Novalie har verkligen lekt med Julia hela dagen. När Lisebergskaninen dök upp så sken hon upp som en sol, det var verkligen en hit :-)    

Tilde kom hit en stund när hon hade slutat skolan också. Då gjorde vi lite läxor och sen skulle hon på föräldramöte medan vi andra tog en liten promenad upp till min moster och sa hej. Kvällsmaten åt vi hemma hos Linda och Johan och där fick Tilde (äntligen) sin 12-årspresent. En kortärmad Ralph Lauren, ja ni förstår ju att hon blev glad :)

Julia och jag sover hos mamma och pappa inatt och jag tror nog att vi är här imorgon också. Då känner jag att jag kan slappna av lite. Jag har redan bestämt att jag struntar i Hööks imorgon, för att lägga in det på onsdag istället. Och på torsdag hämtar vi Michael <3

Åka hit och dit

Då har vi landat hos mina föräldrar. Julia sov hela resan mellan Göteborg/Borås. Julia har precis ätit och vi ska gå och hämta min ena systerdotter på skolan om 1,5h. Först blir det lite vila och sen en promenad.

Det har verkligen varit mycket åkande fram och tillbaka, vilket inte är det roligaste direkt men vad gör man inte för att träffa familjen så mycket som möjligt. Imorgon ska vi åka förbi mitt gamla jobb, hälsa på Julias farmor och farfar och åka till Varberg senare på eftermiddagen.. 

Men som sagt, nu ska vi vila   

Promenad i Gbg

jag körde Michael till Marstrand igår eftermiddag och åkte sedan direkt med Julia till Sandra. Vi tittade på Eurovision men såg inte slutet för vi blev så himla trötta här. Men att Måns skulle vinna var ju inte någon överraskning direkt ;-)

Idag kom pappa på besök med mc’n och sen var jag ute på en promenad med Jasmine, som cyklade. 50 min i solen fick vi då. 

Det har verkligen varit vår. 

Imorgon åker jag tillbaka till Borås för att umgås med Linda och hennes familj igen.

Träning

Jag ser små framsteg varje gång jag varit på gymmet. 

  
Idag körde vi axlar, egentligen var vi helt slut efter gårdagens utgång men man vill ju inte missa en dag på gymmet;) nästa gång är det dags för benen!!:)

Jag är så sjukt glad att kunna träna med NINA, jag hade Aldrig klarat detta utan henne!!
/Sandra 

Viskan

Mums så gott det var med riktiga räkor på Café Viskan. Smakrika och med lite tuggmotstånd. En baguette med lite sallad blev min sena lunch.  


Snart ska vi bege oss till systemet och köpa lite rött vin och efter det direkt till Linda och Johan.  

Wi-fi

det har knappt blivit något bloggande all från min sida, men det beror på att jag inte har internet på mobilen mer än när jag kan använda någons wi-fi. 

Iaf.. Nu sitter jag och äter frukost. Åh vad vi har saknat Michaels mammas frallor! Ja och så kvarg. Jag har mixat det med frysta svarta vinbär här :-P  

   

Jag trodde att jag skulle ha gått upp i vikt nu nör vi ätit så otroligt onyttigt. Jag menar pizza, hamburgare, thaimat och kakor är ju inte direkt bland det nyttigaste. Men jag stod i stort sett still i vikt. Skönt! Om två månader är det slutmätning. 

Idag ska vi in till stan och träffa upp en kompis till Michael och ikväll ska vi till Linda och Johan. Mamma och pappa kommer oxå vara där. Vi sover över och imorgon är det konfirmation som gäller, innan jag kör Michael till Marstrand för en veckas konferens. 

Fondue

Vi provade vår nya fondue igår, hos Michaels föräldrar. Med stekbord och gryta så kunde vi äta allt från grönsaker till ost och kött. Det var så otroligt gott och man slängde inte i sig maten heller.  

 Julia såklart charmade alla <3  Hon är inte det minsta blyg, utan hoppar lite fram och tillbaka mellan alla med ett stort leende :-)   

 

Idag är det besök i Göteborg igen, fast hos Michaels syster och hennes barn och ikväll ska vi till min kompis Karitha och äta middag. 

Julia

äntligen fick vi träffa lilla Julia!!  

 

Hon är ju bara föör SÖT!

Efter att vi hämtade barnen på skolan käkade vi mat och tog vi en kaffe på altanen i solen.

Sedan drog Frida, Nina och jag iväg och tränade på gymmet. Det känns skönt att ha det gjort ganska tidigt.  Fast i morgon blir det en vilodag…får passa på att vara hemma nu medan dom är här.:)