Event idag :)

image

Idag är det event med One37 (ett av det absolut bästa eventbolagen)

idag har en vännina sin lansering av sin livsstilssajt Mygate Magazine! Grattis Nathalie bergström!!

eftersom jag är ledig idag så har jag storstädat min killes lgh- jag älskar att städa! Det e så fint!

Och bnu blir det ut i spåret och springa 6km- har ju tackat ja att vara med på blodomloppet imorgon 

Ikväll är det utgång

imageimageimage

 

Idag har jag hunni med massor å det e inte över:)

körde barnen till skolan vid 8.00, gick en PW med brorsans tjej Nina på 6km, varit med vänninan och hjälpt henne registrera sitt företag och nya namn, stadäat, tvättat, lagat nyttiga matlådor. Herregud hur har jag lyckats med allt?!!

Och nu håller jag på med middag till min karl och sen ska jag å vänninan mia ut å dricka vin på krogen!

Trött som 17:on men here we goo

lovely saturday!

Dags att träffa advokaten

imagesitter på tåget in och ska träffa min advokat (målsägandebiträde) råkade ut för en tråkig sak och ska genom gå en rättegång mot debna människa om 2veckor.  Men men snart är det över, allt är bara jobbigt under själva väntan och proceduren- men jag är stark så det kommer gå bra! Det är ändå rättvisan som  vinner.

Men vid 13 ska jag hänta upp 2st glada tjejer min dotter och hennes kompis som ska till grönalund med klassen och jag är en av föräldrarna som skall åka med:) ska bli jätte kul!

Ha en bra dag!

Sån trevlig helg!

image image image image image image image image

När jag har barnen mår jag bäst, och är stark som person! Det hände lite tråkiga saker under helgen, jag valde att bryta upp med han jag träffade pga av olika anledningar jag inte vill gå in på för hans skull!  Men så trist var det!

Men har ändå haft en super helg!!

grillat hos bror och hans familj, såg när sverige van eurovision:) och åkte till Nyköping med mina barn och min brors familj till Özcan och hans bröders restaurang Lotsen i Nyköping. Där blev vi bjudna på sån fantastisk mat! Tack Özcan!

Dags att sova nu så man orkar upp imorgon. Natti natti

Vilken lyckad kväll

imageimageimageimageimageVi fick vip armband och då så flödade vinet och bubblet! Invigningen av josefina blev super kul!

Det var lite dåligt med kändisar eftersom att strandbryggan och mälarpaveljongen hade invigning Samtidigt!  Dom har byggt ut och nu finns det en pool och en stor eldstad med renskin super mysigt!

Det var snittar i massor och människorna var trevliga.

Vi såg sean bannan (en bekant sedan länge) , Denice lopez, roger morgan, och vi ensamma mammor så klart;) fast marie la ju till titeln bonde söker fru-marie med:)

vi blev upphämtade med skjuts av min karl jag dejtar/är ihop med vid 22 tiden och det var ju alldeles lagom för oss.

Kan verkligen rekomendera att stanna till här i sommar för en drink, så himla stort och fint! Och utsikt över djurgården!