Skit Mio

Va fan…Vi som lagt mycket pengar på en soffa som trodde att det ska vara bra….Valde mellan två soffa….en från Chili för 5000 kr och Mio för 9000 kr….

Tog fr Mio bara för att vi tycker att den är fastare än på Chili…. Vad fan händer….Fastheten är ojämt, vissa dyna är ju super mjuk….reklamerade den, då sa de att soffa blir mjukare efter ett tag…Men va fan…efter några månader bara!!! Jag ifrågasättade hur det kommer blir om 2 år….då svarade de ”du får återkomma om 2 år”….

Fan, det kokar inom mig just nu….Om 2 år kommer de säga samma sak att soffa blir mjkare med tiden….

Aldrig mer handlar på Mio…Hatar när man lägga mycket pengar på en grej och får skit grej för det. Hade förväntat att soffa ska uppfylla min krav när jag la 4000 kr extra för den.

                        

fånigt…

Gick förbi stan idag och såg en as snygg väska…Väskan är från NYPD och kostar endast 499 kr….

                           

Det är skit fånigt….men jag köpte den inte för att den var för billigt…. 🙂 Tänkte ”om jag köper den så kommer jag att förstöra min väsksamlingen”…Känner mig hemskt…Men va fan…

läskigt

Det är så jäkla sköt att jag inte behöver vara super trevlig mot kunder….

I fredags fick jag ett samtal av en kund o som frågade om man får ha vägguttag bakom tvättmaskin.

Jag;  visst kan du har det, bara om du har rätt IP klass och rätt produkt och sånt

Han; vaddå rätt produkt och sånt?, är du tillräckligt kompentens för det här eller?

Jag; om du ska jobba som installatör så ska kunna det här, du kan inte ringa till en butik och fråga hur du ska göra!!!!

Han; tack, hejdå.

                    

 

Senare kom en en kille in och sa att den det Stazek….Och eftersom han inte står med på listan så måste jag ringa till kontohavaren och fråga om han får handla….

Det visade sig att Stazek och Stalawski är samma person. Hur fan ska jag veta det? Han kunde ju säga hans riktiga namn när jag sa att Stazek inte står med på listan, ist fick jag värsta förklaring att han offentligt mamn är Stalawski, men i Polen så blir det Stazek, bla bla bla…..alla mina vänner, min fru säger Stazek….

Då lackade jag ur….och sa ”jag är inte din fru!!!, så för mig är du bara Stalowski!!!”

Ändå ska han tjafsa om hans smek namn!!!!

Som sagt…skönt att jag slipper vara super trevlig mot jobbiga människor….Och min kollega bara garar och sa ”vissa vet inte vad de håller på med.” Tyvärr så är det sant….ibland tycker jag synd om deras kunder…vet de om att de haranställt nån som inte vet så mycket om installation!!!

Tänkt en extra gång när ni anställer hantverkare….billigt är bra, men om det är för bra för att vara sant så är det inte sant.

 

hemskt värld

Vilken jävla värld vi lever i egentligen???? Det är våldtäkt, misshandel, naturkastastrof, mm

Nu verkar vara en inne grej att våldta tjejer i Indien just nu!!! Senast så var det 3 flickor som blev våldtagen, inte nog med det….den jäveln dödade flickorna o dumpa kroppen i en brunn!!!

Borde de inte vara lite snälla mot varandra nu när man kan bli dödsdömt för sånna brott….

 

                                    Texten är från Aftonbladet

 

Indiska flickor våldtogs och dödades

Tre indiska systrar, sex, nio och elva år gamla, har hittats döda i en brunn ute på landsbygden i centrala Indien. Enligt polisen visade obduktionen att flickorna hade våldtagits och mördats.

 

Systrarna försvann från sitt hem i en by i Bhandara-området i torsdags och i helgen hittades de döda i brunnen. Morden orsakade protester i byn.

Polisen har förhört fyra personer, men ingen misstänkt har gripits.

Indien har skakats av landsomfattande demonstrationer efter den brutala gruppvåldtäkten och mordet på en student på en buss i New Delhi i december.

 

 

fattigdom

Hade några diskussioner med Gurre under morgon….Vad är fattig?

Och jag kommer fram till att Sverige inte vet vad fattigdomen är….här gnäller vi att vi inte har råd med Iphone,Ipad, kläder, mm till våran barn. Medan i många länder svällter, de är glada att få mat på bordet, och är överlyckliga för ”trasiga” kläder.

 

Tycker att vi ska lära barnen vara mer nöjda med saker de har….Att en 5 åring går runt med Iphone är ju helt sjukt….Man måste lära sig inser att man egentligen redan har ALLT.

Jag övertygande om att de flesta människor i Sverige har allt man behöver….Det är bara lyxet som vi strävar efter….och det gör oss bara olyckliga.

 

kul grej

Min kompis hade lagt upp detta på sin facebook….klockrent tycker jag 🙂

Håller nästa med alltså 🙂

 

HALLÅÅÅ liksom! #jagätermerchipsäntjejersågemigmerlön #äterfantrepringlesrörvarjehelg #dippocksåomminpolareMUSENbjuder #mändrickermerÖLsåvibordehamerlön #vibjuderallatjejerpåalkoholsådomskabliSKIIIITFULLAochdärförbordevihamerlön #mänköperdyrarebilarmedmångaHOURSEPOWERSochdärförbordevihamerlön #mänharjävligthårigarövarfastintejagiofsmenallaandrahardeochdetkostarenjävlamassaattpysslaomsinHÅRIGARÖVochdärförbordevihamerlön #förattintetalaomallompysslingavCOCKEN #vimänälskarattklappapåsinCOCK #vitarhandomdensomomdetvorevåranalldeleaegnaHUNDVALPochdärförbordevihamerlön #mendetabsolutviktigaste #kvinnorblirfullapåsåsmåmängderalkoholochdärförbordedomhamindrelön #jagdricker23ölochenredbullvodkavarjefyllaochdetkostarskjortanochdärförbordejaghamerlön #kvinnorniärsågiriga #aoooouhhashtaggeninnandenjagskrivernukommergöraattjagaldrigmerkommerfåLIGGAnakenmedentjej #gudrunschymanochfeministmafianärfaneftermigochkommerCUTTAmigskoningslöst #dagsattflylandet #attvaraPKärsåjävlatråkigt #sammanfattningsvissåbordemänhamerlön #thisisamansworld #juste #baraMÄNgickvidarepåmellonihelgenochDÄRFÖRBORDEMÄNHAMERLÖN”!!!!!!!

dålig present

Det varit mycket snack om Oscar Pistorius som sköt ihjäl sin flickvän Reeva Steenkamp. Det sägs att hon tänkte överraska honom på allahjärtansdag….

Han måste ha fått as dålig present och blev så förbannad och sköt henne. Nu hoppas jag att alla par ha lärt sig av detta…Om hen önskar sig en Ipad mini, köpt inte vanlig Ipad då.

                   

Som jag bruka säga….”inga överraskning till mig tack, köpt nånting som jag har pekat på istället.”

 

sömnigt.

Då är man här igen….Det var ett tag sedan….har inte haft ork efter jobbet….Trots att det var lugnt på jobbet denna veckan så var jag helt slut. I torsdag somnade jag med desert i handen….ha ha.

                              Vi brukar köpa detta märket…så jävla gott 🙂

 

Det blev inte mycket till allahjärtansdag firande här inte….Men jag tycker att allahjärtansdag är överskattad, det är bara töntar som håller på med det…

Det är bara en dag som alla affärer vill tjänna pengar på….Eller så är jag så pass gammal att jag inte orkar håller på med sån tjaft….

 

redan fredag?

Ok….jag har önskat fler sånna hektiska dagar på jobbet….Men fy efter 2 veckor är jag helt slut….Från att vara 5 personer till 2 personer….det kääääänns.

Men fan va dagarna gick fruktansvärt fort!!!! Imorgon är redan fredag, tyckte att det var måndag alldelles nyss.

                                  

Imorgon blir det en liten belönning till mig själv på jobbet….tror att jag är värt nånting fin 🙂

Köpenhamn eller Bryssel?

Har suttit framför datorn och planerat lite på resan på påskhelgen….Det lutar sig mot Bryssel eller Köpenhamn. Dock blir det inga resa till värmen, men det är nog kul att resa bort ändå.

                                                                      Manneken Pis i Bryssel

       

                                                                                            Eller

                                           Sjöjunfrun i Köpenhamn….

                  

Nu gäller att Gurre måste bli frisk innan påsk för att vi ska kunna resa nåntans…Har tröttnat rejält på att han är sjuk….Massor sjuksnacka varenda dag….Hans mamma ringer en om gång, sen ringer hans pappa en omgång också….Jag har inte så bra medlidande….så jag är inte så mycket tröst för han….

Ibland tycker jag synd om honom som är gift med mig 🙂 Men min uppväxt har handlat om dödas eller blir dödad. Det är bra att vara självständigt…..men ibland så måste man spela att man inte är det, men tyvärr det inte ofta jag spelar….Så Gurre ska ha en pokal att han pallar med mig 🙂