EM Event och lansering av Solution by Victus!

WOW, Jag är så glad, tacksam, stolt, TRÖTT, sliten men LYCKLIG!! EM Event fick i uppdrag av Victus att hjälpa dem med lanseringen av deras nya hudvårdsserie Solution by Victus. Då Emma som är min kollega på EM Event även jobbar på Victus så slog vi ihop våra huvuden 🙂 Emma slet som ett djur tis och ons med att bila till Malmö, vidare till Gbg och i Sthlm mötte jag upp henne. Hon hämtade mig 9 i torsdags sen var de full rulle! Vi åkte runt och plocka upp allt som skulle vara med och sen drog vi till Marquise där vi skulle ha vår lansering.

Vi började hela kvällen med ett pressevent där vi bjudit in press, bloggare och branschfolk. Där berättade Anette och Sara om de 11 produkterna som endast går att köpa hos skönhetssalonger, de hade även en demovisning och självklart fanns det tid till att prata med hudterapeut och säljare. Och självklart fanns den goodiebag med testprodukter till våra gäster 🙂

Under minglet blev de trollbundna av magikern Jens Jadbäck från Jens Magi!


Det jag personligen gillar med produkterna (har inte testat de än men återkommer med min recension) är att alla produkter heter så man förstår vart man ska ha de, ex Wash it off (rengöringstvål) osv…

Vi bjöd på snittar 🙂  

Och såklart vår favvodryck, DRAGON BLOOD. Både som drink och i shotform. Min favoritdrink för kvällen var Taste so sweet som innehöll, hör och häpna: Dragon blood och Sprite 🙂 Super enkel!!

För de som ville ha alkoholfritt alternativ fanns Aloe Vera drycken, både i granatäpple och Mango. Hade inte testat mango och blev glatt överraskad, de är nog min nya favorit 🙂  

När pressvisningen var klar öppnade vi upp för efterfesten, men endast med inbjudna. Massor med härliga gäster kom och jag skulle kunna lägga upp massor med bilder men bättre att ni bara går in i bildgalleriet, länk längst ner i inlägget.

Men här är iaf min Bff Yasmina, fina Simon som jag inte sett på jätte länge och jag.. NEJ jag hade inte dessa kläder på mig, hade en fin klänning men ni kommer fatta senare varför jag ser ut så här 😉

Konferencier för kvällen var Camilla Brinck, och hon är verkligen så bra, får igång ALLA och är rolig. Sen var det dags för visning av produkterna och vi på EM Event gör aldrig som alla andra, vi ville ha en uppmärksammad visning så vi hyrde in dansare som dansa under tiden som Yasmina visade upp produkterna och Camilla beskrev dem 🙂

 

Jag har en enorm scenskräck men självklart skulle jag dansa Pole, med spons från Vida Pole 🙂

Vi hade discobrudar från Lidingö danscenter och sen underbara Fredrik som dansade Break Dance. Allt detta under tiden som produkterna visades upp 🙂
Super rolig show och jag är övertygad om att inte många sett en visning på detta sätt 🙂

Vill ni se hela bildgalleriet här ni de HÄR 🙂

Tack Emma, Yasmina, Marquise, Victus, Dragon Blood, Aloe Vera Drycken, Lidingö Danscenter, Fredrik och Jens Jadbäck, utan er hade detta inte blivit så bra 🙂

Lånade bilder från Jessica och Finest!

Kram Marie

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.