Ny blogg

Posted in Alex, Jobb

Hejsan alla underbara läsare! Jag har bestämt mig för att söka mig vidare i bloggvärlden efter en tid på finest.se. Alla här har varit helt underbara mot mig och jag är tacksam för allt jag fått vara med om. Jag kommer dock att flytta till http://svenskfitness.com/alex och fortsätta mina bloggarambitioner där. Det är en nystartade portal som satsar mycket på sina nya bloggare. Tack för allt och välkommen dit<3

Svensk-Fitness-Logo-PNG

Lämna en kommentar

Min vita springare;)

Posted in Bilder, Ridning

   
 Här har ni lite bilder på kung Corinth och mig;) Dåligt med update här ett bra tag då jag funderat igenom en massa! Dels vad jag vill göra av bloggen, både med nisch, innehåll och frekvens samt att jag funderat på om det är här jag ska satsa hårt! 

Vad säger ni?:):)

2 Kommentarer

A kick in the balls!

Posted in Alex, Bilder, Träning

Fyra, fyra jävla kilo… På tre jävla veckor?!? Ja, där har ni min viktökning under semestern;) Känns ju sådär lagom. Jag har ridit en massa och golfat en del, eller mjo, vi hade ju golfbil. Men det hör inte hit!  

 Men den hör semestern har varit härlig i regnet. Nu är man tillbaka på jobbet och imorgon flyttar vi. Känns helt underbart att man ska kunna laga sin egen mat och komma in i rutiner med gym etc. Var på gymmet igår för första gången på ett par veckor. Det känns bra att ha varit där, det tycker även min kropp för en gångs skull. Inte dödlig träningsvärk. Betyder det att jag har en bra grundfysik eller att jag tog de för lugnt?;) 

 

Lämna en kommentar

När det klaffar

Posted in Alex, Bilder, Ego, Ridning

Det har varit en massa ridning nu på sista tiden, inget på Baczy, den underbara stjärnan utan på en ny stjärna. Denna nya stjärna heter Corinth och får mig att framstå som en prins på vit springare;) 

 Han har hjälpt mig att komma från trav och travskutt till att kunna galoppera och även galoppera stående i fältsits. Det är så galet kul att rida just nu och jag känner hur allt klaffar mer och mer för varje pass!  

   Jag menar, titta på bilderna! Hur underbart ser det inte ut? Får jag säga att jag älskar livet just nu? Ännu bättre är att vi flyttar till en större lägenhet på fredag<3 Kommer med att bli en underbar förbättring!:) 

Lämna en kommentar

Att rida bestämt…

Posted in Ridning

Har idag varit på en liten hopptävling med min Jennifer, hon red en ny häst för första gången och gjorde det galant. Det var iofs inga högre höjder idag men hon fick kämpa och gick runt båda banor utan fel! Det förtjänade hon dubbla rosetter för, både Jennifer och lilla donnan hon sitter på;) Titta så vackra de är! Nu blir det lite rida för mig, wish me luck!11326351_1477117065936314_1925793280_n

Lämna en kommentar

I need these!

Posted in Mode, Shopping

Jag är på jakt efter nya skor. Hur fräscha är inte dessa nedan? Jag har aldrig varit mycket för sneakers, eller sådana här skor heller för den delen men eftersom att jag numera går till 97% i skjorta och kavaj på jobbet så tycker jag de är sjukt härliga. Kan dock inte bestämma mig vilken färg jag vill ha på de! Jag är rätt säker på att de i beige är snyggast! Och de kostar bara 345:- :OSkärmavbild 2015-07-20 kl. 22.45.00

Kika in mer sjukt fräscha saker i Boohoos butik, bara namnet är ju fantastiskt^^

Lämna en kommentar

Att dofta som man förtjänar!

Posted in Alex, Shopping, Skönhet

Jag var inne på Harmoniq och kollade runt lite när jag var i Västerås senast och fastnade för en doft som heter ”Spicebomb” från Viktor & Rolf. Den luktar otroligt friskt men ändå inte sött och sliskigt som sådana parfymer kan göra ibland. Jag föll ju som jag skrev för den och plockade med den hem för vidare test.

Det värsta jag vet är när en parfym doftar mycket först, för det gör denna, men sedan avtar och man inte känner någonting efter en timme eller två. Det finns tyvärr många sådana, dyra och billiga. Jag kan med gott samvete intyga att de gör inte denna, den diftar otroligt bra hela dagen, oavsett om du är varm, kall eller om det regnar och är fuktigt. En otroligt härlig och angenäm doft som jag nu ersatt min tidigare trotjänare mot. Jag rekommenderar er starkt att kolla in den. Kika här!l2940800

Lämna en kommentar