Dagens rörelser :)

Jag och lilltjejen var ute i 60 min i förmiddags idag också, direkt efter att hon hade ätit. Då brukar hon somna fort och det var såklart inte något undantag denna gången heller.
Jag tog den vanliga, ganska nya, rundan och verkligen njöt av vädret idag. Jag hoppade över kepsen idag, för att få lite mer sol i ansiktet, och den tunna tröjan hamnade runt midjan så armarna skulle få färg plus att det ändå var ganska varm när klockan var 12.

Försökte matcha med skorna ;-) strumporna matchar också, men det syns inte på bilden. Haha.
(null)
Efteråt så hade jag faktiskt lite ont i magen, precis bakom ärret från kejsarsnittet. Inget bra. Men det går väl över. Jag försöker hela tiden hålla en anspänning i magen när jag går. Eller ja, hela tiden egentligen men det är lättast att komma ihåg det jag rör på mig.

Innan Michael kom hem så hann vi med en till promenad, men denna blev lite kortare och jag gick något saktare. 45 min av kvällssolen fick vi :-)
Det blev något längre än vad jag hade tänkt mig, men Julia somnade först när vi kom utanför huset. Ja jag tog därför en extra sväng runt huset och sen gick jag fram och tillbaka vid poolen tills hon vaknade.
(null)

Jag och min sötis <3(null)

Nytt till köket

(null)
(null)
Igår kom våra nya köksstolar. Dom är förvånansvärt sköna! Kanske ångrar lite att vi inte tog björkben, men vem orkar hålla på att byta.!? Dessutom tog det extremt lång tid att få hit dom. Nä, dessa får stanna!
Dom passar inte ihop med köksbordet nu men stolarna ska vi ta med hem till Sverige sen. Vi hade kanske inte behövt köpa nytt just nu men det är ju kul att förnya sig lite.

IMG_8835.JPG
Jag var hos min läkare häromdagen ang. Min värk, han sjukskrev mig i två veckor och skrev ut smärtstillande åt mig. Så förhoppningsvis kommer det ge med sig under de kommande dagarna!
Under tiden försöker jag ta det lugnt, jag har märkt att det förvärras så fort jag stressar upp mig…

Systrarna

Nu är det dags att börja nominera till årets Finest Awards!

För att nominera oss klickar ni –>> HÄR och skrollar ner till Årets Medlemsblogg och skriver finest.se/systrarna och sen Skicka Röster.

(null)

Fram till den 15:e februari kan ni nominera era favoriter och den 20:e februari kommer finalisterna upp och då börjar den riktigt röstningen.

Kaffe och funderingar

Idag är det väldigt fint väder här i Fort Lauderdale.
Just nu sitter jag på altanen , 10:08, och solen värmer både mina armar och ben. Det är en härlig känsla att sitta med morgonkaffet här ute och njuta av lugnet. Julia ligger i vagnen och sover, men hon vaknar nog snart. Jag har märkt att hon bara sover i 30-40 min när hon ligger själv och jämte mig kan hon sova i 2 timmar!
(null)
Igår pratade Michael om vi skulle åka och provköra en bil, men vi får se hur det blir. Jag vill helst inte provköra något som vi kanske inte vill köpa. Men denna bilen lät väldigt intressant, så det är ju inte omöjligt att det blir så.
Vi är iaf ute efter en SUV och just nu letar vi efter en Mercedes ML eller GLK. För någon vecka sedan provkörde vi en XC90 :-) Frågan är nara om vi ska köpa en bil att ta med hem till Sverige sen eller om vi ska ha en bara under tiden vi bor här…