Inspiration-lös!

Tjabba tjena hallå alla där ute! 

Orsaken till varför jag inte har uppdaterat min blogg på några dagar är att jag tyvärr inte har någon jävla aning om vad jag ska blogga om. Jag bryr mig egentligen inte så mycket om den här kassa bloggen, med världens fulaste design, jag vill bara vara ett steg närmare kändisskap, det är allt jag bryr mig om. Det är mitt huvudsyfte med den här skit bloggen! Hade jag haft 50,000 läsare/dagligen direkt när jag började blogga, hade det varit kul och spännande, och då hade säkerligen idéer och massa inspiration plötsligt dykt upp, men med såhär få läsare…. tappar jag lusten till att vara här och skriva faktisk, förlåt.

SNÄLLA, kan någon av min fina få läsare ge mig TIPS om vad jag kan skriva om?!?! Posta en kommentar så ska jag läsa det 100 gånger om, jag svär på Gud!

TACK! DAMP!

Au revoir,
// T.K

                                                         

VAFAN?!

Seriöst, Sydsvenskan? Som huvudrubrik ser man att en katt har blivit skjuten i centrala Malmö. OH MY GOD, jag skakar av rädsla! Asså, brist på nyheter eller? Ok, det är fint att Sverige bryr sig så mycket om sina kära katter och hundar, och alla djur i stort sett, men att behöva lägga dem som HUVUDRUBRIK i Sveriges tidningar är ju lite och ta i? Förlåt, men det är min åsikt. Skriv liksom om mig istället om hur jag tänker att min karriär framför kameran ska gå till! Inte fan ska ni lägga en nyhet om en katt som har förts till sjukhus och blivit identifierad. OMG! Införskaffa svensk pass till dem också, så blir det ALL-IN! 

Au revoir,
// T.K 

Tankar…

Hej! 

Vill bara informera er läsare att som person är jag väldigt ärlig och säger saker direkt till en person på vad jag tycker och känner. Anledningen till varför jag har skapat min blogg, är att vara ett steg närmare min dröm, att stå framför kameran. Jag har märkt det på bloggare som får många läsare, att tex Aftonbladet, tidningar, dokusåpor kallar in dem för de har en stor målgrupp som gillar en. I min situation just nu är jag inspiriationslös, jag vet inte vad jag ska skriva om, eller vad för s.k ”nisch” jag ska ha på min blogg. Vill liksom inte skriva vad jag åt idag och sånt jävla skit, för det är inte jag. Eller typ ”Klockan är tio över 9, och om 10 minuter ska jag borsta tänderna och sedan när klockan är prick nio, hade jag tänkt och poppa popcorn och sedan göra dittan och dattan. Asså vafan, not my stile at all! Vad ska jag skriva om? Detta måste jag sitta och fundera väldigt länge :O. 

Vad tycker människor om att läsa? Vad ska jag göra för att dra människor till min blogg och läsa? Garh. DAMP! Återkommer när jag har någonting i min hjärna :)! 

Au revoir,
// T.K 

Design klar!

What’s up everyone! 

Jag har aldrig sett fattigare och så himla kass design i hela mitt liv, som jag har. Jag kan ju ingenting om det där med design och fixa bloggar, hahaha.  Mitt syfte med min design var i alla fall att jag är den största uppmärksamhets horan i Sverige och söker ständigt på jakt efter uppmärksamhet. Jag tröttnar aldrig. Det gör mig energisk och koko i huvudet! Därför har jag en blandning av en skada i hjärnan, energiskhet, sprallighet, är pratglad hela tiden och mycket mer. Folk brukar säga till mig att jag är djävligt speciell. Har till och med fått stipendier av mina gymnasieskolor pga min personlighet. Det känns underbart. All uppmärksamheten jag fick när jag gick upp och tog emot mitt pris. Fyfan <3. Livet kan inte bli bättre än så. 

Anyway. Vill så gärna dela med mig en bild som jag tog när jag var i Jordanien. Jag var hos min älskade faster och hon bor i en väldigt liten håla med några hundra invånare, så jag passade på och ta fotot som representerar byn. Den magiska och historiskt fina soptunnan där allt händer. På kvällarna ser man katter hoppa över den och typ tävla? :S vem som hoppar längst liksom… 
 

Au revoir, 
// T.K 

Ikväll!

Hej! Jag vet, jag är ny här på finest.se, men mitt namn är Talal Khalil, är en 20 årig kille och bor i Malmö! Min dröm är att bli en skådespelare, arabisk artist, ha en egen humor show och bara kunna få vara framför kameran 24/7, tills livet säger stopp. För majoriteten av Sveriges befolkning som inte känner mig, så är jag är en extrem uppmärksamhets-kåt person, (ursäkta svordomen.) Ursprungligen kommer jag från Palestina, men föddes i Göteborg, har bott och fortfarande bor i älskade mångkulturella staden Malmö! Mitt första inlägg som jag skriver här, är under andra dagen av Ramadan. Glömde tillägga att jag är muslim! Haha. 

I alla fall, idag är det den andra dagen av Ramadan som innebär att man fastar från soluppgång, till solnedgång (då man får äta). Om cirka en halv timme får vi börja käka och just ikväll har vi ett underbart besök! Min syster och hennes två barn och man. Kommer bli en grym och härlig kväll ;-)!  

Jag uppdaterar bloggen mer och fixar design alldeles snart. Nu ska jag hjälpa till mamma som behöver hjälp!

Au revoir,
// T.K