Rörligt material på Daisy!

Igår var jag och Daisy ut på tur igen(hon verkar nu helt blivit av med sin lilla förkylning)! Hon betedde sig fantastiskt bra! Hon är så härligt orädd och härlig att jobba med det är liksom lite som att ha en stor hund. På filmen ser ni hur det ser ut när jag är ute och går med denna ungponny på en för henne ny plats.

https://youtu.be/Cs7Xu38AnW8

Nästa film är från Daisys första dag här på gården…

Är så otroligt glad i denna lilla goding! Igår hade jag även sadel på henne inne i stallet, spände aldrig fast den eller så men testade bara hennes reaktion på att lägga på den. Hon gäspade lite och undrade om jag inte kunde klia henne lite bakom örat. Så fantastiskt avslappnat till allting och ändå nyfiken!

Hon har humor också! Igår efter promenaden mockade jag ute i lösdriften och hon följer liksom alltid efter och kollar vad man gör. Plötsligt lyfter hon upp ena framhoven på skottkärran och liksom välter den i slowmotion och tittar stolt upp på mig som om det var min högsta önskan att hon skulle välta den, hade väldigt svårt att sluta skratta.

XXX// Theresa

En tyckte om “2”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.