RIDÅ

Bilden: oändlig kärlek

Hej!

Jag mår mestadels bra nuförtiden och trivs som 17 i Jönköping. Nu är första terminen avslutad och jag har jullov!! Fast jag måste ändå skriva en bokrecension och läsa en massa men jaja.

Nu till saken. Jag tänker att det är lika bra att jag lägger ner den här bloggen eftersom jag nästan aldrig bloggar här iallafall… Jag känner inte heller att den här bloggen kan representera mig längre, haha? Det låter knäppt men det är så det känns. Jag tänker inte ta bort bloggen helt men som sagt, det här blir förmodligen mitt sista inlägg här. Jag kanske startar en helt annan blogg snart i framtiden, vi får ses.

God Jul och Gott nytt år!

Och viktigaste av allt – fred och kärlek.

DET ÄR ALLT OCH INGET PÅ SAMMA GÅNG

tumblr

Heeje! Typ hundra år sedan jag bloggade här nu känns det som men aja. Är mitt inne i en ny delkurs nu iallafall, communication & technology heter den. Den innebär i stora drag att man ska lära sig om sociala medier på internet (vi twittar och bloggar t.ex), och att lära sig använda photoshop, illustrator, indesign mm.

Annars då? Glider runt,, dricker öl och klubbar as usual. Ikväll ska jag nog ner till Rebecca och hänga lite. Cya!

Btw. Har enorma cravings efter att gå på nån konsert (kommer förmodligen få gå gratis på ett flertal konserter i Jönköping framöver, om jag bara skriver om det!!) och längtar ihjäl mig efter peace & love!! OCH Håkan Hellströms nya album som släpps våren 2013 om jag inte missminner mig.  

VÄRME

tumblr

Sitter i min nya lilla (bokstavligt talat) bostad och lyssnar på Dylan (mannen som alltid får mig att må bättre). Hela rummet är typ som en walk-in-closet haha, men helt okej ändå. Har precis ätit frukost och druckit en halv liter kaffe. Idag ska jag dra ner till stan en sväng och läsa lite i massmedier-boken. Imorn är det föreläsningar och på onsdag är det sittning med highschool-tema, woohoo! lol. Älskar sittningar.