vardag igen

då var vi inne i vardagen igen och jag har jätte svårt att hinna med att blogga – ledsen för det!!

jag och barnen försov oss imorse, vaknade 06.22 och hade råkat somna om… jag skulle gått upp 05.40 igentligen :/   så ni kan gissa om det blev bråttom!

jäklar och ändå var jag på jobbet 06.58… hur gick det till???! visst jag han inte sminka mig men ändå. Barnen var så duktiga=)

så efter en arbetsdag så blev det hämta sonen, dottern var hos sin kompis.

vi har även avlusat oss- då dottern hade lusägg i håret!! sååå äckliga djur!!

imorgon är jag ledig men nääää det blir upp för kl 08.00 Sharp ska jag vara i stan hos min handkirurg och diskutera om vi ska operera fingret eller inte (skadade en sena i lillfingret för 3månader sedan. så vi måste upp kl 6 i alla fall- suck!

nu ska jag sätta på en tjejfilm och somna i soffan som har blivit min nya standard då mina grannan låter och bråkar VARJE  KVÄLL!!

hoppas ni får en bättre natt.

kram på er <3

image

 

jobb jobb och lite fritid

ja då har jag jobbat hela helgen och måndagen, skönt att vara ledig en dag i alla fall=) ‘

igår då var jag över till min bror och hans blivande fru Nina- jag har fått den stora äran att få bli deras tärna och ta hand om Ninas möhippa=) det ska bli så jäkla kul!

Nu håller jag på att tvätta och fixa lite mat inför min killkompis och bästa vän kommer på middag och film kväll, sen blir det sova gott inatt för att återigen jobba imorgon.

ha en bra dag på er<3

 

Sjuklingen är hemma

image

Min dotter va ensam hemma sjuk för första ggn! Och hon har varit så duktig!

Jag har visserligen fått massa sms, samtal å en videofilm på katten :-D

men jag gick tidigare från jobbet-gjorde alla morgon bestyr etc på avd, och handlade hem lunch till henne- Mc donalds så klart:) gissa om hon vart glad<3

Träningsdag

Idag har jag varit och tränat! Ett jäkla monster pass!! Phuu säger jag bra:)

sedan blev det shopping vita jeans- efter som jag såg på tv imorse och då berättade  mode experten att det kommer vara super het i sommar! Så nu äger jag ett par:)

meeen kvällen slutar med en sjukdotter, feber och halsont :cry:

imageimageimage

Utbildningsdagar

Dessa två dagar har jag haft handledarutbildning- väldigt sega dagar!!

Phuu jaja sista dagen sen e jag ledig två dagar:)

och viktmässigt e det inte så konstigt efter vad som hände mig med min såkallade man… Men jag fortsätter gå ner i vikt och byxorna blir förstora!image

livet går vidare med andra fina män=)

försök 2 436

ja då jobbar man kväll och min lunchrast går inte åt att äta– har noll matbehov just nu!

så bloggar väl istället då=)

ja som sagt det är ju så här livet verkar vara- men jag dras ju till svin.

jag ska sluta leta efter muskler och leta efter ett fint hjärta istället! för just nu är det de enda som jag behöver. inga män som spelar med mig fram och tillbaka.

ja så denna kvinna försöker vara stark och le- som vanligt.

min mister right kommer, många säger att jag borde vara singel ett tag ! ja kanske- men samtidigt så älskar jag män och tror inte riktigt på att vara singel- varför, vad ger det mig… massa ensamtid, ingen att semestra med, ingen att äta mysiga middagar med?! varför vill man det?

jag jämför inte de killar jag varit med… jag släpper dom , det gör ont men jag går vidare!

det finns män som faktiskt visat intresse, och jag kommer att träffa de som verkar intressanta absolut- men denna gång en person som vill ha ett ”svensson liv” och som vill älska mig för den jag är och inte massor med andra kvinnor samtidigt!

Singel igen pga otrohet

Fick just reda på att min man özcan hade varit otrogen, men en 20åring nånting iimage!Kände på mig att det var något- men trodde jag höll på att bli knäpp! Men han hade sagt till denna tjej att han inte kunde träffa henne pga sin svartsjuka jävla flickvän (jag då alltså) och att han skulle sitta med mina jävla barn!!
Jag har blivit så sårad och hjärtat har fått ta många smällar. Det skönaste är nog att även om det gör ont att jag inte är knäpp utan att min magkänsla hade rätt- alla ggr han inte svarade i telefonen- dumma bortförklaringar etc!
Det gör ont att bli sårad men jag får vara stark och gå vidare med någon som förtjänar mig

Grattis till mig

Idag fyller jag 31 år!

Man kan ju fundera lite lätt i negativa tankar- fan jag skulle ju inte vara här när jag var 31… Jag skulle ju ha hus å man ;-)   Men å andra sidan har jag dom finaste barnen man kan önska, två bra utbildningar i ryggen, en fin lägenhet, bil, bra jobb och fin familj och vänner! Och en pojkvän som finns här och älskar mig!

Så jag ska nog tänka positivt istället!:D

jag har det ganska bra<3

idag blir det bara massa mys!image