Bästa dagen!!

Jag blev överlycklig när jag fick förfrågan från chefen att bli patientsäkerhets ansvarig!:)  men idag fick jag frågan om att bli koordinator på onsdagar och översommaren! Alltså jag blev så glad!! Jag har bara jobbat där sedan november och ändå fått såna roliga ansvarsområden!

Jag är så himla stolt över mig själv! Även om privatlivet är rörigt och ensamt när barnen är hos pappan, så är jag så glad att jag har en chef som ser att jag har intresse av att arbeta hårt, för att bygga mina kunskaper ännu mera och utvecklas till 1000%

image

Ojojoj vad effektiv jag varit! barnen och jag gick upp 05.40, gick upp i lugn och ro.. För att sedan vara på skolan kl 6.45. Jag var ledig idag men skulle vara hos handkirurgen kl 8 inne i stan. Sedan var det hem å tvätta MASSOR, åkte och träffade min vännina Mia på Sats gym och hård tränade i 1,5 h :)

sedan hem städa, hämta barn, handla, städa mer!

Sen ordnade jag å sonen taco middag till oss och dottern. Mysigt! Nu e det dags att sova, tog på mig ett extra pass på jobbet i morgon, så nu e det dags att sova! Natti natti! image

vardag igen

då var vi inne i vardagen igen och jag har jätte svårt att hinna med att blogga – ledsen för det!!

jag och barnen försov oss imorse, vaknade 06.22 och hade råkat somna om… jag skulle gått upp 05.40 igentligen :/   så ni kan gissa om det blev bråttom!

jäklar och ändå var jag på jobbet 06.58… hur gick det till???! visst jag han inte sminka mig men ändå. Barnen var så duktiga=)

så efter en arbetsdag så blev det hämta sonen, dottern var hos sin kompis.

vi har även avlusat oss- då dottern hade lusägg i håret!! sååå äckliga djur!!

imorgon är jag ledig men nääää det blir upp för kl 08.00 Sharp ska jag vara i stan hos min handkirurg och diskutera om vi ska operera fingret eller inte (skadade en sena i lillfingret för 3månader sedan. så vi måste upp kl 6 i alla fall- suck!

nu ska jag sätta på en tjejfilm och somna i soffan som har blivit min nya standard då mina grannan låter och bråkar VARJE  KVÄLL!!

hoppas ni får en bättre natt.

kram på er <3

image

 

jobb jobb och lite fritid

ja då har jag jobbat hela helgen och måndagen, skönt att vara ledig en dag i alla fall=) ‘

igår då var jag över till min bror och hans blivande fru Nina- jag har fått den stora äran att få bli deras tärna och ta hand om Ninas möhippa=) det ska bli så jäkla kul!

Nu håller jag på att tvätta och fixa lite mat inför min killkompis och bästa vän kommer på middag och film kväll, sen blir det sova gott inatt för att återigen jobba imorgon.

ha en bra dag på er<3

 

Sjuklingen är hemma

image

Min dotter va ensam hemma sjuk för första ggn! Och hon har varit så duktig!

Jag har visserligen fått massa sms, samtal å en videofilm på katten :-D

men jag gick tidigare från jobbet-gjorde alla morgon bestyr etc på avd, och handlade hem lunch till henne- Mc donalds så klart:) gissa om hon vart glad<3

Träningsdag

Idag har jag varit och tränat! Ett jäkla monster pass!! Phuu säger jag bra:)

sedan blev det shopping vita jeans- efter som jag såg på tv imorse och då berättade  mode experten att det kommer vara super het i sommar! Så nu äger jag ett par:)

meeen kvällen slutar med en sjukdotter, feber och halsont :cry:

imageimageimage

Utbildningsdagar

Dessa två dagar har jag haft handledarutbildning- väldigt sega dagar!!

Phuu jaja sista dagen sen e jag ledig två dagar:)

och viktmässigt e det inte så konstigt efter vad som hände mig med min såkallade man… Men jag fortsätter gå ner i vikt och byxorna blir förstora!image