All snö börjar försvinna och det är bara slask och is ute….vägen utanför barnens skola var som en stor isbana, det är inte så lätt att gå på den inte…men med plusgrader ute, ska det nog bli bra till eftermiddagen.
Jag måste verkligen köra in bilen i en biltvätt så fort det blir torrt ute! Vill Inte att den ska börja rosta under, av allt salt. Sedan är den ju göör skitig efter allt smuts som flyger upp med vattnet när man kör på stora vägar…i bland är det hopplöst med vita bilar:/

IMG_8729.JPG
Klockan är snart lunch, jag ska åka och käka hos Min svärmor om en liten stund. Johnny och hans bröder kommer också dit, somvanligt /de dagar hon inte jobbar☺️ de är väldigt bortskämda med GOD mat!

/s

Ute på vift

Vi är på väg hem från Coral Ridge Mall nu. Det blev bla ett tårtfat, nappar och en vit skål från Le Creuset.
Det enda som vi egentligen behövde var det till Julia, men det blir alltid en massa extra när man åker iväg såhär!

IMG_4485.JPG
Nu ska vi hem och äta jordgubbar och dricka Prosecco :-P Michael köpte det till igår egentligen, men vi glömde av det då.

Frukost ‘ute’

Jag fick, mot alla odds, upp Michael ur sängen innan kl 10:15 idag. Kors i taket ;-)
Jag frågade nämligen om frukost på Starbucks och han tyckte väl att det lät bra, för hungrig var han.
Första Starbucks som vi gick till var helt full så vi gick till den på Las Olas Blvd istället. Vi behövde ändå sitta inne för jäklar vad kallt det är idag. Just nu (13:30) är det bara 17 grader och jag hade på mig jeans, skjorta och skinnjacka och ändå kände jag att tom en scarf inte hade varit fel också.
När vi gick längs RiverWalk så kändes det som en lite kylig men solig vårdag, som i Sverige. Luften kändes så där härligt frisk. Jag fick nästan(!?) lite hemlängtan.

IMG_4464.JPG
Nu har vi alla tre kastat oss i sängen och ska ta en tupplur. Sen ska vi förbi Target och Mercedes-Benz!

@frida_billhed

Nya kläder

Julia fick hem lite nytt från H&M i veckan.
En klänning, tre par byxor, åtta bodys (7 st vita..) och tre dregelscarfs :-)

IMG_4458.JPG
Igår somnade hon med kläderna på. Jag trodde att hon skulle nöja sig med en tupplur kl 19 men hon sov för natten. Men en kort paus kl 20. Då ville jag inte byta om på henne, för hon såg helt groggy ut och det var lika bra att låta henne somna om fort igen.
Det blev faktiskt 12 timmars sömn! Helt otroligt :-)
Undrar när mamma och pappa ska lära sig att lägga sig i tid, eller åtminstone innan midnatt.

Herregud, vad denna veckan har gått fort!
Jag har ju varit hemma i en vecka från jobbet nu, o det verkar som att jag för gå till läkaren i morgon…har käkat Ipren o voltaren o det hjälper ju inte!

IMG_8619.JPG
Vi fick lite snö hör i Göteborg igår, eller, mycket mer än vad trodde att det skulle komma. Vi åkte hem till Johnnys syrra i går o barnen gick ut o åkte pulka

IMG_8593.JPG

Framåt eftermiddagen tittade Vi på Orange is the new black (såg några avsnitt hos Nathalie för några veckor sedan, o herregud vilken bra serie!!!)
Vi började där vi avslutade senast o satt framför tv’n i 5(!) timmar, Ha! Ha!
I Love It!!

@sandrabillhed

Lunch @ Riverside

Våran lunch blev väldigt lång. Vi satt på Riverside Hotel i hela två timmar, det är inte likt oss. båda två äter i vanliga fall alldeles för fort.

Vi delade på en Tuna Tartar som var riktigt stor, med massor av yellow tuna :-P
Sen tog vi varsin burgare och jag valde det något nyttigare alternativet med sallad istället för fries och jag skippade nästan allt bröd, bara halva underdelen hamnade i magen (det är väl värt en klapp på axeln ;-) ).
Nu valde jag visserligen blåmögelost på, men man får ju välja med omsorg ;-)
IMG_4454.JPG
Efter maten tog vi en promenad och tittade på fina hus. Det finns ju några stycken att titta på!
Dessutom så var det perfekt väder, jag kunde tom ha på min skinnjacka! :-)

IMG_4444.JPG

Nu har Julia somnat och vi ska fixa och dona lite innan vi sätter oss framför tv’n.