Träning…

  

Jag kan väl knappast kalla det för träning.. Men jag joggade iaf i 20 minuter och gick raskt i 25. Det blev inte mer än 275kcal.. Men men.. 

Jag hade tänkt gå tillbaka nu ikväll men Julia är så gnällig när hon ska sova nu, så då vill jag helst inte ha henne i vagnen så hon stör dom andra.. Och det matchade inte riktigt med våra mattider heller. Så kan det bli ibland.. 

Nu har jag använt mina nya Nike ett par gånger och jag måste säga att dom är otroligt sköna! Precis lagom med stötdämpning för mig och dom sitter som ett smäck! Ingen skoskav heller så det är otroligt tacksamt :-) 

Dopp

   Michael hann bada med Julia innan han åkte. Åh så härligt det ser ut. Själv höll jag mig på kanten, konstigt nog. 

Vädret har varit väldigt ostadigt idag. Regn i morse, sen sol, mulet, lokalt regn, sol och mulet. 

Vi tog en kort promenad till affären innan för att köpa mjölk, och som vanligt somnade Julia innan vi kom hem. Men när vi var hemma så ställde jag mjölken i kylskåpet och så satte vi oss vid poolområdet en stund. Julia sov i 30 minuter medan jag pratade med sandra. 

Sen kom faktiskt en kille fram och frågade hur gasolgrillen funkade. Ja jag har ju aldrig startat den själv förut men jag har ju lärt mig proceduren. Felet han gjorde var ju att inte öppna själva gasolen.. Haha, ja då blir det inte lätt att grilla 😉 

Kvällen var väldigt lugn annars. Julia somnade runt åtta och jag lagade middag och satte mig framför tv’n. Imorgon är det vardag igen och då är det rutiner som gäller :-)

Sista dagen

det blev en skit dag på jobbet idag, när en kollega var sjuk…så det är fullt upp! 

 

Men det är sista dagen idag!!!:) :)

Jag slutar kl 14. Sedan blir det raka vägen hem, då ska det städas o grejas. Vårat hus ligger ute till försäljning och vi har visningar Månd.-Onsd. När det är klart, har jag SEMESTER!!!:) Tjohoo!!

Pick and Mix

detta måste varit snabbaste besöket på IKEA – någonsin! 

Vi åt lunch direkt, rökt lax med pepparrotssås och grönsaker. Faktiskt riktigt god!   

Sen hämtade vi skydd till bordshörnen, precis vid restaurangen och direkt ner till kassan. 

Ja sen var det ju lösgodis vi skulle ha :-)   Utbudet var bra, men för mig som är lite kräsen så fanns det 6-7 sorter som jag kunde tänka mig. Det är ju inte gratis direkt. Ungefär 18:-/hg kostar det här, men det är det ju värt! Hehe..  

Tog en påse med 84g Daim , vilket är 450kcal!!  

Här måste det ju anges näringsinnehåll på allt. Det borde var så i Sverige oxå!! 

Se bara – 405kcal/100g punchpraliner.  Totalt livsfarligt!  

Jag köpte mig en relativt ‘liten’ godispåse iaf, 120g. Känns ju något bättre 😉  Kinapuffar, bumlingar, punchpraliner, mintmynt, salta bläckfiskar och en vaniljkola.

Får se om man vågar dricka lite bubbel eller  rött vin kväll också, eller om man ska hoppa det nu när jag ätit en fet lax och ska proppa i mig godis… Har ju inte ens varit på gymmet idag, men det är ju inte försent än! 

    

Ralph Lauren Baby

Här är några av Julias nya plagg. Ibland kan man lixom inte hålla sig 😉 
Jag längtar så tills paketet kommer hem, då ska ni får se på lite fler fina plagg! 
Nu ligger Julia och sover och det börjar strax bli dags för ett mellanmål. Sen åker vi nog till ikea och köper lösgodis och lite bra-att-ha-saker för småbarn.

Shoppat

jag har min sista dag på jobbet i morgon, men redan idag fick jag en tackpresent från mina kollegor. Det var ett presentkort på Frölunda Torg. Så jag passade på att lägga till lite extra och köpte mig dessa skor 

   

Jag köpte ett par bruna för något årsedan, men de gick sönder och jag reklamerade dom. Då fanns det inga med gulddetaljer i butiken som jag ville ha, så jag bytte till ett par boots istället.

Men nu äntligen, tog jag tag i saken och slog till på ett par gråa!:)

//Sandra 

En historisk dag..

Alla har väl läst att det numer blir lagligt i hela USA för homosexuella bröllop.? 

Dom avbröt tom tv-programen för att lägga in dessa Breaking News!  

Tydligen har det varit parader och lite annat stoj i alla städer och speciellt i Wilton Manors, som ligger en kort bit härifrån, det är det gay-tätaste området i hela landet.

I övrigt så har jag världens huvudvärk och har haft det i ett par dagar nu. Känns som att det är pga vädret, för det har åskat tidigare idag. 

Nu tittar vi på America’s got talent och jag har tagit min första värktablett.. Jag fattar inte varför jag ska vänta så länge varje gång.