Tack för denna TID FINEST HEJDÅ BLOGGEN….

Ja nu med lite sorg i hjärtat är det nu dags för mig att säga hejdå till min älskade blogg. 🙂

Låter seriöst) egentligen för längesen. Bloggen kommer raderas. Detta blir alltså mitt sista inlägg. Bloggat sen 6 aug 2010 blev toppbloggare på Finest 2011.

Känner att detta med att blogga har vart både skoj & väckt onödig skit. Jag nöjer mig med att ja väckt många olika reaktioner & att jag har fått dela med mig positiva som mindre roliga saker i livet. Plötsligt en dag fall allt jag byggt upp den enorma lyckan jag ville dela ihop med framsteg.

Kampen kring barnen & Tommy som dog. Blev inte längre en lycklig mamma som dela allt med skratt å glädje utan smärtsamt & sorgligt.

Men en sak vill jag förmedla STYRKAN å kärleken jag bär idag är enorm. Tar inget för givet mer ni alla mina vackra vänner landet över tack för alla era fina ord för tro mig era fina ord under detta år har fått en trasig mamma att LE igen jag LEVER.:)

Haft ca. 3000 till mer läsare per dag när jag vart aktiv i bloggandet. Nu intar jag inom kort ett nytt KAPITEL i mitt liv. Jag vann kampen att få hem mina barn på Heltid igen. Denna gång som helt ensamstående till 2 barn som förlorat deras pappa. En närvarande mamma går före allt & att börja vår nya vardag ihop dagis praktik/plugg & ge barnen en trygg framtid. En blogg tar mycket TID & den tiden vill jag lägga fullt ut på att utvecklas i livet & vara en närvarande mamma fullt ut. JAG ÄR stark! Jag kan, jag vill, jag vågar & jag kommer LYCKAS Hela världen är öppen för framgångar & LYCKA ca. 49 dag. Kvar till vårt nya kapitel börjar här i Gbg & då kommer vi umgås ca. 30 av dessa vilket hänger mycket på mig att jag ska orka med slutspurten nu dvs resor

NORRKÖPING/LINKÖPING& hem till GÖTEBORG Umgänge från 1-6 okt hemma & va en stabil mamma efter denna tuffa resa. Det är jag som åker fram & teb till gbg hämtar & lämnar 8 timmars resa  på en dag. Sen hotell-vistelse i Norrköping från 16 okt fram till början av nov ihop med barnen lämning/hämtning på dagis & avsluta den sista pusselbiten , ja snipp snapp slut….

Det blir min sista resa i denna process sen blir det att hämta hem dem under nov.

Börja om på nytt helt enkelt hemma i Gbg!!!Tack för alla dessa erfarenheter nu står världen öppen för oss 🙂 🙂 🙂

 

 

 Tommy kommer alltid finnas kvar hos oss. Å jag vet att han är SUPER STOLT för det jag gör för barnen & dem besluten jag tar kring dem nu & i framtiden. Släkt finns ju kvar även om man bor på mils avstånd så är jag öppen för att låta mina barn ha kvar kontakt med sin släkt. Tänker inte straffa mina barn däremot får man va villig att respektera mig & visa  kärlek & förståelse. Livet går vidare….. Livet handlar inte om ilska/hat .

Vi kommer flytta inom en snar framtid nu till nytt här i gbg en nystart från allt det gamla negativa & tråkiga minnen.  Ja det känns givetvis tomt att deras far inte finns med oss längre men jag ser han via barnen också. Han finns med oss fast i annan dimension. Sen står nya dörrar öppna inför framtiden.  Han vet att han var älskad & att vi älska honom. Alla dagar vi delat ihop ja mycket har man vart med om & sett. På både ont & gott. Små fjärilar i klistermärken som dyker upp som han klistra till barnen. För många minnen här han har levt bott här ätit sovit ja funnits här sen i princip sen 2009. Han skräms inte iallefall här hemma…

Utsatta kan vi alla bli, du kan från att kunna använda dina ben, hamna i rullstol, du kan förändras från ung till gammal, du kan gå från rik till fattig, du kan hamna i fel sammanhang och bli mobbad och utfryst, du kan vara vacker utanpå som inuti och begåvad och därmed vara ett hot för andra och bli slagen psykiskt som fysiskt tills du inte är stark nog att ta plats i världen – du blir svag.) Vi kan alla vara svaga i någon bemärkelse… Vi är både svaga & starka

Sen väljer vi hur ska gå vidare i livet från den situationen du är i..

Livet har gett mig nya synvinklar. Va rädda om varann & behandla dina vänner familj väl.  Jag hoppas att alla vi goda kan göra världen vackrare för varandra genom att sträcka ut en hjälpande hand stötta ge råd. Tillsammans kan vi göra stora förändringar. 🙂

Mina vackra Älsklingar Sarah & Samantha hela detta året av kamp som snart är över, dem är min stora kärlek 🙂

  

 

 

 

Lycka till alla som kämpar på med sitt 🙂 🙂 🙂

Jag försöker vara en fin bra och god hjärtad person . Om jag kan ge eller hjälpa så vill och kommer jag alltid göra det, det är den personen jag formats till Idag.

 

En låt barnens  pappa spela ofta ja den ger en skööön känsla…

Ja tack för denna tid vi syns på facebook framöver på luren mail & irl. ////PUSS PUSS

Hehe….

 

Aldrig sett sommarmust.  Vad är skillnaden mellan julmust & påskmust???

Förr i tiden lagrades julmusten längre än påskmusten. Men idag är det identiska drycker.

2007 lanserades sommarmust till midsommar & 2011 kom dem med sin variant av sommarmust.

 

 

Mammas älsklingar.

Räcker att jag tittar på er så blir livet VACKERT. En gosig kram från mina sötnosar så underbart. Å lillasyster som pratar för fullt & sjunger säger flera ord i en mening duktiga tjej. Kan prata otroligt bra för sin ålder tidig på allt. Kröp gjorde dem bägge vid 4-5 mån. Reste sej upp vid 5 mån tog sina första steg vid 8-10 mån Gick bägge 2 vid 1-års ålder. Klart man är stolt nu är utvecklingen så olika på alla barn givetvis 🙂  Man hann knappt med dem första mån så små & kröp runt. /// mina fina gosnosar.

Tidigt.,,,

Ja nu har det kommit Julmust & juleskum till netto i Göteborg.

Inom kort dyker det väl upp pepparkakor ischoklad & glögg också. September månad??? I början på nov hajar jag att man börjar med julskyltning julgodis pynt lussebullar osv inför 1 advent den 30 nov i år & Lucia. Man hinner ju tröttna innan jul om folk ska börja äta juleskum & julmust redan nu.  Jag gillar vanligt lösgodis mer faktiskt än julgodis. Julgodis köper & gör ja ofta mer för att det tillhör & höjer julen för barnen . 🙂  Det är lite tråkigt när julen  börjar redan i sep första höst månaden. Vintern börjar ju 1 dec. ////

True….

 

  Dem människorna som mår så psykiskt dåligt, ser oftast inte sina egna fel & brister utan skyller jämt på omgivningen & njuter av att såra andra. Ja eller så skadar dem sej själva i viket fall.  Jag orkar inte ens lägga kraft på att va elak.  Jag är bästis med mig själv & bygger inte upp mitt liv på alla andra. Skönt att man klarar sig & finner nya vägar när vinden blåser kraftigt mot än. Idag slår jag bort elakheter direkt så jävla skönt att man mognat på den punkten eller har man blitt äldre & klokare.  Usch för Drama queens. Bort med alla Drama quenns ur mitt liv!!! Finns viktigare saker att fokusera på som oss själva vår familj/barn & vänner.  Vi lär oss av våra erfarenheter som sagt. Givetvis har man rätt att va ledsen besviken & lätta sitt hjärta.men att såra andra , trycka ner andra & va rent ut sagt elak. Det är bara människor som mår dåligt med sig själva som har behov av att förlöjliga andra. När man stöter på elakheter så räcker det att jag pratar av mig lite skriver av mig. Tänk på alla dem vackra änglarna som finns för oss som är ärliga sanna kärleksfulla hjälpsamma osv.

Tack för allt fint jag har i mitt liv & fina pers nära som på avstånd som sprider kärlek. Jag är även tacksam för mina erfarenheter för dem har gett mig styrka på vägen.

(Favorit-text)
STYRKA kommer inte från att vinna. Din kamp utvecklar din styrka. När du går igenom svårigheter och beslutar dig för att inte ge upp, det är styrka.

Heja oss & låt karma sköta resten.