Vardagslyx

Jag har nu landat i frisörstolen.

IMG_0366.JPG
Det blir bara att fixa utväxten i dag, får fundera ett tag till på om jag vågar klippa av det!

8 på morgonen kändes ganska tidigt, men detta var den enda tiden min frisör hade..så jag fick ringa till fritids igår kväll o be om att barnen kunde komma 30 minuter tidigare

Burts Bees Baby

I förmiddags så myste vi i sängen. Så gosigt det var att ha henne liggandes på min mage såhär, hon låg blixt stilla ett riktigt bra tag. Antagligen för att hon låg och tittade på taket och fönstret hela tiden :-)

På tal om något annat så fick Julia sitt första linne för ett par veckor sedan och nu är det lagom. Det är så sött med plisseringen i halsringningen och ärmhålorna. Riktigt flickigt. Lite skrynkligt just nu, men det kommer direkt från tvättstället. 

Här anges storlekarna i antal månader istället för längden. Nu är det alltså 3-6 eller 4-6 månader som gäller.. Jag föredrar den svenska varianten! 
Jag har fått ett paket från H&M nu som jag gick för att hämta. Men nej då, då var det så litet så posten har lagt det i brevlådan istället för att lämna det i receptionen. Jaha, bara till att vänta på att Michael ska komma hem då.. Hmm, kanske på tiden att jag skaffar mig en egen nyckel till våran brevlåda :-P Det är lite underkläder till mig och en solhatt till Julia <3

Denim

idag var det daga för Julia att använda sina denimleggings. Med lite volang på rumpen :-) Det är så gulligt! Hon har likadana fast i rosa också, dom hade premiär förra veckan :-)

Tänk att snart kan hön använda sina första skor oxå! Hade varit kul om hon hade använt dom i Sverige först, men det är ju 5 månader kvar tills vi åker dit. Då är dom nog på tok för små. Hehe..

Bara en tanke..

Är mitt liv så tråkigt att jag inte har något att dela med mig av.!? Haha.. Ja tydligen :-)

Det blir mycket sitta-inomhus nu när det är 28-30 grader, som jag nämnt innan. På morgonen kan jag dock sitta i solen på altanen medan Julia sover och på eftermiddagen får jag gå ut till poolområdet för att få sol, men då vill det också till att Julia vill sova.. Ja hon är ju inte redo för solen riktigt än. 

Just nu sover hon i sin säng och jag sitter i soffan och dricker kaffe. Jag tänker på hur gott kaffe vi har i Sverige. Det kanske främst beror på vattenkvalitén, för här är det mycket klor i kranen. Alla här har tillbringare med filter för att slippa köpa hem vatten stup i kvarten. Även om mycket av kloren försvinner så smakar det ändå inte så gott, inget slår vårt svenska vatten alltså! Mmmm…!! Ja ibland kan man vara glad för det ”lilla/självklara”.Ikväll ska vi grilla vid poolen, det är ju onsdag och då är det grillkväll här :-) Alltid lika kul att träffa lite mer folk och förhoppningsvis något nytt ansikte oxå. 

Vi är suckers för Veckans Brott.. Haha.. Vem älskar inte Leif GW Persson lixom? ;-) 

Vi tittade på senaste avsnittet ikväll och det var väl nästan vad vi ”hann med” förutom en väldigt kort promenad för att köpa vatten typ.  Men men.. 

Jag var fört över alla bilder från min gamla iphone4 också, från 2011-2012. 

Jag som tyckte att jag ville bli mindre på den tiden (fast jag var ändå ganska nöjd). Har ju en 7-8 kg kvar att gå ner för att se ut så igen och då ska det till ‘lite mer’ muskler också, för nu ligger jag nog på minuskontot ;-/  Bilden är från januari 2012 och jag vägde 56-57 kg..

Blond

Äntligen, i morgon får jag mina pengar från försäkringskassan!
Så jag skyndade mig att boka en frisörtid med en gång:)

IMG_0293.JPG
så här fint blev mitt hår sist!
Det var 13 veckor sedan jag fixade håret senast, så jag har ju fått världens hemskaste utväxt nu. + att mitt hår har gått tillbaka till det guldiga hållet, brukar lägga i lite nyansering så det blir kallare, men det håller inte så länge….

Jag hade egentligen viljat klippa håret till en lång page, men jag är så jävla feg!!! Tycker det är såå snyggt och blir lite mer frisyr då…men jag är livrädd att jag kommer ångra mig

IMG_0279.JPG

IMG_0281.JPG

IMG_0275.JPG
Snyggt, precis så här vill jag ha mitt hår!