt på det mesta i benväg, men det syns inte vilket gör mig lite besviken. Självklart tränar jag ju för min hälsa, men utseendet för mig är viktigt också och vill ju ha den kroppen jag förtjänar. Men behöver antagligen träna ännu hårdare, äta ännu mer protein och försöka pressa mig lite till.

Blir jätteinspirerad av att se före och efter bilder, så tänkte lägga upp några!

5a7b73806ffc28d0aed64ff9a6315902 6c0ba6b35dcffdc03a639ba62be1227e 309aa48d779a154d078608a94c0643c3

1 Kommentar

  1. Lina säger:

    Wow vad duktiga dom är! Tror det är jättebra med före-efterbilder så man ser resultatet, annars kan man ju lätt bli lite blind! 🙂
    Jag brukar köra bodyattack och bodypump, det är GRYMT för benen!<3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.