Denim

idag var det daga för Julia att använda sina denimleggings. Med lite volang på rumpen :-) Det är så gulligt! Hon har likadana fast i rosa också, dom hade premiär förra veckan :-)

Tänk att snart kan hön använda sina första skor oxå! Hade varit kul om hon hade använt dom i Sverige först, men det är ju 5 månader kvar tills vi åker dit. Då är dom nog på tok för små. Hehe..

Bara en tanke..

Är mitt liv så tråkigt att jag inte har något att dela med mig av.!? Haha.. Ja tydligen :-)

Det blir mycket sitta-inomhus nu när det är 28-30 grader, som jag nämnt innan. På morgonen kan jag dock sitta i solen på altanen medan Julia sover och på eftermiddagen får jag gå ut till poolområdet för att få sol, men då vill det också till att Julia vill sova.. Ja hon är ju inte redo för solen riktigt än. 

Just nu sover hon i sin säng och jag sitter i soffan och dricker kaffe. Jag tänker på hur gott kaffe vi har i Sverige. Det kanske främst beror på vattenkvalitén, för här är det mycket klor i kranen. Alla här har tillbringare med filter för att slippa köpa hem vatten stup i kvarten. Även om mycket av kloren försvinner så smakar det ändå inte så gott, inget slår vårt svenska vatten alltså! Mmmm…!! Ja ibland kan man vara glad för det ”lilla/självklara”.Ikväll ska vi grilla vid poolen, det är ju onsdag och då är det grillkväll här :-) Alltid lika kul att träffa lite mer folk och förhoppningsvis något nytt ansikte oxå. 

Vi är suckers för Veckans Brott.. Haha.. Vem älskar inte Leif GW Persson lixom? ;-) 

Vi tittade på senaste avsnittet ikväll och det var väl nästan vad vi ”hann med” förutom en väldigt kort promenad för att köpa vatten typ.  Men men.. 

Jag var fört över alla bilder från min gamla iphone4 också, från 2011-2012. 

Jag som tyckte att jag ville bli mindre på den tiden (fast jag var ändå ganska nöjd). Har ju en 7-8 kg kvar att gå ner för att se ut så igen och då ska det till ‘lite mer’ muskler också, för nu ligger jag nog på minuskontot ;-/  Bilden är från januari 2012 och jag vägde 56-57 kg..

Blond

Äntligen, i morgon får jag mina pengar från försäkringskassan!
Så jag skyndade mig att boka en frisörtid med en gång:)

IMG_0293.JPG
så här fint blev mitt hår sist!
Det var 13 veckor sedan jag fixade håret senast, så jag har ju fått världens hemskaste utväxt nu. + att mitt hår har gått tillbaka till det guldiga hållet, brukar lägga i lite nyansering så det blir kallare, men det håller inte så länge….

Jag hade egentligen viljat klippa håret till en lång page, men jag är så jävla feg!!! Tycker det är såå snyggt och blir lite mer frisyr då…men jag är livrädd att jag kommer ångra mig

IMG_0279.JPG

IMG_0281.JPG

IMG_0275.JPG
Snyggt, precis så här vill jag ha mitt hår!

-2

Jag har gått ner 2 kg nu. Hur mycket utav det som är vätska vet jag inte, men just nu bryr jag mig inte om det. Det viktiga är att vågen visar en lägre siffra! Jag ska inte mäta mig mer än en gång i månaden, för på den fronten så lär det ju minska saktare..

Jag har precis bytt batterier i min pulsklocka så jag hoppas att den ska fungera bättre nu. Den strulade ju förut, för typ två år sedan när jag sist använde den ;-) För hoppnings kan jag använde den som en liten sporre till att förbränna lite fler kalorier.. Hehe.. Synd att det inte syns förrän jag stänger av den bara.

Dålig hårdag = truls på huvudet

@home…

I dag har jag varit hemma, är ledig i dag så det har varit riktigt skönt!
Men tyvärr har Kevin blivit sjuk (springa på toaletten-sjukdom ;) )
Så jag kommer vara hemma med Lill-pojken i morgon också!

Men hur skönt har jag inte haft det denna helgen som har varit?!!!
Middag, vin, casino, nattklubb, hotellfrukost med min kille. Sedan fika och middag tillsammans med våra fina barn vilket avslutade med Melodifestivalen och lite godis.
Fast i går var Kevin och jag hemma, medan Johnny och Jasmine gick på kalas..vi låg och kollade på film i soffan i 4 h(!) o käkade glass

IMG_0253-0.JPG

Om någon timma ska Jasmine till Optikern med Johnny. Vi var inne och testade hennes syn för två veckor sedan och det visade sig att hon har brytningsfel på båda ögonen…så vi får se om hon kommer hem med ett par glasögon i dag..
Och jag, som alltid ”skrytigt” om min perfekta syn, gjorde också ett test, för skoj skull…och det visade sig att jag Också har brytningsfel på Ena ögat