det finns event o så finns det EVENT!

IMG_0450.JPG

Jag hinner knappt gå på event längre och väljer därför noga vilka jag ska satsa tid på. Som det event som EM Event gör så kan man vara säker på att man som bloggare får: bra info och mottagande, välfyllda goodiebags med relevanta grejer att testa, mat o dryck i någon form, mingel med nya människor = kontakter, spänning och nyheter! 

På Victus eventet som jag senast va på så bjöds det på massa skoj! Förutom föredrag för press och skönhetssalonger så var det ju fest och uppträdanden, överraskningar och det var kaos på ett bra sätt 🙂

Dragonblood fanns där på flaska, goda drinkar serverades! Om du är minst 20 så har du flarran på systemet här!

dragonblood

Aloe Vera fanns där åxå på flaska i 2 olika smaker, jag smakade den rosa.

aloevera

Victus produkter!

victus

Uppträdanden: Marie som körde pole, för att anlita henne privat klicka här! Dansande rosa tjejer från Lidingö Danscenter! En trollkar som tyvärr inte trollade mig mera i lön, men han gjorde massa annat skoj! En breakdansare som jag inte minns namnet på men han var lång o vältränad biff på scen! Och så massa trevliga bloggare och annat roligt o konstigt folk.

   IMG_0447.JPGIMG_0446.JPG

IMG_0448.JPG

Nu väntar jag på att EM Event ska göra något roligt snart igen! Vill ju inte missa ngt med dessa 2 brudar i farten, jiisseesss…

Yaz

 

 

1 Kommentar

  1. emmathorsell säger:

    Kul att du gillar våra event woooohoooo 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.