IMG_8835.JPG
Jag var hos min läkare häromdagen ang. Min värk, han sjukskrev mig i två veckor och skrev ut smärtstillande åt mig. Så förhoppningsvis kommer det ge med sig under de kommande dagarna!
Under tiden försöker jag ta det lugnt, jag har märkt att det förvärras så fort jag stressar upp mig…

Systrarna

Nu är det dags att börja nominera till årets Finest Awards!

För att nominera oss klickar ni –>> HÄR och skrollar ner till Årets Medlemsblogg och skriver finest.se/systrarna och sen Skicka Röster.

(null)

Fram till den 15:e februari kan ni nominera era favoriter och den 20:e februari kommer finalisterna upp och då börjar den riktigt röstningen.

Kaffe och funderingar

Idag är det väldigt fint väder här i Fort Lauderdale.
Just nu sitter jag på altanen , 10:08, och solen värmer både mina armar och ben. Det är en härlig känsla att sitta med morgonkaffet här ute och njuta av lugnet. Julia ligger i vagnen och sover, men hon vaknar nog snart. Jag har märkt att hon bara sover i 30-40 min när hon ligger själv och jämte mig kan hon sova i 2 timmar!
(null)
Igår pratade Michael om vi skulle åka och provköra en bil, men vi får se hur det blir. Jag vill helst inte provköra något som vi kanske inte vill köpa. Men denna bilen lät väldigt intressant, så det är ju inte omöjligt att det blir så.
Vi är iaf ute efter en SUV och just nu letar vi efter en Mercedes ML eller GLK. För någon vecka sedan provkörde vi en XC90 :-) Frågan är nara om vi ska köpa en bil att ta med hem till Sverige sen eller om vi ska ha en bara under tiden vi bor här…

60 min

Jag har ju haft planer på att gå till gymmet tidigt på morgonen, innan Michael åker till jobbet. Men vi har somnat så sent så det har varit lönlöst, jag måste ju få sova också.
Jag ställde klockan på 6:30 idag, men somnade inte förrän vid 02-02:30 så jag var ju som ett kolli när klockan ringde. Jag somnade om istället.
Julia och jag gick upp kl 10:30 så lite sömn fick jag väl allt tillslut.
Det fick bli en timmas promenad med vagnen ‘istället’.

(null)
Först var det riktigt kallt i luften och jag hade på mig leggings och en tunn långärmad tröja. Ja tom min vindjacka fick hänga över axlarna ett tag! Ni har säkert läst om stormen som dragit in över USA, den påverka även oss här i Florida men inte så extremt. Men det blev snabbt varmt i solen och till sist svettades jag. Ja jag envisades med att gå i solen :-)
Nu är klockan ett och himmeln är helblå och det är 20 grader. Detta är verkligen perfekt!

Nu ska jag snart äta lunch och tvätta lite, man har fullt upp även om man inte jobbar ;-)

11 veckor

Denna lilla going blev hela 11 veckor i söndags <3

(null)(null) Pyjamasen kommer från H&M och kvalitén är riktigt bra!

Jag trodde helt ärligt att det var 10 veckor, snacka om att ha dålig koll. ‘Tur’ att jag tittade i kalendern ;-)

Julia börjar bli riktigt stadig i nacken nu. Nån gång faller det ner men snart så :-) nästa steg blir väl att sitta själv.

Jag har gjort nada idag!
Det enda vettiga har varit att äta mat i stort sett.
Nu ligger jag jämte Julia, hon somnar snart. Skönt. För hon har nog haft lite ont i magen idag och skrikit lite till och från.

IMG_4536.JPG
Jag är riktigt kaffesugen, har knte fått i mig en enda kopp idag(!) men jag är trött också och känner att det hade varit skönt med en power nap tillsammans med Julia.