Bye bye hair!

I går var jag hos Gunilla på Bänkens hudvård i Hornstull. Det var dax för min permanenta hårborttagning med Cellox20 🙂

IMG_0246.JPG

IMG_0247.JPG

Först tog hon under mina armar, vilket tar 3 min…. helt otroligt! Rengöring, på med gel, dra cellox20, ta bort gel och på med aloe vera…. Voilà, TRE minuter 🙂

Sen var det dax för benen och stortån, det ät ju ett större område så där ritar man in zoner, annars är det lätt att man missar.

IMG_0249.JPG

Det jag gillar med Cellox20 är att det går fort och är helt smärtfritt! Det blir lite varmt men nästan bara skönt…. Jämför de med gammal IPL där det känns som gummisnodds snach på huden :/
Ska jag nämna något negativt så är det tiden mellan, att man MÅSTE vänta 8 veckor mellan behandlingarna. Detta har med att håret har olika växtfaser och endast 20% av hårväxten är ”aktiv” För en tjej som mig med absolut inget tålamod är detta lääääääänge 😉 hehehe, lyx-problem! 🙂

Det var första gången jag var hos Gunilla och är mer än nöjd, salongen är mysig, hemtrevlig och det luktar fantastiskt! Gunilla är otroligt noggrann och lämnar inget till spillo. Rekommenderar definitivt denna salong för behandlingar 🙂

Kram
Marie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.