Nu ska vi sy!

Råkade ramla lite ikväll på Soap bar och skar upp fingret. Är på akuten med galna vänner och väntar på att sy lite, men efter 6tim å det inte sluta blöda- då fick jag ge mig;) . Puss och kram …ps: tyckte silvertejp hade löst problemet

Event jobb

Ojoj vad stressigt det varit!
Igår fredag då var jag ledig så jag åkte med sonen på hans läkarbesök, sedan till skolan och lämna av. Sedan var det racet till Kista där jag skulle ha min andra intervju på ett bemanningsföretag där jag ville bli inskriven:)
Och jag fick det! Så det var en lyckad intervju, jag kan inte byta jobb nu när jag precis börjat på sjukhuset, men om några månader ett halvår så e det dags att hon får ta fram något bra jobb till mig som ekonomi assistent -perfekt!!

Event jobbet!
Jag skulle gått på ett event igår men valde istället att jobba på ett event. Så det blev direkt från kista och snabbt till södermälarstrand och jobba som en galning, med att rigga upp bord, dukning, göra fint, plocka upp bar och välkomst drink… Name it allt servering, och plocka glas flaskor. Det var jätte kul verkligen!!
Man hamnade i en situation där jag aldrig gjort något liknande, planering in i minsta detalj! Man drogs med av stämningen av bandet som spelade och det var ca 250 pers och vi var 5 tjejer!
Så man fick springa som vara den, men ju fullare alla blev desto roligare blev det.
Jag var glad mot alla trots stressen och alla vi tjejer jobbade ihop oss superbra!
Vi fick mycket beröm:)
Så mellan 12-02 var jag där och sedan var det hem och toksova, för att jag jobbade kvällen idag på mitt jobb. Så nu har jag slutat men ligger fel med sömnen, så jag ska försöka att glo på någon tråkig film och sedan försöka sova för imorgon bitti är det jobb 7-15.30 igen.
Natti natti på er<3

Skit tråkigt!

Fan va tråkigt det e att vara ensamstående!
Åkte med barnen till leklandet som bjuder på en gratis lek kväll!
Men man sitter och kollar på familjer och par och bara inser att livet e för jävla tomt utan en man i sitt liv som man kan dela allt med.
Jajaja shit happens!
Singel for ever!

Jävligt upprörd!

Upprörd!! Jag tycker det e riktigt oprofessionellt av pedagogen ifråga att skriva detta i tidningen som dessutom är kommunal!! Missförstå mig rätt, tycker det var fel av barnet! Och av föräldern! MEN ännu mera fel av en pedagog att skriva ut en händelse i en tidning där föräldern kan läsa detta och hon vet ju inget om hemsituationen! Barnet kan fara illa el så kan föräldern vara utarbetad och inte orka ta just DEN situationen! Nä behöver en pedagog hjälp och avlastning så är inte detta ett korrekt sätt!! Samma sak gäller oss i vården! Vi kan inte klaga på en specifik person och då det är barn inblandade så ser jag denna pedagog som riktigt jävla urusel! Du borde söka nytt jobb och öppna dina ögon, se saker från ett annat perspektiv!

Match morgon

Morse gick vi upp kl 6, en ledig lördag.
Men dottern hade bandymatch och dom vann med 6-2:D
Stolt mamma:)

Nu kollar vi en film och myser i soffan innan vi ska hjälpa till i kiosken för laget.
Så arbetspass mellan 14-16.
Barnen ser fram emot det-det e ju huvudsaken….
Själv hade jag gärna skippat!
Men grattis Tungelsta IF :)