Ostron på Wild Sea Oyster bar

vid 10-tiden stövlade Linda och Johan in i lägenheten och var riktigt nöjda med sin kryssning! Vi drack lite kaffe och dom berättade om resan som hade varit riktigt solig. Vi som var så oroliga, eftersom det regnat hos oss sen dom åkte. 

Vi bestämde oss sen för att gå till Wild Sea på Las Olas, för att äta lite ostron.        

Det var första gången för Linda och Johan och jag blev nog lite förvånad över att Linda gillade det mer än Johan :-)  själv tog jag bara denna lilla!   


Efteråt så gick vi till Starbucks och fikade ute i värmen och sen skulle vi ta taxibåten i kanalen.. Michael gick hem med Julia. Dessvärre så väntade vi i 10 min på första båten och sen vid första stoppet så skulle det ta ca 30 min innan nästa båt skulle ta oss vidare ut i den ‘stora’ kanalen.. Nej tack. Vi gick hem och satte oss på altanen istället. 

   

Nu ska vi göra oss iordning och åka och shoppa lite, sen hade vi tänkt äta middag på Outback Steakhouse.

Dagen och morgondagen

Imorse vaknade Julia redan kl 05:30, så det var bara till att mata och mysa :-) Det tog som vanligt lång tid för henne att somna om, rättare sagt till kl 07:30. Då somnade hon i min famn <3 

Jag älskar hennes sovställning :)   

När klockan närmat sig 9:30 så väckte Julia mig och en timma senare var vi på gymmet, där hon sov en stund igen och jag joggade på bandet. Hon lyckades bara sova ytterligare en timma under dagen så hon somnade ganska tidigt idag, stackars lilla tjej. Hon har blivit så gasig i magen nu också, så vi ska hålla upp lite med gröten eller iaf minska till bara 1/2 msk nu. 

Annars har det inte hänt så mycket idag, men Triin har varit här ett par gånger och nu ikväll så tittade vi på Bruce Jenner The Interview, om hans kommande könsbyte. 


Imorgon när vi vaknar så kommer äntligen Linda och Johan hem från kryssningen med Liberty of the Seas. Dom har varit i Jamaica och Haiti under sex dagar nu. Tänk så skönt de ska ha haft det <3 Vi har saknat dom lite denna veckan och vi har ju bara tre och en halv dag kvar med dom här, innan de flyger tillbaka till Sverige.. Sen dröjer det ett tag innan i ses igen. 

Ja nu måste jag ju nästan visa bilder från när Michael, jag och svärföräldrarna var där 2013 .. Fast då med Allure if the Seas :-)    

Nu blir det lite sömn innan lilla damen här ska upp.. Knappa 5-6 timmar får jag nog nöja mig med.. 

1 Par xtra

Eftersom jag är expert på att aldrig hitta mina solglasögon när jag behöver dom, köpte jag mig ett par billiga från Gina Tricot förra veckan. Dessa har jag i bilen, där jag behöver dom mest. 

Snörena kommer från Glitter och kostade inte mer ca 40kr

Glitter på Frölunda Torg har utförsäljning på hela butiken, sist jag var där hade de 50% rabatt i Hela sortimentet:) 

5k

När Michael kom hem så fick Julia bada lite och sen kom jag iväg till gymmet. Det hanns inte med tidigare på dagen, för Julia sov i sängen mellan 10:45-14:15 och sen åt vi och myste tillsammans. Älskade lilla barn! 

Det blev 5km på bandet iaf. Eftersom jag inte(!) orkar jogga allt i ett svep så blev det lite blandat med PW och jogging. Men 5km är 5km ;-) 

Mitt nya träningslinne från Nike <3  

 

Imorgon ska jag vänta på att Julia bajsat innan jag går till gymmet, så jag slipper att gå hem innan jag knappt börjat ;-)  

Det började bra

jag iväg till gymmet nästan direkt efter frukost idag och började lite smått med att promenera på bandet. Men så såg jag hur Julia ‘tog i’, så det var ju bara till att byta blöja och strax efter fick hon mat också.. Det slutade med att jag la henne i sängen, istället för att rulla med henne till gymmet. Hon sover mycket bättre i sin egna (eller våran!) säng. 

Så nu sitter jag i soffan och väntar på att tiden ska gå..  


Jag hoppas på att Triin hör av sig snart också, så hon kan hjälpa mig att jaga rätt på den där ödlan som lyckats ta sig in i lägenheten.. Ja jag fångar den inte själv. Jag vill inte ens se på den! 

Camden och Tilted Kilt

Idag hade Camden Las Olas ett ‘event’ i vår Sport Lounge. Det var för att välkomna nya boenden och knyta lite nya kontakter, ja och så bjöds på pizza och öl. Vi gick förbi där på vägen till Tilted Kilt, där SACC hade ett event, för att se vilka som var där… Vi kom lite sent så det var inte så många kvar dessvärre..

Ja så hamnade vi på bild på Camdens Facebook-sida :-)     

På Tilted Kilt träffade vi en liten bebis, Isabella, som var tre månader och OJ vad stor Julia var helt plötsligt :-) Ja vi får ju ofta höra det, så jag var tvungen att titta tillbaka på lite foton när jag kom hem. Det var faktiskt inte stor skillnad trots allt. 

Förutom bebisen så fick vi ju träffa våra svenska vänner igen, det känns som en evighet sedan vi såg dom senast… Livet som föräldrar.. Nästa event är i Maj och det ser vi fram emot, vi har ju inte varit aktiva sedan 1 vecka innan Julia föddes. Ja tills idag då :-) 

Rygg

Jag är ju hemma med min lilla sjuka pojk, och i går ringde Jasmines fröken från skolan…så jag fick åka och hämta henne med.

Hon gick och lade sig i soffan, och efter ett tag blossade hennes kinder upp och blev alldeles röda! Så nu har jag två sjuka barn här hemma …

När Johnny kom hem på eftermiddagen åkte jag iväg och körde ett ryggpass med Nina. Hon körde verkligen skiten ur mig, efter passet så satte vi oss på varsin roddmaskin och körde 5 km, det var ett skönt avslut!

  

Köpte mig denna träningströjan i veckan, den är såå skön! Får bli några mer nästa vecka när lönen kommer;)

Eftersom det alltid är jag dom är hemma när barnen är sjuka, bad jag Johnny att ta barnen halva dagen i dag…känns ju så tråkigt att vara borta så mycket från jobbet jämt! Så jag åker kl 12 och jobbar lite. 

Babybjörn och andra tanden

Julia började ju med gröt för ett tag sedan. Det är inte mer än 1 msk än sålänge, men det verkar vara lagom för det är precis så hon inte vill äta mer. 

Ett 2-pack med tallrikar och skedar kom förra veckan. Först tänkte jag att skedarna såg så breda ut, men dom funkar alldeles utmärkt även om munnen är liten :-)    

Julias andra tand är på väg nu också. Det är så otroligt gulligt! Vi är så glada att hon inte skrikit eller fått någon feber utav det, men hon har som sagt ngt svårt för att somna in och ibland vaknar hon mitt i natten och rullar runt som en flipperkula i spjälsängen ;-)