Fredriksborg 

Hallo! Känns som fredag idag, kanske för jag jobbade halvdag typ. Så skönt 🙂 Tog bilen och åkte ut till Värmdö, har checkat in på Fredriksborg, en fin surprice! Njutit av solen och utsikten, den friska luften på landet och den underbara tystnaden…

Ska bara chilla ikväll och spara krafter för imorgon. Midsommar ska firas med vänner och kärlek till livet. 

Lite bilder från Fredriksborg. Om du besöker stället så be om nycklarna till borgen, glöm inte att gå upp på vinden, jag fick inte upp låset så testar imorn igen. 

Yaz

Fortsätt läsa

Om 20 dagar :) 

Hej! Snart är det midsommar, då går vi mot mörkare tider igen, jippiii! 6 mån till julafton…

Men innan jul ska jag resa, det blir en galen resa! Om 20 dagar 🙂 Längtar så mycket!!! Denna vackra svenska sommar är ju otroligt fin men inte pålitlig i väder, så vi kör säkra kortet. 

Ska upp nu och fånga dagen! Skoja ska jobba, packa och vid lunch blir det checka in på hotell. Lyxigt 🙂

Yaz

Fortsätt läsa

Allt för länge sen…

Jag träffa Emelie och Lovisa!

För över 10 år sen träffade jag dem för första gången, vi jobbade på samma jobb och sen dess har vi haft kontakt. 

Den har varit till och från men så kul att man fortfarande kan ses 🙂 Det har kommit 5 barn och ett giftemål på dessa år oxå!

I kväll ska vi ses och äta lite middag och ha en rejäl catch up, ser verkligen fram emot de då jag tror vi sist sågs var någon gång i slutet på förra sommaren… katastrof dåliga är vi!

Försökte hitta en bild på oss tillsammans men hittade ingen :/ Fick göra en egen, hahaha!


Önskar er en fin onsdag 🙂

/Marie 

Fortsätt läsa

Helt besatt!

Av Renée Voltaire godiset!

Jag måste tipsa om dessa goda liiiite nyttigare godiset, de är så himla goda. Har inte smakat jordnöt än men mango är min favorit helt klart. Kokosnöt är oxå god men tycker den har för lite kokossmak.


Helt veganska är de också 🙂

Kram Marie 

Fortsätt läsa

Intressant bloggmöte!

Kan bli bra 🙂

I går efter jobbet var jag på ett möte, ett bloggmöte. Det kändes bra och jag hoppas på att vi kommer överrens så ska ni få dra lite nytta av det 🙂


Ha en fab tisdag!

/Marie 

Fortsätt läsa

Kan inte fatta!

Om 10 dagar åker jag 🙂

Tycker de senaste månaderna gått så himla snabbt, och om endast 10 dagar åker jag till VM i Nederländerna.  2 dagar med semester innan det är dags för 3 dagar att dömma de absolut bästa Pole människor i världen 🙂

Innan dess ska jag fira midsommar på landet, åker redan torsdag efter jobbet vid 14 tiden, hem söndag. 

Jag har nu ca 39 arbetsdagar kvar, sen börjar ett nytt kapitel i mitt liv 🙂


Ha en fin måndag, 

Marie 

Fortsätt läsa

Mår som jag förtjänar!

Men kul var det 🙂

I lördags blev det en liten spontanutgång med Jeanette, vi pratade senast om att gå ut i torsdags och att vi skulle boka in något men detta blev ju topp!

Jeanette spontant barnfri och jag hade energi kvar efter mina 5 klasser 🙂

Vi möttes upp för att äta lite mat på Mr French men givetvis var de ju fullt så vi gick till stället bredvid. Så mysigt att hänga lite och bara snacka. 

Sedan gick vi tillbaka till Mr French där vi stanna till de stängde. Vi mötte min kollega Amanda och hennes syster och kusin som vi hängde med hela kvällen. Efteråt tog vi taxi till utekompaniet och sen är resten censurerat…. Hahahaha!

Kom hem strax innan 4, så jag mådde INTE bra i går. Jag blir så otroligt dålig så väljer ju sällan att gå ut, har man inte sett hur jag blir så kanske man inte förstår men asså…. jag var helt förstörd i går!
Måndag i dag och jag har återhämtat mig ganska bra. 

Så nu är det hårdkörning 🙂

Adios, Marie 

Fortsätt läsa

Uppföljning :)

Dags att se vad som hänt!

Den 27 april hade vi event med Reserol där vi bjöd in ett antal bloggare som fick göra en hudanalys och få sin metaboliska ålder i ansiktet. Efteråt fick de med sig två månader med reserols tillskott som är en film man sätter i månhålan samt deras nylanserade serum 🙂


I torsdags var det dags för uppföljning och temat var sötma 🙂 Det bjöds på cupcakes, bountybollar, chokladbollar och massa godis och Champange. Som vanligt vårt favoritchampagn från Pertois-leburn. 


Sedan fick de var och en lite kortfattat berätta vad de upplevt med att ha använt produkterna. En gemensam nämnare denna kväll var att alla kände sig så mycket fräschare i ansiktet, att de fått mera fukt. 


Sedan var de the moment of true, har det hänt något? Samma hudanalys gjordes och WOW vilket resultat! En hade gått ner hela TRE år i metabolisk ålder. Vissa hade inte gått ner något med även här fanns en gemensam nämnare för alla. Alla som använt reserol hade fått bättre elasticitet i ansiktet samt mer fukt! Fantastiskt tycker jag 🙂


Ett helt otroligt intressant event där det ön en gång visar hur viktigt det är att använda rätt produkter. 

Är ni nyfikna på dessa produkter kan ni kolla >HÄR<

Kram Marie 

Fortsätt läsa

Snart midsommar :)

Jag flyr!

Om en vecka är det midsommarafton och mina planer är att fly Stockholm, tre dagar på landet med frisk luft, massor med god mat och dryck. Härliga människor och spel är mina enda krav och dessa vet jag uppfylls 🙂

Lite bilder från förra året:Vad har ni för planer?

Kram Marie 

Fortsätt läsa