Vilken lyckad kväll

imageimageimageimageimageVi fick vip armband och då så flödade vinet och bubblet! Invigningen av josefina blev super kul!

Det var lite dåligt med kändisar eftersom att strandbryggan och mälarpaveljongen hade invigning Samtidigt!  Dom har byggt ut och nu finns det en pool och en stor eldstad med renskin super mysigt!

Det var snittar i massor och människorna var trevliga.

Vi såg sean bannan (en bekant sedan länge) , Denice lopez, roger morgan, och vi ensamma mammor så klart;) fast marie la ju till titeln bonde söker fru-marie med:)

vi blev upphämtade med skjuts av min karl jag dejtar/är ihop med vid 22 tiden och det var ju alldeles lagom för oss.

Kan verkligen rekomendera att stanna till här i sommar för en drink, så himla stort och fint! Och utsikt över djurgården!

 

Mina nya ögonbryn!

imageimageimageimageimageimageimage

 

nu har det gått 3dagar sedan jag tatuerade ögonbrynen, jag är fortfarande super nöjd! Jag snörjer med vaselin var 3tim och det ser väl lite roligt ut:)

Så här gick det till:

Lulu målade mina bryn och vi kom fram till att det var en bra form för mig gemensamt. Sen började själva jobbet, Lulu började med att använda ett verktyg som ”rispade” upp huden. Det kändes lite men det var helt klart ändå okey. Sedan lades det på ett pigment som vi även kom överrens om vilket mörkhet jag skulle passa i.

 

Så fick jag ligga i 3min.

Lulu bedövade sedan med en salva i 10 min, därefter så använde hon sig utav en stråteknik med en maskin. När hon kände sig nästan färdig så fick jag se och tycka och bestämma om det skulle på fler strån el om det var ogämn form osv. Det blev upp och ner i stolen några ggr innan Lulu var nöjd- en storperfektionism. Vi blev väldigt nöjda över resultatet. Och sammanlagt tog det nästan 2 tim.

Jag fick en ansiktsmask av Lulu i present:) den ska jag testa ikväll!

5000kr kostade behandlingen och det håller i upp till 3-5 år.

Återbesöket är gratis och det gör man efter minst 3veckor och max 2 månader.

Jag är jätte nöjd och har fått massor med positiva reaktioner.

Vill ni kontakta dom för en behandling el någon annan som dom även erbjuder så är det: Stockholmsbeautycenter!

 

image

Vanlig dag…. MEN!!!

imageidag är det Torsdag en helt vanlig dag! MEN imorgon då är det fredag och ingen vanlig dag!! För det e ledig från barn och jobb helg- som nästan aldrig händer! Och min helg är fullt planerad 8-)

nu e jag på  bandy träning med dottern och sen blir det hem å steka massa pannkakor till middag! Mums!

Grymaste eventet ever!

image

Alltså jag är så lycklig över denna inbjudan!!

Det blir en så grymt planerad resa, stora bilar, T-Shirts vi alla ska bära, hojåkning, mat, alkohol å en jävla massa trevliga människor!

Tar med mig kompisen nina på detta! Så håll utkick!! Den 1Maj då smäller det!!!

 

Så snyggt!

image

 

Det roligaste hände!! En katt kommer ut på planen mitt undermatchen och vill gossa!  Haha vi andra skrattade så gott!image

Blev super nöjd med håret hos frissan! Vilken räddning!!

 

idag har vi varit på min dotters fotbolscup heeeela dagen! Vi gick upp 7 och kom hem vid 14.00 och det var blåsigt och kallt!!

Jag å sonen spelade och sprang på andra sidan planen:)

nu e vi helt slut!

Hos frissan!

imageidag har barnen det super medans jag är hos frissan:) min son fick vara med sin farbrors familj hela dagen och min dotter åker på kalas med sin mormor och morfar:)

så nu blir det att rätta till slingorna och lägga in lite bruna så jag får lite kontrast i det:) de blir nog jätte bra! Så i eftermiddag kan jag nog ta bort kepsen :roll: