Too small

Vad irriterad jag blev när jag skulle använda min nya väska idag

IMG_8971-0.JPG
min plånbok får inte plats! Så nu måste jag hitta en ny

Blev lite sugen på denna från Gant

IMG_8993.JPG
Det var 50% rabatt på den, så nu kostar den endast 800kr!

Jasmine och jag gick runt på Frölunda Torg ett tag, och tog oss varsin yoghurtglass på Honeycomb innan vi gick hem

IMG_8991.JPG
jag älskar choklad

Då var det dax att börja med dagens middag!
Det blir kyckling som vanligt. Men det är ju bara sååå gott och dessutom är det enkelt att laga :-)
Det blir lite Prosecco sen också, den där flaskan som vi skulle öppnat i början av veckan är fortfarande i kylskåpet :-P

(null)

Det går inte alltid som man tänkt sig.

Idag ville Julia ABSOLUT INTE åka i vagnen. Hon började gnälla så fort vi kom utanför huset. Först trodde jag att det var pga att hon var trött, för då gnyr hon alltid och vrider sig lite. Men denna gången gick det inte över, hon började skrika till slut och det var bara till att vända. Jag kunde inte bara gå vidare med en gallskrikande bebis i vagnen. Nappen hjälpte inte heller utan mammas famn var det enda som funkade som tröst <3 Och då liggandes på mage :-)
Ja så hon låg i min famn en bra stund, tills jag la henne i sängen med huvudet på min ena arm. Då somnade hon på direkten! Stackarn hade inte sovit på flera timmar och missat sin förmiddagslur.

Nu sitter hon snällt i sin BabyBjörn och pussar på sin giraff ;-)
(null)
Vi får väl sätta oss på altanen sen så vi får lite mer frisk luft, om hon inte vill ligga i vagnen något mer.

Dagens rörelser :)

Jag och lilltjejen var ute i 60 min i förmiddags idag också, direkt efter att hon hade ätit. Då brukar hon somna fort och det var såklart inte något undantag denna gången heller.
Jag tog den vanliga, ganska nya, rundan och verkligen njöt av vädret idag. Jag hoppade över kepsen idag, för att få lite mer sol i ansiktet, och den tunna tröjan hamnade runt midjan så armarna skulle få färg plus att det ändå var ganska varm när klockan var 12.

Försökte matcha med skorna ;-) strumporna matchar också, men det syns inte på bilden. Haha.
(null)
Efteråt så hade jag faktiskt lite ont i magen, precis bakom ärret från kejsarsnittet. Inget bra. Men det går väl över. Jag försöker hela tiden hålla en anspänning i magen när jag går. Eller ja, hela tiden egentligen men det är lättast att komma ihåg det jag rör på mig.

Innan Michael kom hem så hann vi med en till promenad, men denna blev lite kortare och jag gick något saktare. 45 min av kvällssolen fick vi :-)
Det blev något längre än vad jag hade tänkt mig, men Julia somnade först när vi kom utanför huset. Ja jag tog därför en extra sväng runt huset och sen gick jag fram och tillbaka vid poolen tills hon vaknade.
(null)

Jag och min sötis <3(null)

Nytt till köket

(null)
(null)
Igår kom våra nya köksstolar. Dom är förvånansvärt sköna! Kanske ångrar lite att vi inte tog björkben, men vem orkar hålla på att byta.!? Dessutom tog det extremt lång tid att få hit dom. Nä, dessa får stanna!
Dom passar inte ihop med köksbordet nu men stolarna ska vi ta med hem till Sverige sen. Vi hade kanske inte behövt köpa nytt just nu men det är ju kul att förnya sig lite.

IMG_8835.JPG
Jag var hos min läkare häromdagen ang. Min värk, han sjukskrev mig i två veckor och skrev ut smärtstillande åt mig. Så förhoppningsvis kommer det ge med sig under de kommande dagarna!
Under tiden försöker jag ta det lugnt, jag har märkt att det förvärras så fort jag stressar upp mig…