image

Vanlig dag…. MEN!!!

imageidag är det Torsdag en helt vanlig dag! MEN imorgon då är det fredag och ingen vanlig dag!! För det e ledig från barn och jobb helg- som nästan aldrig händer! Och min helg är fullt planerad 8-)

nu e jag på  bandy träning med dottern och sen blir det hem å steka massa pannkakor till middag! Mums!

Grymaste eventet ever!

image

Alltså jag är så lycklig över denna inbjudan!!

Det blir en så grymt planerad resa, stora bilar, T-Shirts vi alla ska bära, hojåkning, mat, alkohol å en jävla massa trevliga människor!

Tar med mig kompisen nina på detta! Så håll utkick!! Den 1Maj då smäller det!!!

 

Så snyggt!

image

 

Det roligaste hände!! En katt kommer ut på planen mitt undermatchen och vill gossa!  Haha vi andra skrattade så gott!image

Blev super nöjd med håret hos frissan! Vilken räddning!!

 

idag har vi varit på min dotters fotbolscup heeeela dagen! Vi gick upp 7 och kom hem vid 14.00 och det var blåsigt och kallt!!

Jag å sonen spelade och sprang på andra sidan planen:)

nu e vi helt slut!

Hos frissan!

imageidag har barnen det super medans jag är hos frissan:) min son fick vara med sin farbrors familj hela dagen och min dotter åker på kalas med sin mormor och morfar:)

så nu blir det att rätta till slingorna och lägga in lite bruna så jag får lite kontrast i det:) de blir nog jätte bra! Så i eftermiddag kan jag nog ta bort kepsen :roll:

Trevlig natt

imagehade en trevlig går dag, alla 24 timmar som den höll på, imorse var det upp till jobbet- idag var jag koordinator, och det är fortfarande lika mycket att göra när man är ny!  Det är super kul, men hjärnan måste verkligen användas:) som undersköterska som jag varit i 11år, det kan jag göra med förbundna ögon… Men att vara koordinator och att göra alla nöjda det är jätte tufft!

Så idag blir det en träff med en go person och sen blir det hem och sova så man orkar med en ny morgon :lol:

Nu har jag äntligen….

imagenu har jag äntligen jobbat klart hela påsken har jag jobbat och tjänat massa extra pengar. Närmare 3000kr extra det var ju super trevligt, det blev en bra lugn helg och massa godis fick vi på jobbet.

Har haft tid å träffa mina nyvunna vänner också! Så en super helg. Imorgon är jag ledig, då blir det en massa städ, tvätt, träning och en träff på kvällen  :lol:

 

Super bra dag!

image

Haft det super bra idag, hinnit med så mycket!!

Besiktigade bilen kl 7.45 imorse- pärlan gick självklart igenom:)

sen blev det ica-maxi, snabb ficka hemma hos min vännina mia, lunchat med Min gamla bästis Sandra som jag inte träffat på länge:)

sen blev det lite shopping.. Som vanligt, hittade till mig och barnen:D

sen var det hämta ungarna, fixa dottern för kalas och jag å sonen satt å spela tv-spel i 1,5 h!

Nu e jag helt slut! Kram och godnatt på er, ny dag imorgon vilket innebär att den ger nya möjligheter!

Får skylla mig själv!

imageDet sämsta med idag är att jag inte fick så lång sovmorgon med barnen, då jag skjutit fram min bilbesiktning…. Suck så sitter på besiktningen nu och väntar och väntar! Men det bästa är den varma chockladen som dom bjuder på:)

sen blir det ica maxi och hämta barn som ska busas med i vanlig ordning :-P