Lauren Ralph Lauren Home

Igår kom Michael hem med nytt porslin. Typiskt honom ;) Vi behöver assietter också, men sen får det räcka! 

De senaste månaderna har vi nästan fyllt lägenheten med allt möjligt från både Le Creust och KitchenAid. Man kan nästan tro att vi bor i en butik. Haha.. Nä inte riktigt men vi har nog mer än vad vi behöver är jag rädd för. 

Men det finns ett par saker som jag saknar. Pasta-/salladsskålar gör servering. Gärna i kritvitt eller någon härlig ljus färg som bryter av. Men det får bli ett senare inköp.

sakta men säkert

Dagen började med att jag fick ett sms från min ”tävlingskompis”. Hon skickade över sina kroppsmått och hur hon hade tränat hittills i veckan. Fy så dåligt jag mådde sen, hehe, ja det var bara till att ta fram måttbandet och skriva noll träning för min del. 

Men jag har iaf gått ner i vikt :-) -1,4 kg och det är ju inte illa pinkat. 

Michael åkte och storhandlade igår och kom hem med en massa nyttigheter. Nästan hela min skrivna inköpslista kom med hem. Bla färska bär, som jag kan ha till min youghurt på morgonen.Hallon är ju helt klart favoriten! 

Julia vaknade kl 02 inatt och sen kl 06:30 imorse. Helt slut nu. Varför kan hon inte sova så bra som hon gjorde förut? ;-) Hon har ju börjat ”prata” och tjuta nu oxå och det roar hon sig med istället för att sova. Hon gillar väl att höra sig själv så mycket att hon glömmer av att sömnen faktiskt är viktig ;) 

För övrigt så är det röda i ögat nästintill borta nu! Skönt. 

 Nä nu ska jag rota fram lite kläder som jag stoppade undan under graviditeten. Inte för att jag får på mig något utav det men snart så..!

Pink grapefruit

jag har hittat något riktigt gott att dricka, som dessutom inte är onyttigt. (Nu bortser vi från sötningsmedel).

Den innehåller inga kalorier utan istället mineraler och vitaminer. 

Jag som älskar grapefrukt är ju i himmelriket ;-) Den smakar precis så där lagom mycket grape, söt och mogen grape. När frukten är mogen så är den ju inte längre besk.


Jag kanske ska börja dricka detta istället för ett glasvin på fredagskvällarna ;-) 

A red eye

Igår när vi var ute och gick så flög en insekt in i mitt öga, som en jäkla ångvält!!

Jag kunde knappt prata för det gjorde så otroligt ont. Michael försökte få kontakt med mig men det gick inte.

Visst har jag fått små insekter i ögat förut, men detta gjorde något jävulskt ont. Det tog säkert fem minuter innan jag kunde se.. Och trodde att jag hade fått ut skiten. 

Sminket på det ögat hade ju såklart runnit av för länge sen :) det var bara att ta fram våtservetterna och torka bort allt från andra ögat oxå..

Jag är fortfarande röd i ögat.. Kan ni se?Idag har Julia haft på sig klänning. Lilla gullungen <3Klänningen blev blöt ganska fort, precis som alla bodys brukar bli. Hon dreglar ju något enormt mycket. Fy vad jobbigt! Jag får byta scarf på henne hela tiden.. Hon skulle nog behöva några fler.

Har jag nämnt att Julia har börjat suga på tummen.!? Ibland är det en tumme, ibland två eller så försöker hon stoppa in alla fingrar i munnen på samma gång. Jag vill ju att hon ska ta nappen, vilket hon visserligen gör.. Men jag vill att hon bara ska ta nappen och inte något annat. Tummen är ju lixom inte så lätt att ta bort ;-)Sunnies

jag provade dessa solglasögon på Macy’s för ett par veckor sedan.Jag blev helt såld. Modellen passar mig dessutom skitbra!! Men 1600;- för dessa vet jag inte om jag vill ge. Eller? Har lite svårt för det blåa och det spräckliga.

Jag har har ändå sju par solglasögon hemma som jag får beslutsångest över. Jag vill använda alla på en gång lixom.

Men ett par som jag suktar över det är dessa helsvarta aviator från Ray Ban. Dom är perfekta!31

jag tittade precis på vädret den kommande veckan. Det ska bli 31 grader på tisdag!!Det är ju galet varmt, jag menar, sommaren är ju knappast här än. Men våren är snart kommer och Spring Break börjar nu. Med ungdomarna kommer värmen ;-) 

Vi satt ute på altanen innan men det blev lite för varmt när det samtidigt var helt vindstilla. Som ni ser så är det 29 grader ute just nu när klockan ät 16:00. Galet!

The imitation Game

Ny dag och ny film.
Medan jag tittade på Osarsgalan så antecknade jag några filmer som jag vill se. En utav dom som vi båda ville se var The Imitation Game som är baserad på en verklig händelse.

Detta är en film som alla bör se, om man inte vet vad Enigma är eller hur andra världskriget egentligen slutade.
(null)
Källa: Nöjesguiden.se (klicka här för att läsa hela recensionen.)
”Alan Turing tar sig an att knäcka den omöjliga koden Enigma, med vilken Tyskland krypterar budskap om sina kommande militära insatser under andra världskriget. Turings kamp pågår samtidigt som Englands befolkning svälter och de allierade förlorar krigslag. Tillbakablickar till beklämmande ungdomsår på 20-talet präglade av ensamhet och förlorad kärlek, växlas med några avgörande förnedrande dagar i slutet av Turings liv och tiden under krigsåren.”

Jag visste faktiskt inte vem Alan Turing var, så denna filmen var nyttig för mig. Slutet är riktigt tragiskt men det är inget som jag vill avslöja ifall det är någon som inte känner till hans liv. Läs inte hela recensionen på Nöjesguiden.se om ni inte vill veta.

Gratis är gott

Jag vet inte hur mycket reklamblad vi fått sen vi skrev in oss på Holy Cross Hospital när jag blev gravid.
Det enda positiva är att det kan vara en del riktigt bra erbjudanden, tex $5 rabattcheckar på mjölkersättningen som vi ändå köper.
Vi har också fått gratis mjölkersättning, MAM nappflaska, NUK napp och zinkpasta för att bara nämna några saker.

Förra veckan fick vi hem en Babybjörn haklapp, men vi var dock tvungna att fylla i ett kort med vårt namn och adress och stå för ett frimärke för att få hem det :-) Men eftersom det ändå är något som vi kommer att behöva framöver så var det ju lika bra att ”ofta” ett frimärke redan nu ;-)

(null)

(null)Gud så bra ”spännen” det finns nu, denna är verkligen supersmidig.
(null)