Herregud, vad denna veckan har gått fort!
Jag har ju varit hemma i en vecka från jobbet nu, o det verkar som att jag för gå till läkaren i morgon…har käkat Ipren o voltaren o det hjälper ju inte!

IMG_8619.JPG
Vi fick lite snö hör i Göteborg igår, eller, mycket mer än vad trodde att det skulle komma. Vi åkte hem till Johnnys syrra i går o barnen gick ut o åkte pulka

IMG_8593.JPG

Framåt eftermiddagen tittade Vi på Orange is the new black (såg några avsnitt hos Nathalie för några veckor sedan, o herregud vilken bra serie!!!)
Vi började där vi avslutade senast o satt framför tv’n i 5(!) timmar, Ha! Ha!
I Love It!!

@sandrabillhed

Lunch @ Riverside

Våran lunch blev väldigt lång. Vi satt på Riverside Hotel i hela två timmar, det är inte likt oss. båda två äter i vanliga fall alldeles för fort.

Vi delade på en Tuna Tartar som var riktigt stor, med massor av yellow tuna :-P
Sen tog vi varsin burgare och jag valde det något nyttigare alternativet med sallad istället för fries och jag skippade nästan allt bröd, bara halva underdelen hamnade i magen (det är väl värt en klapp på axeln ;-) ).
Nu valde jag visserligen blåmögelost på, men man får ju välja med omsorg ;-)
IMG_4454.JPG
Efter maten tog vi en promenad och tittade på fina hus. Det finns ju några stycken att titta på!
Dessutom så var det perfekt väder, jag kunde tom ha på min skinnjacka! :-)

IMG_4444.JPG

Nu har Julia somnat och vi ska fixa och dona lite innan vi sätter oss framför tv’n.

Vardagskväll

Vi hade taco-kväll här idag. Mums! det är aldrig fel att äta lite ‘svensk‘ husmanskost ;-) Lite galet också att det inte ens är fredag. Haha.

IMG_4374.JPG
Snart ska vi starta en svensk film också, det är Claes som får bestämma eftersom han åker tillbaka till Sverige Imorgon. Han är nog den enda besökaren som har tillbringat minst tid ute i solen, vilket kan tyckas vara lite märkligt när man annars bor i ett grått Borås. Men men, det är ju såklart upp till var och en vad man vill göra på sin semester.
Själv hade jag nog legat och solat iaf 3-4 timmar/dag, så man fått lite färg ;-)

Imorgon är det fredag och då är det myyys som gäller! Vi kommer säkert sitta hemma och sippa på ett glas rött vin.

Min lilla Breitling

Äntligen hemma!

IMG_8532.JPG

Det verkade som att det inte var några problem med klockan ändå, utan de frågade mig om jag hade något magnetiskt lås på min handväska!!!
Jo, det må hända att jag har det på några väskor…men efter att ha haft klockan i över 6 år o det är först nu som den krånglar…tydligen kan det vara det magnetiska som gör att klockan bli ”konstig”…ja, ja…får väl helt enkelt tänka på vilka väskor jag använder samtidigt som klockan!

Hade behövt att korta min länk med, men jag var så irriterad att jag orkade inte…får ta det vid ett annat tillfälle i stället..

/Sandra

Sovstunder

Jag kan inte fatta att Julia sov mellan 20:00-05:00 inatt. Det är ju hur länge som helst :-) Jag trodde att hon skulle vakna före kl 03 eftersom hon somnade så tidigt. Sa jag att hon somnade om och vaknade inte förrän kl 09 sen igen ;-) LYX!!

Idag har vi myst på altanen och då kunde jag läsa ut sista boken Femtio nyanser av Frihet.ä
Julia somnade i vagnen sen och då hann jag fixa min lunch också.

IMG_4321.JPG