Dags att träffa advokaten

imagesitter på tåget in och ska träffa min advokat (målsägandebiträde) råkade ut för en tråkig sak och ska genom gå en rättegång mot debna människa om 2veckor.  Men men snart är det över, allt är bara jobbigt under själva väntan och proceduren- men jag är stark så det kommer gå bra! Det är ändå rättvisan som  vinner.

Men vid 13 ska jag hänta upp 2st glada tjejer min dotter och hennes kompis som ska till grönalund med klassen och jag är en av föräldrarna som skall åka med:) ska bli jätte kul!

Ha en bra dag!

Sån trevlig helg!

image image image image image image image image

När jag har barnen mår jag bäst, och är stark som person! Det hände lite tråkiga saker under helgen, jag valde att bryta upp med han jag träffade pga av olika anledningar jag inte vill gå in på för hans skull!  Men så trist var det!

Men har ändå haft en super helg!!

grillat hos bror och hans familj, såg när sverige van eurovision:) och åkte till Nyköping med mina barn och min brors familj till Özcan och hans bröders restaurang Lotsen i Nyköping. Där blev vi bjudna på sån fantastisk mat! Tack Özcan!

Dags att sova nu så man orkar upp imorgon. Natti natti

Vilken lyckad kväll

imageimageimageimageimageVi fick vip armband och då så flödade vinet och bubblet! Invigningen av josefina blev super kul!

Det var lite dåligt med kändisar eftersom att strandbryggan och mälarpaveljongen hade invigning Samtidigt!  Dom har byggt ut och nu finns det en pool och en stor eldstad med renskin super mysigt!

Det var snittar i massor och människorna var trevliga.

Vi såg sean bannan (en bekant sedan länge) , Denice lopez, roger morgan, och vi ensamma mammor så klart;) fast marie la ju till titeln bonde söker fru-marie med:)

vi blev upphämtade med skjuts av min karl jag dejtar/är ihop med vid 22 tiden och det var ju alldeles lagom för oss.

Kan verkligen rekomendera att stanna till här i sommar för en drink, så himla stort och fint! Och utsikt över djurgården!

 

Mina nya ögonbryn!

imageimageimageimageimageimageimage

 

nu har det gått 3dagar sedan jag tatuerade ögonbrynen, jag är fortfarande super nöjd! Jag snörjer med vaselin var 3tim och det ser väl lite roligt ut:)

Så här gick det till:

Lulu målade mina bryn och vi kom fram till att det var en bra form för mig gemensamt. Sen började själva jobbet, Lulu började med att använda ett verktyg som ”rispade” upp huden. Det kändes lite men det var helt klart ändå okey. Sedan lades det på ett pigment som vi även kom överrens om vilket mörkhet jag skulle passa i.

 

Så fick jag ligga i 3min.

Lulu bedövade sedan med en salva i 10 min, därefter så använde hon sig utav en stråteknik med en maskin. När hon kände sig nästan färdig så fick jag se och tycka och bestämma om det skulle på fler strån el om det var ogämn form osv. Det blev upp och ner i stolen några ggr innan Lulu var nöjd- en storperfektionism. Vi blev väldigt nöjda över resultatet. Och sammanlagt tog det nästan 2 tim.

Jag fick en ansiktsmask av Lulu i present:) den ska jag testa ikväll!

5000kr kostade behandlingen och det håller i upp till 3-5 år.

Återbesöket är gratis och det gör man efter minst 3veckor och max 2 månader.

Jag är jätte nöjd och har fått massor med positiva reaktioner.

Vill ni kontakta dom för en behandling el någon annan som dom även erbjuder så är det: Stockholmsbeautycenter!