Tomatröd

Gud så härligt, Julia sov 7 timmar i natt.
Jag blev riktigt chockad när jag tittade på klockan nu på morgonen. Jag la ner henne i sängen igen, får se om hon somnar om eller om vi får gå upp.

Igår morse så skrek hon något kopiöst och när jag skulle byta blöjan så var rumpan illröd! Stackaren, hon hade så ont och bara skrek och skrek!
Jag fick så dåligt samvete, för det hade antagligen att göra med vad jag ätit. Det kom på bara några timmar från att Michael hade bytt blöjan innan detta. Nu skriker/gnäller hon varje gång det ska bytas blöja så jag hoppas verkligen att det går över så fort som möjligt. Det för ont bara att titta på det.

IMG_3022.JPG
vi hade lite ‘uppesittarkväll’ igår ;-) Julia ville först inte somna men till slut kunde hon inte hålla ögonen öppna och somnade i soffan.

River walk

IMG_3026-0.JPG

IMG_3025-0.JPG

Vi avslutade vår promenad längst River Walk, tidigare idag. Det är riktigt mysigt att gå vid kanalen och se på båtarna.
Dessvärre så började min ena höft att spöka igen och vi gick ändå väldigt sakta. Hoppas verkligen att det inte blir som förut, då jag knappt kunde gå ibland.
När vi kom hem så satte vi oss med varsitt glas rött vin och lite chokladtryffel. Mums!

Denna helgen har varit riktigt lång, det känns som att Michael har varit hemma i en vecka nästan :-)
..och nästa vecka blir en kortvecka, för då är det jul <3

Fest utan vin

Vi tänkte sätta oss på Gran Forno och ta ett glas vin, det hade ju varit lite mysigt.. Men nu när vi kom fram så är den lilla parken som ligger jämte precis full med något som verkar vara en fest för judar. et kanske är så dom firar sin Hanukkah.? Jag har dålig koll på det där.

Det får blir kaffe istället för vin? För mysfaktorn sjönk rejält. Kanske få bli ett glas hemma istället :-)

IMG_3008.JPG

IMG_3007.JPG

Cobb sallad

Det var så typiskt tidigare när vi var ute och gick. Julia sov lite till och från men när vi satte oss på Cheesecake Factory’s uteservering, på hemvägen, så blev hon klarvaken och bara skrek. Vi bestämde oss för att äta maten hemma istället, för vi hade givetvis inte med oss blöjor i vagnen och hon hade gjort nummer två.. Typiskt!
Men vi hade det mysigt hemma istället och Michael åkte iväg till Fresh Market också, för att köpa oss varsin bakelse till kaffet. Lagom mysig lördagskväll :-)

Min Cobb Sallad med kyckling, avocado, ägg, bacon, mögelost, tomat, sallad och dressing brevid. Mums!
IMG_2986.JPG

IMG_2983.JPG

IMG_2984.JPG

IMG_6796-0.JPG

Julklapp

Jasmine önskade sig ett par Ugg i julklapp i år.

Så jag kollade med Frida om hon kunde köpa ett par i USA, då det är ungefär halva priset där mot hemma.
Och det gjorde hon.
Michaels föräldrar var där i några veckor och hälsade på. O de var Såå snälla och tog med skorna hem, inte nog med det, så åkte Michaels lillasyster och hämtade upp dom på flygplatsen och dagen efter kom hon hit och lämnade skorna här!
Vilka underbart snälla människor det finns!

IMG_6796-1.JPG

Altanhäng

Nu sitter vi på altanen och myser. Eller ja, Julia sover och jag ska precis börja dricka mitt kaffe.
Har ett par bitar chokladfudge också, som jag gjorde igår. Det ska bjudas på Julfton :-)

IMG_2961-0.JPG
IMG_2960-0.JPG

Solen speglar sig i fönstrena på andra sidan byggnaden, men om en timma har den gått ner helt. Fy för vintern. Våren här i Fort Lauderdale är däremot perfekt :-)

IMG_2962-0.JPG

Jag kan nästan ställa klockan

Julia vaknar ganska exakt var fjärde timma på natten, då vill hon ha mat och somnar om direkt när man lägger ner henne igen. Men imorse när hon vaknade kl 7 så ville hon vara uppe en stund. Hon somnade om först nu, kl 9, när hon låg i min famn ute på altanen.
Jag la precis ner henne i sängen och förhoppningsvis så vaknar hon inte. Hon gör ofta det när man lägger henne ner.. Jag skulle behöva sova lite till känner jag. Frukosten får jag äta lite senare.

Detta är nästan de enda korten jag har på mig och Julia tillsammans.. Måste se till att Michael fotar lite, för det är kul att ha och se tillbaka på.

IMG_7789.JPG

IMG_7790.JPG

IMG_7792.JPG