Promenad i Gbg

jag körde Michael till Marstrand igår eftermiddag och åkte sedan direkt med Julia till Sandra. Vi tittade på Eurovision men såg inte slutet för vi blev så himla trötta här. Men att Måns skulle vinna var ju inte någon överraskning direkt ;-)

Idag kom pappa på besök med mc’n och sen var jag ute på en promenad med Jasmine, som cyklade. 50 min i solen fick vi då. 

Det har verkligen varit vår. 

Imorgon åker jag tillbaka till Borås för att umgås med Linda och hennes familj igen.

Träning

Jag ser små framsteg varje gång jag varit på gymmet. 

  
Idag körde vi axlar, egentligen var vi helt slut efter gårdagens utgång men man vill ju inte missa en dag på gymmet;) nästa gång är det dags för benen!!:)

Jag är så sjukt glad att kunna träna med NINA, jag hade Aldrig klarat detta utan henne!!
/Sandra 

Viskan

Mums så gott det var med riktiga räkor på Café Viskan. Smakrika och med lite tuggmotstånd. En baguette med lite sallad blev min sena lunch.  


Snart ska vi bege oss till systemet och köpa lite rött vin och efter det direkt till Linda och Johan.  

Wi-fi

det har knappt blivit något bloggande all från min sida, men det beror på att jag inte har internet på mobilen mer än när jag kan använda någons wi-fi. 

Iaf.. Nu sitter jag och äter frukost. Åh vad vi har saknat Michaels mammas frallor! Ja och så kvarg. Jag har mixat det med frysta svarta vinbär här :-P  

   

Jag trodde att jag skulle ha gått upp i vikt nu nör vi ätit så otroligt onyttigt. Jag menar pizza, hamburgare, thaimat och kakor är ju inte direkt bland det nyttigaste. Men jag stod i stort sett still i vikt. Skönt! Om två månader är det slutmätning. 

Idag ska vi in till stan och träffa upp en kompis till Michael och ikväll ska vi till Linda och Johan. Mamma och pappa kommer oxå vara där. Vi sover över och imorgon är det konfirmation som gäller, innan jag kör Michael till Marstrand för en veckas konferens. 

Fondue

Vi provade vår nya fondue igår, hos Michaels föräldrar. Med stekbord och gryta så kunde vi äta allt från grönsaker till ost och kött. Det var så otroligt gott och man slängde inte i sig maten heller.  

 Julia såklart charmade alla <3  Hon är inte det minsta blyg, utan hoppar lite fram och tillbaka mellan alla med ett stort leende :-)   

 

Idag är det besök i Göteborg igen, fast hos Michaels syster och hennes barn och ikväll ska vi till min kompis Karitha och äta middag. 

Julia

äntligen fick vi träffa lilla Julia!!  

 

Hon är ju bara föör SÖT!

Efter att vi hämtade barnen på skolan käkade vi mat och tog vi en kaffe på altanen i solen.

Sedan drog Frida, Nina och jag iväg och tränade på gymmet. Det känns skönt att ha det gjort ganska tidigt.  Fast i morgon blir det en vilodag…får passa på att vara hemma nu medan dom är här.:)

Flygturer över Atlanten

julia var duktigt underflygresan i lördags/söndags. 

Vi lyfte kl 21 lokal tid och eftersom det är hennes naturliga sovtid så somnade hon direkt efter maten, strax före vi lyfte. Hon sov i hela 6 timmar, vilket var något jobbigt för mina ben måste jag erkänna ;-) Sen var hon vaken i kanske en timma och åt, innan hon sov i ytterligare 1,5 timma och var sedan vaken i 1,5 timma fram till att vi landade. 

Flyget tog ganska exakt 9 timmar och hon sa inte ett knyst, inte mer än lite precis när hon skulle somna iaf.. Precis som vanligt.  

Här flyger vi in över Norge. Åh så fint det var med de snötäckta bergen!    

Färöarna skymtade lite under molnen här :-) det var otroligt fint att se när man kunde ändra ljuset på fönstret. Men tyvärr så blev inte soluppgången över Atlanten lika breathtaken tack vare att planet ska vara så high-tech.  

I Stockholm hyrde vi en bil, som vi ska ha de kommande två veckorna, och drog ner till Borås med bara ett kort stop på vägen. Julia sov såklart hela vägen här också <3

Denna flygresan gick verkligen lver förväntan. Åh så duktig Julia varit!  Hemresan blir säkert något besvärligare, för då lyfter vi kl 16 och hon ‘måste’ vara vaken i några timmar innan det är dags för hennes nattsömn. Men det fixar hon säkert galant ändå. 

Vi flög med Norwegian som går direkt mellan Fort Lauderdale – Arlanda, så det var rikligt smidigt för oss måste jag säga. Anledningen till att vi inte flög mellan Arlanda – Landvetter (vilket hade varit det naturliga) är att det är så otroligt lång väntetid på hemvägen. 8 timmars mellanlandning i Arlanda är inte aktuellt och dessutom så skulle vi ändå ha hyrbil när vi var här. 

Och just det, maten på flyget var riktigt gott. Sötpotatismos (love it!) och kycklinggryta med en blåbärs/kokosmuffin. Mums! Frukosten var mindre god med en kall baguett och två vidriga skinkskivor, men det där honung/havre-baren var kanon! 

Idag ska vi till Göteborg och överraska Sandras barn på skolgården! 

Surprise

Igår landade vi i Sverige! 

Vi åkte raka vägen till Michaels storasyster, där hela deras familj var samlad. Ja dom blev bra överraskade när vi traskade in på verandan!!       Vi sov hos hans föräldrar över natten och i förmiddags åkte vi in till stan och köpte varmare kläder till Julia innan vi åkte ut till mina föräldrar. 

Pappa var hemma under lunchen och han såg ganska chockad ut när vi satt vi köksbordet och väntade :-) Efter det så hämtade vi Lindas minsta tjej och fikade hos min mormor och morfar innan vi hämtade upp Lindas största tjej från skolan. Hon grät nästan!    Pappa hade meddelat mamma att hon skulle åka hem direkt efter jobbet, så hon hade gått och varit orolig hela dagen över att något hemskt antagligen hade hänt. När hon kom innanför dörren så satt vi alla i tv-rummet och väntade. Hon blev helt tårögd. 

Det har varit två långa dagar för Julia, med många nya ansikten och intryck att ta in.